Liverpool – Arsenal 1:2 (kon.) | Blackburn – Aston Villa 1:1 (kon.) | Manchester City – Bolton 2:0 (kon.)
Queens Park – Everton 1:1 (kon.) | Stoke – Norwich 1:0 (kon.) | West Brom – Chelsea 1:0 (kon.)
Wigan – Swansea 0:2 (kon.)
konec
Wigan Athletic
0:2 (0:1)
Swansea City
Sobota 03.03.2012, 16:00Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    70
    Bude se kopat roh u brány Swansea City. Na zem si lehl po zásahu Sammona na zem Caulker a to se domácím nelíbí. Nastává strkanice a moc nechybělo k hromadné rvačce. Žlutou kartu inkasují Mohamed Diame a Ashley Williams.
     
    65
    Zásah loktem do obličeje je odměněn další žlutou kartou pro hostujícího Angela Rangela. Na hřišti se začíná přiostřovat.
     
    59
    Gomez byl tentokrát terčem faulu Natana Dyera a ten je bez milosti vyloučen. Červená karta je jasným vyústěním ošklivého šlapáku. Za tento zákrok by se nemusel stydět jakýkoliv karatista.
     
    57
    První žlutá karta zápasu jde na vrub domácího Jordiho Gomeze, který zastavil v dobře se rozvíjející akci Joe Allena. Z následného nákopu těžil Dyer, jenže přestřelil.

    Tomáš Martínek

    Branky: 45+3. Sigurdsson, 54. Sigurdsson

    Karty:   57. Gomez (WIG), 70. Diame (WIG) - 65. Rangel (SWN), 70. Williams (SWN)   59. Dyer (SWN)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Alcaraz, Boyce, Caldwell, Figueroa (68. Rodallega), Gomez - McArthur (46. Diame), McCarthy, Beausejour - Sammon (46. Moses), Di Santo. Trenér: Roberto Martinez.
    Swansea City: Vorm - Taylor, Williams, Caulkner, Rangel - Britton, Allen, Sigurdsson (63. Tate), Dyer - Sinclair, Graham (75. Moore). Trenér: Brendan Rodgers.

    Rozhodčí: Andre Marriner
    bahis siteleri