Olomouc – Pardubice 2:6 (kon.) | Znojmo – Jihlava 2:5 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 7:4 (kon.)
HC Kladno – Liberec 1:3 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:5 (kon.) | Třinec – K. Vary 4:2 (kon.)
Kometa Brno – HC Litvínov 9:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:1 (2:0, 3:1, 4:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 23.02.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:09
    Kometa právě vstřelila branku!

    To je síla! Roman Jurák zavezl puk do pásma a zadovkou poslal puk JANU SEDLÁKOVI. Ten prudce vypálil, Nechvátal ještě jeho střelu vyrazil. Stejný bek se však dostal k dorážce vlastní střely a tentokrát Nechvátala propálil Asistence: Roman Jurák.
     
    55:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelný výsledek se rodí v KAJOT ARENĚ. Těsne po konci přesilovky předvedla domácí první formace krásnou akci. Křivohlávek poslal do útočného pásma Nováka, ten místo střely hledal ještě lépe postaveného ADAMA ZBOŘILA. Brněnská osmnáctka vypálila z voleje a po zemi propálila Nechvátala mezi betony. Asistence: Jakub Novák, Jan Křivohlávek.
     
    49:42
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hned následuje sedmý gól Brna. Adam Zbořil zatáhl po levé straně puk do pásma a zpoza branky jej předložil na najíždějícího JANA KŘIVOHLÁVKA, který z voleje dokázal procedit puk před lapačku Nechvátala. Asistence: Adam Zbořil, Vlastimil Bilčík.
     
    49:24
    Kometa právě vstřelila branku!

    Už to je debakl. Kometa rozjela klasický přesilovkový zámek. Na modré čáře jednoduše napřáhl ŠTĚPÁN KOUKAL a propálil vše, co mu stálo v cestě. Nechvátal puk viděl až ve své brance. Asistence: Jan Boček, Jakub Fusek.
     
    30:29
    Kometa právě vstřelila branku!

    Po chybě hostujícího kapitána Čejky udeřila Kometa i v oslabení. Čejka totiž chyboval na útočné modré, puku se ujal Káňa a uháněl spolu s ROMANEM JURÁKEM na jediného beka Litvínova. V ideální čas našel Káňa slovenského střelce, ten zpracoval puk a šikovným pohybem zápěstí jej poslal přesně pod břevno. Asistence: Jan Káňa.
     
    27:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno jde do trháku. Zbořil s Jakubem Novákem jeli dva na jednoho, dostali se však z ideálních střeleckých pozic. Adam Zbořil tak zatáhl puk na levé křídlo, počkal až z druhé vlny přijede JAN KŘIVOHLÁVEK a poslal mu puk do jízdy. Domácí desítka s nabízenou šanci naložila nejlépe jak mohla a z první překonala Nechvátala. Asistence: Adam Zbořil, Jakub Novák.
     
    26:53
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí využívají přesilovou hru. Brzy po vhazování vznikla velmi nepřehledná situace před Nechvátelem. V ní se dobře zorientoval Jurák, jehož bekhend vykopl hostující brankář přímo na hůl TOMÁŠE DUJSÍKA, který rozvlnil sít. Asistence: Roman Jurák, Jan Káňa.
     
    22:55
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Hosté snižují skóre. Před Barusem vznikl obrovský závar. V něm trefil puk Písařík, kotouč se však ještě odrazil od břevna zpět do brankoviště. Znovu se k němu dostal hráč Litvínova, konkrétně JIŘÍ MACKAL. Ten už dokázal z metru trefit volný prostor v brance. Asistence: Pavel Písařík.
     
    19:23
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí dávají Litvínovu branku do šatny. Mladý ADAM ZBOŘIL se individuálně protáhl po pravém křídle až před Nechvátala. Naznačil střelu na bližší tyčku, nakonec však poslal touš na tyč vzdálenější. Hostující gólman nestihl zareagovat. Bez asistence.
     
    11:18
    Kometa právě vstřelila branku!

    Zničehonic dává Kometa vedoucí branku. Kometa se držela v útočném pásmu, puk chvíli poskakoval v prostoru mezi kruhy. Tam do něj nenápadně plácl JAKUB FUSEK a kotouč skončil až v síti. Nechvátalova vyrážečka nemohla být dostatečně rychlá. Asistence: Tomáš Dujsík.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 12. Fusek (Dujsík), 20. Zbořil, 27. Dujsík (Jurák, Káňa), 28. Křivohlávek (Zbořil, Novák J.), 31. Jurák (Káňa), 50. Koukal (Boček, Fusek), 50. Křivohlávek (Zbořil, Bilčík), 56. Zbořil (Novák J., Křivohlávek), 57. Sedlák (Jurák) - 23. Mackal (Písařík)


    HC Kometa Brno: Barus - Šidák, Dujsík, Peslar, Koukal, Sedlák, Krejčiřík, Dittrich, Bilčík (C) - Fusek, Buhaj, Křivohlávek, Jurák, Novák P., Kozák, Jankovič, Zbořil, Novák J., Boček, Káňa
    HC Litvínov: Nechvátal - Čejka (C), Havelka, Kokeš, Bittner, Kasal, Hora, Ejem - Mackal, Zdeněk, Písařík, Šalka, Průša, Malec, Trübenekr, Švarc

    Rozhodčí: Jeřábek, Humpolíček - Chocholouš, Dřínovský
    bahis siteleri