Liverpool – Arsenal 1:2 (kon.) | Blackburn – Aston Villa 1:1 (kon.) | Manchester City – Bolton 2:0 (kon.)
Queens Park – Everton 1:1 (kon.) | Stoke – Norwich 1:0 (kon.) | West Brom – Chelsea 1:0 (kon.)
Wigan – Swansea 0:2 (kon.)
konec
Wigan Athletic
0:2 (0:1)
Swansea City
Sobota 03.03.2012, 16:00Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    82
    Hugo Rodallega střílel z levé strany pokutového území, jenže v další vyložené šanci domácí tým selhává. To je dnes největší slabinou Wiganu, brankových příležitostí dnes měli svěřenci Roberto Martineze hned několik. Za výtečný zákrok ovšem musíme pochválit i brankáře Michela Vorma.
     
    75
    Nakonec bude muset jít Graham ze hřiště, jedná se o nucené střídání. Na jeho postě jej nahrací Luke Moore.
     
    70
    Bude se kopat roh u brány Swansea City. Na zem si lehl po zásahu Sammona na zem Caulker a to se domácím nelíbí. Nastává strkanice a moc nechybělo k hromadné rvačce. Žlutou kartu inkasují Mohamed Diame a Ashley Williams.
     
    68
    Poslední střídání domácích, konečně je přerušená hra. Trenér Martinez posílá na hrací plochu zkušeného Huga Rodallegu, ze hřiště odchází za potlesku tribun obránce Maynor Figueroa.
     
    65
    Zásah loktem do obličeje je odměněn další žlutou kartou pro hostujícího Angela Rangela. Na hřišti se začíná přiostřovat.
     
    63
    První střídání na straně hostů, které souvisí s vyloučením Dyera. Ze hřiště odchází trochu překvapivě dvoubrankový Sigurdsson a na jeho místo nastupuje Alan Tate.
     
    59
    Gomez byl tentokrát terčem faulu Natana Dyera a ten je bez milosti vyloučen. Červená karta je jasným vyústěním ošklivého šlapáku. Za tento zákrok by se nemusel stydět jakýkoliv karatista.
     
    57
    První žlutá karta zápasu jde na vrub domácího Jordiho Gomeze, který zastavil v dobře se rozvíjející akci Joe Allena. Z následného nákopu těžil Dyer, jenže přestřelil.
     
    54
    Swensea právě vstřelila branku!
    Standardní situaci z pětadvaceti metrů zahrával Islanďan GYLFI SIGURDSSON a pravý růžek brány Al Habsiho byl opět terčem útoku. Sigurdsson jej trefil naprosto přesně a ománský gólman se za míčem jen podíval! Pro záložníka Swansea City je to třetí branka v sezoně.
     
    53
    V obrovské šanci jsme nyní viděli Joe Allena, který dostal ideální přihrávku od Grahama. Ománec Al Habsi ovšem vyškrábl míč na rohový kop!
     
    45
    Trenér Roberto Martinez připravil pro druhý poločas hned dvojí střídání. Ze hřiště odešli James McArthur s Connorem Sammonem. Na jejich místa přicházejí ofenzivnější Mohamed Diame a Victor Moses.
     
    47
    Ihned po začátku druhého poločasu se do velké šance dostal Emerson Boyce. Po zákroku Vorma odkopl míč na roh Rangel. Po následném centru to ještě zkoušel James McCarthy, ale balon se mezi tři tyče nevešel.
     
    45+3
    Swensea právě vstřelila branku!
    Úžasný fotbalový moment v podání GYLFI SIGURDSSONA. Na hranici šestnáctky dostal pohlednou přihrávku od Stevena Caulknera a Islanďan vymetl Al Habsimu pravou šibenici!
     
    40
    Ihned prakticky z protiútoku si našel své místo mezi domácím zadáky Scott Sinclair, obelstil kličkou i Al Habsiho jenže v odkryté brance za něj zaskočila hned trojice obránců, kteří míč poslali na roh. Obětavý skluz patřil konkrétně obránci Alcarazovi.
     
    39
    Wigan je v tlaku a domácí jsou u vytržení. Nakopávaný míč na pravou stranu malého vápna málem zužitkoval v první branku zápasu Emmerson Boyce. Výborně ovšem zasáhl brankář Vorm.
     
    31
    Přesto druhá branková šance patří hostujícímu Nathanu Dyerovi! Dostal míč na levou stranu šestnáctky a tváří v tvář Ali Al Habsimu selhává. Trefuje pouze ománského brankáře.
     
    19
    Obrovská šance Scotta Sinclaira. Po standardce se míč odrazil přímo ke kopačkám mladého Angličana a ten z přibližně dvanácti metrů dělovkou míjí branku Wiganu asi o půl metru!

    Tomáš Martínek

    Branky: 45+3. Sigurdsson, 54. Sigurdsson

    Karty:   57. Gomez (WIG), 70. Diame (WIG) - 65. Rangel (SWN), 70. Williams (SWN)   59. Dyer (SWN)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Alcaraz, Boyce, Caldwell, Figueroa (68. Rodallega), Gomez - McArthur (46. Diame), McCarthy, Beausejour - Sammon (46. Moses), Di Santo. Trenér: Roberto Martinez.
    Swansea City: Vorm - Taylor, Williams, Caulkner, Rangel - Britton, Allen, Sigurdsson (63. Tate), Dyer - Sinclair, Graham (75. Moore). Trenér: Brendan Rodgers.

    Rozhodčí: Andre Marriner
    bahis siteleri