Chelsea – Bolton 3:0 (kon.) | Newcastle – Wolverhampton 2:2 (kon.) | Queens Park – Fulham 0:1 (kon.)
West Brom – Sunderland 4:0 (kon.) | Wigan – Aston Villa 0:0 (kon.) | Manchester City – Blackburn 3:0 (kon.)
konec
Newcastle United
2:2 (2:0)
Wolverhampton Wanderers
Sobota 25.02.2012, 16:00 • Sports Direct Arena • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Terry Connor získává první body coby manažer Wolverhamptonu. Jeho „Vlci“ po úvodní dvacetiminutovce sice prohrávali po trefách Papisse Cissého a krásné ráně Jonáse Gutiérreze už 0:2, po přestávce se hosté ovšem dokázali zvednout a zásluhou Matta Jarvise a Kevina Doyla vyrovnali na 2:2. Ze Sports Direct Areny tak odjíždějí s důležitým bodem, který jim může pomoci v boji o záchranu. (18:01:03)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hatem Ben Arfa svým nepřesným pokusem ani tentokrát nevyzrál na Wayna Hennesseyho. Střela francouzského křídelníka prolétla kolem levé tyče brány hostů.
     
    90+1
    Nenad Milijaš nahrazuje na poslední minuty Kevina Foleyho.
     
    90+1
    Christophe Berra je druhým potrestaným hráčem v zápase. Obránce hostů chtěl po nepovedeném rohu zamezit protiútoku Newcastlu, a tak bránil Timu Krulovi ve hře.
     
    90
    Ve druhé polovině dějství se nastavuje pět minut nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Shola Ameobi zajel do Wayna Hennesseyho, který se snažil odkopnout balon do bezpečí. Peter Walton ukazuje první žlutou kartu v dnešním utkání.
     
    87
    Hatem Ben Arfa nadvakrát nepropasoval balon za záda Wayna Hennesseyho. Poprvé byl jeho projektil sražen, podruhé zpoza vápna poslal míč těsně vedle pravé tyče Wolverhamptonu.
     
    85
    Střelce prvního gólu Wolverhamptonu Matta Jarvise střídá Stephen Hunt.
     
    84
    Karl Henry se pokusil z pozice za velkým vápnem překvapit Tima Krula, jeho dělovka se však zastavila o bránící hráče Newcastlu.
     
    83
    Jonás Gutiérrez přišel v souboji s Ronaldem Zubarem o míč, francouzský bek byl ovšem následně ozbrojen na polovině hřiště.
     
    82
    Wolverhamptonu se podařilo ubránit rohový kop, který zleva zahrával Yohan Cabaye. Shola Ameobi ale na jeho centr nedosáhl.
     
    80
    Cheick Tioté je posledním hráčem Newcastlu, který opouští hrací plochu. Své místo přenechává Sholovi Ameobimu.
     
    79
    Hatem Ben Arfa si na pravém křídle poradil se Stephenem Wardem, míč si však posunul daleko od nohy, respektive jej poslal do zámezí.
     
    78
    Demba Ba dnes nepodal svůj nejlepší výkon. Ani nyní nebude mít možnost ohrozit Wayna Hennesseyho, byl totiž přichycen v ofsajdu.
     
    77
    Další nebezpečí před Timem Krulem hasil Mike Williamson, který odhlavičkoval Kightlyho sražený centr daleko od svatyně Newcastlu.
     
    75
    Danny Guthrie adresoval míč na Dembu Ba. Jeho centr zprava byl ale příliš krátký. Wayne Hennessey tak ukryl balon do své náruče.
     
    74
    Newcastlu se nedaří ve druhé polovině navázat na úspěšný start úvodního dějství. Domácí si po přestávce nevytvořili tlak, ani žádnou výraznější příležitost.
     
    72
    Hosté si zbytečně přidělali starosti, Kevin Foley váhal u rohového praporku s rozehrávkou. Wayne Hennessey nakonec bude odkopávat od vlastní brány.

    Radek Šamša

    Branky: 6. Cissé, 18. Gutiérrez - 50. Jarvis, 66. Doyle

    Karty:   89. Sh. Ameobi (NEW) - 90+1. Berra (WOS)


    Newcastle United: Krul – Simpson, Williamson, Coloccini (c), Santon – R. Taylor (66. Guthrie), Cabaye, Tioté (80. Sh. Ameobi), Gutiérrez – Cissé (65. Ben Arfa), Ba.
    Wolverhampton Wanderers: Hennessey – Zubar, Berra, Stearman, Ward (c) – Foley (90+1. Milijaš), Henry, Edwards, Jarvis (85. Hunt) – O'Hara (71. Kightly) – Doyle.

    Rozhodčí: Walton – Pollock, Smallwood

    Diváci: 52 287
    bahis siteleri