Newcastle – Sunderland 1:1 (kon.) | Fulham – Wolverhampton 5:0 (kon.) | Tottenham – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
konec
Fulham FC
5:0 (2:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 04.03.2012, 15:05Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Byli jsme svědky zajímavého duelu, který jednoznačně ovládli domácí fotbalisté. Fulham zvítězil zejména díky výtečnému výkonu Pavla Pogrebnyaka, který vsítil hattrick. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (16:57:49)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Wolves se přeci jenom ještě dostali ke střele. Přízemní O'Harovu střelu však Schwarzer s přehledem schoval do náruče.
     
    90+2
    Duel se již víceméně dohrává, ani jedna družina se do bezhlavého útočení nežene. Balon drží v moci hlavně domácí fotbalisté.
     
    90
    Mike Jones nastaví navíc tři minuty.
     
    89
    Hunt se pokusil odcentrovat do vápna, Senderos jej ale naštěstí pro domácí včas odzbrojil. Z následného rohového kopu Fulhamu žádné nebezpečí nehrozilo.
     
    88
    Diarra se pokoušel vysunout do šance Johnsona, příliš se mu to však nepodařilo.
     
    86
    Ze hřiště míří za velkého potlesku ochotů také hrdina dnešního duelu Pavel Pogrebnyak. Místo něj si zahraje Kerim Frei.
     
    83
    Hosté využívají poslední střídání. Odchází Kevin Foley, nahradí jej Stephen Hunt.
     
    83
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, další nádherná branka v podání domácích! CLINT DEMPSEY si narazil s Mahamoudem Diarrou a pohotově zakončil do levého horního růžku hostující klece. Domácí fotbalisté jsou již v absolutní pohodě.
     
    82
    Snaha Wolves je již spíše symbolická. Zmar hostí je evidentní na zoufalém nákopu, který skončil pouze v rukavicích Marka Schwarzera.
     
    80
    Fulham podruhé střídá. Hrací plochu opouští Damien Duff, místo něj vyběhne na trávník Steven Davies.
     
    79
    Další marná snaha Damiena Duffa. Irský záložník si z pravé strany seběhl na střed, odkud se snažil levačkou vypálit. Míč jen těsně minul levý růžek Hennesseyeho branky.
     
    77
    Fulham se stále snaží ohrožovat hostující branku. Tentokráte se přes obranu Wolves nepropracoval Damien Duff. Hosté dostali balon alespoň na chvíli do bezpečí.
     
    75
    Další branková příležitost domácího celku! Po rychlém protiútoku se balon dostal k Dembelemu, jenž se pokusil vypálit z otočky. To se mu podařilo, Hennessey však byl připravený.
     
    73
    Za doslova hokejový bodyček dostává žlutou kartu hostující Christophe Berra.
     
    73
    Pavel Pogrebnyak mohl přidat čtvrtou branku! To by však musel lépe zužitkovat střílenou přihrávku, trefil totiž pouze před sebou stojícího beka Wolverhamptonu.
     
    71
    O střelu se z hranice velkého vápna pokoušel také Steven Fletcher. Rána tomuto skotskému záložníkovi však vůbec nesedla, mířila zhruba dva metry od levé tyče Schwarzerovy branky.
     
    69
    První střídání si připravili také domácí. Odchází Danny Murphy, nahradí jej Mahamadou Diarra.
     
    68
    Další gigantická možnost Fulhamu! Domácí se vydali do protiútoku, jež zakončoval Andy Johnson. Zatočená střela zkušeného útočníka orazítkovala břevno hostující svatyně.
     
    66
    O'Harova pumelice nyní prosvištěla kolem pravé tyče jen velmi těsně. Hosté mají další příležitost v podobě rohového kopu. Ten však zahráli více než prachbídně.
     
    64
    Wolves zahrávali rohový kop, z něhož však nic nevytěžili, Schwarzer byl ve vzduchu bezchybný.
     
    61
    Fulham právě vstřelil branku!
    Začíná se schylovat k debaklu! Tvrdou dělovku Andyho Johnsona z hranice velkého vápna ještě Hennessey vyrazil, s následnou obtížnou dorážkou PAVLA POGREBNYAKA však již nikoliv. Útočník Fulhamu tak může slavit zasloužený hattrick.
     
    61
    Hosté vyčerpali již druhé střídání. Odpočinout si míří Kightly, nahradí jej Steven Fletcher.
     
    60
    Clint Dempsey je při chuti! Hbitý středopolař se snažil prodrat mezi dvěma obránci hostí. To se mu sice povedlo, následně však hosté střelu zblokovali a balon poslali do bezpečí.
     
