Chabarovsk – Magnitogorsk 4:0 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:0 (kon.)
CSKA Moskva – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 3:5 (kon.)
Lev – Barys 2:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Neděle 19.02.2012, 12:00 • Ufa-Aréna, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Nyní bude hrát třetí početní výhodu za sebou. Sergej Zinovjev (UFA) podrazil protihráče.
     
    53:20
    Jenže dlouho si Moskevští přesilovku neužili. U branky faulova Ilja Gorochov (DMS) a pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    52:22
    Nyní to bude další přesilová hra Dynama. Za katr se opět posadil Konstantin Kolcov (UFA). Pro něj je to druhé yloučení během šesti minut.
     
    46:46
    Je tu přesilovka pro Dynamo, které má šanci udělat něco se zápasem. Konstantin Kolcov (UFA) se provinil držením.
     
    39:40
    V závěru druhé třetiny se ještě bude vylučovat. Radulov (UFA) je vyloučen za sekání.
     
    32:12
    No, to bude zajímavé. Dynamo Moskva jde do tří! Domácí budou hrát 53 vteřin dvojnásobnou přesilovku Hosté se provinili hrou v pěti, což v oslabení není možné.
     
    31:05
    Máme tu první potrestání zákroku ve druhé třetině. Ufa může ještě navýšit svůj tlak poté, co Dominik Graňák (DMS) podrazil Viktora KOzlova.
     
    19:22
    Bude to mít ale složité. Zbytečného faulu se dopustil Grigorjenko (UFA), který si v útočném pásmu přidržel soupeře. Pokračovat se tedy bude ve stejném počtu bruslařů na obou stranách.
     
    18:36
    Hlavní rozhodčí si zatím nelámou hlavu s vylučováním. Dalším potrestaným je exvítkovícký Marek Kvapil (DMS), který zapomněl hokejku mezi bruslemi ZInovjeva.
     
    16:05
    Nyní se nám strhla trochu větší rozmíška před brankou Dynama. V hlavní roli působil provokatér Radulov a Antti Pihlström (UFA), právě druhý jmenovaný dostává dvě minuty za hrubost. Na druhé straně si odpočine též za hrubost Alexander Bojkov (DMS). Hraje se opět ve čtyřech.
     
    11:38
    S vyloučenými se nám roztrhl pytel. Hlavní rozhodčí má opět pravou ruku nahože, když posílá za svým kolegou na trestnou lavici Konstantina Gorovikova (DMS). Salavat bude hrát přesilovou hru čtyři na tři.
     
    11:09
    Jenže domácí si početní výhodu příliš dlouho neužili. Za katr putuje Vitalij Proškin (UFA).
     
    10:29
    Bude se opět vylučovat a opět na straně týmu z hlavního města Ruska. Filip Novák (DMS) podrazil unikajícího Kolcova a je za to vyloučen.
     
    06:41
    První početní výhodu si zahraje také domácí Julajev. Dominik Graňák (DMS) podrazil Svitova a již sedí na trestné lavici.
     
    02:31
    Dynamo Moskva si zahraje první přesilovu hru. Andrej Taraťuchin (UFA) se posadí na trestnou lavici, protože se provinil hákováním.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Aťjušov (Proškin), 42. Mirnov (Blaťák)


    Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Proškin, Aťjušov, Kondratěv, Blaťák, Nakládal, Gimajev, Isangulov, Grigorev - Saprykin, Radulov, Grigorenko - Zinovjev, Platonov, Trubačev - Mirnov, Kozlov, Svitov - Pihlström, Kolcov, Sčastlivyj - Taraťuchin
    Dynamo Moskva: Volkov A. (Jerjomenko) - Višněvskij, Gorochov, Novák, Solovjov, Bojkov, Ščadilov - Gorovikov, Anisin, Tolleko - Soin, Kozlov, Koňkov - Volkov K., Kokarev, Mosaljov - Pestunov, Klepiš, Kvapil.

    Rozhodčí: Romasko, Gašilov - Lazarev, Celajev

    Diváci: 7950
    bahis siteleri