    58
    Další útočný výpad Fulhamu hostující obrana zastavila. Domácí budou provádět autové vhazování.
     
    56
    Fulham právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je zřejmě rozhodnuto. CLINT DEMPESEY dostal do běhu brilantní přihrávku, poté vyšachoval hostujícího gólmana a pohotově zakončil.
     
    54
    Po tvrdším střetu zůstal ležet Dembele. Hlavnímu arbitrovi nedovolený zákrok neunikl, rozehrávat bude Fulham.
     
    52
    Fulham měl stoprocentní brankovou příležitost! Po přihrávce Johnsona pálil z hranice velkého vápna Clint Dempsey. Domácí záložník však pas nečekal, tudíž se nemohl do míče opřít dle svých představ a dal mu nízkou razanci. Hennessey jej tak bez větších potíží lapil.
     
    50
    Hosté začínají o něco více vystrkovat růžky, k přímějšímu ohrožení branky Fulhamu to však zdaleka nevede, míč na svých kopačkách drží stále více domácí fotbalisté.
     
    48
    Fulham už mohl vést o tři branky! Po centru Duffa nastal před brankou Wolves velký závar, který ale domácí nedokázali využít.
     
    46
    Standartní situcaci rozehrávali hosté. Centr však skončil pouze v rukavicích Marka Schwarzera, který poslal vzápětí balon zpět do hry.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první půle atraktivního duelu! V ní měli již od úvodních minut jasnou převahu domácí borci. Svou snahu také podložili dvěma přesnými zásahy, jejichž autorem byl Pavel Pogrebnyak. Podaří se hostujícímu mužstvu střetnutí zdramatizovat, nebo si družina Martina Jola připíše jasné vítězství? Sledujte náš on-line přenos!
     
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Pogrebnyak se pokusil o hattrick, do balonu se však opřel příliš slabě, tudíž neznamenal pro Wolves větší nebezpečí.
     
    45
    Hlavní arbitr duelu Mike Jones nastavuje dvě minuty.
     
    44
    Fulham právě vstřelil branku!
    Jedním slovem NÁDHERA! Podél pravé lajny potáhl balon Andy Johnson, načež jej posunul opět PAVLU POGREBNYAKOVI, který Hennesseyeho z voleje nekopromisním způsobem propálil.
     
    42
    Šikovný Dembele tentokráte proti hostující obraně neuspěl, Wolves však protiútok zužitkovat taktéž nedokázali, dostali se pouze za půlicí čáru, kde o míč přišli.
     
    41
    Hosté se začínají stále více prosazovat, chybí jim však přesnější finální fáze, díky níž by se dostali do výraznější brankové příležitosti. Centr od levé postranní čáry domácí defenzivní val opět odvrátil.
     
    39
    Po pravé straně se hnal dopředu Kightly, pravý středopolař Wolverhamptonu však nedokázal odcentrovat přesně, míč totiž doplachtil pouze na hlavu ve velkém vápně stojícího Hangelanda, který jej poslal do klidných vod.
     
    38
    Fulham má jednoznačně navrch také ve střeleckých pokusech, kterých zaznamenal hned jedenáct. Wolves se pokusili ohrozit domácí svatyni pouze ve třech případech.
     
    36
    Fulham právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Rohový kop z pravé strany zahrával Damien Duff, po jehož centru se do balonu v pádu opřel PAVEL POGREBNYAK a dopravil jej směle za brankovou čáru. Snaha se Fulhamu vyplácí!
     
    35
    Ze solidní pozice vyslal přízemní dělovku Dembele. Ta však pouze prosvištěl kolem pravé tyče. Byl však tečovaná, tudíž bude Fulham zahrávat rohový kop.
     
    33
    Hra se začíná pomalu, ale jistě uklidňovat. Fulham si bude muset dávat pozor, aby své promarměné aktivity z úvodu duelu nelitoval. Dopředu se totiž stále častěji probíjejí také hostující borci v čele s forvardem Doylem.
     
    31
    V ofsajdové pozici tentokráte nestál Pogrebnyak, ale Damien Duff. Ve výsledku to ale nic nezmění, rozehrávat bude Wolverhampton Wanderers.
     
    29
    Wolves se vydali po delší odmlce do protiútoku, který koordinoval Ward. Krajní obránce hostí poté přihrál O'Harovi, jehož střela mířila vysoko nad domácí branku. Probouzejí se také hosté?
     
    27
    Do další střelecké pozice se propracovával Murphy, hostující defenziva však nyní byla bezchybná.
     
    26
    Pozor! Obrovskou šanci měli i Vlci. Zleva letící centr však nedokázal Doyle umístit přesně mezi tři tyče. Rohový kop pak pro Fulham příliš nebezpečí nepředstavoval. Pro borce v bílém to však bylo varování, že musí myslet také na zadní vrátka.
     
    24
    Neuvěřitelným způsobem teď vymíchal hosty Dembele, poté přihrál sprintujícímu Riisemu, jehož centr do předbrankového prostoru Wolves odvrátili. Převaha domácích je skutečně markantní. Martin Jol může být s výkonem svého mužstva zatím spokojen, chybí pouze góly.
     
    22
    Bude se opět žlutit! Za neohrabané naběhnutí do soupeře dostává kartu Brede Hangeland.
     
    21
    K výkopu Marka Schwarzera se dral opět Pogrebnyak. Tentokráte si však hosté s útočníkem Fulhamu poradili a získali balon na své kopačky.
     
    19
    Wolverhampton si připravil první střídání. Hrací plochu opouští zraněný Karl Henry, atmosféru na Craven Cottage okusí Nenad Milijas.
     
    18
    Dempsey nabral rychlost, načež poslal míč na nalevo nabíhajícího Riiseho. Dán se pokusil z obtížného úhlu vypálit, příliš přesně ale nemířil. Vykopávat budou hosté.
     
    16
    Příležitost zahrávat přímý kop měli také hosté. Byla to vůbec jejich první větší příležitost. Fulham si však s lehkým balonem hravě poradil. Nedlouho poté pálil fantasticky Duff. Šikovný Ir přízemní střelou jen těsně minul pravou tyč branky hostí. Otázkou je, jak dlouho vydrží Wolves převaze Fulhamu vzdorovat.
     
    14
    Další velká příležitost domácích! Po pumelici Risseho byl opět nařízen rohový kop. Z toho sice žádné velké nebezpečí nečišelo, z následného zpětného centru však již ano. K hlavičce se tlačil Johnson, který ale narazil na připraveného Hennesseyeho.
     
    13
    Na převahu Fulhamu poukazuje také statistika držení balonu, kterou domácí zcela ovládají - 70% : 30%.
     
    11
    Domácí mají evidentní převahu. Pro obranu Wolves jsou stále hrozícím nebezpečím. Tentokráte se snažil přes posledního obránce Wolverhamptonu prodrat Pogrebnyak. Aktivní útočník však neuspěl. Stejně tak si o několik momentů později vedl s dalekonosnou střelou John Arne Riise. V ochozech Craven Cottage to jen zahučelo.
     
    9
    A opět Nick Dempsey! Dravý záložník dostal kvalitní pas do běhu, poté prošel po levé straně až do velkého vápna. V blízkosti hostující svatyně pak z otočky vypálil. Gólman Wolves Hennessey byl však pozorný a nebezpečí v pádu uhasil.
     
    7
    Máme tu první žlutou kartu duelu. Za tvrdé zastavení Nicka Dempseyeho ji dostává hostující Ronal Zubar. Fulhamu se nabízí kvalitní pozice ke skórování. Přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů neprošel přes postavenou zeď.
     
    5
    V krátkém časovém úseku již druhý ofsajd pro Pogrebnyaka. Bude zajímavé sledovat, kterak dlouho bude Wolves taktika ofsajdové pasti fungovat.
     
    4
    Ke slovu se dostávají také hosté, leč s obranou Fulhamu si příliš rady nevědí. Nakonec balon pouze nakopli směrem k domácí svatyni. Schwarzer bude vykopávat.
     
    2
    Po centru krajního beka sprintoval za balonem irský záložník Damien Duff. Hosté se však stihli včas vrátit a za cenu rohového kopu vymazat hrozící nebezpečí. Ze standartní situace pak Fulham nic vytěžit nedokázal.
     
    1
    Hned v úvodní minutě se vydal na zteč hostující branky Pogrebnyak, forvarda Fulhamu však zastavil ofsajd.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Vítejte u dnešního on-line přenosu! V rámci 27. kola anglické Premier League přivítá domácí Fulham celek Wolverhampton Wanderers. Hosté okupují sedmnáctou pozici, domácí borci jsou na tom o čtyři příčky lépe. Které z mužstev se dnes bude radovat? Úvodní výkop je naplánován na 15:05.

    Libor Kucza

    Branky: 36. Pogrebnyak, 44. Pogrebnyak, 56. Dempsey, 61. Pogrebnyak, 83. Dempsey

    Karty:   22. Hangeland (FHM) - 73. Berra (WOS)


    Fulham FC: Schwarzer - Hughes, Senderos, Hangeland, Riise - Duff (80. Davies), Murphy (69. Diarra), Dembele, Dempsey - Johnson, Pogrebnyak (86. Frei)
    Wolverhampton Wanderers: Hennessey - Zubar, Stearman, Berra, Ward - Jarvis, Henry (19. Milijas), O'hara, Foley (83. Hunt), Kightley (61. Fletcher) - Doyle

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri