Newcastle – Sunderland 1:1 (kon.) | Fulham – Wolverhampton 5:0 (kon.) | Tottenham – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
konec
Fulham FC
5:0 (2:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 04.03.2012, 15:05Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Ze hřiště míří za velkého potlesku ochotů také hrdina dnešního duelu Pavel Pogrebnyak. Místo něj si zahraje Kerim Frei.
     
    83
    Hosté využívají poslední střídání. Odchází Kevin Foley, nahradí jej Stephen Hunt.
     
    83
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, další nádherná branka v podání domácích! CLINT DEMPSEY si narazil s Mahamoudem Diarrou a pohotově zakončil do levého horního růžku hostující klece. Domácí fotbalisté jsou již v absolutní pohodě.
     
    80
    Fulham podruhé střídá. Hrací plochu opouští Damien Duff, místo něj vyběhne na trávník Steven Davies.
     
    75
    Další branková příležitost domácího celku! Po rychlém protiútoku se balon dostal k Dembelemu, jenž se pokusil vypálit z otočky. To se mu podařilo, Hennessey však byl připravený.
     
    73
    Za doslova hokejový bodyček dostává žlutou kartu hostující Christophe Berra.
     
    69
    První střídání si připravili také domácí. Odchází Danny Murphy, nahradí jej Mahamadou Diarra.
     
    68
    Další gigantická možnost Fulhamu! Domácí se vydali do protiútoku, jež zakončoval Andy Johnson. Zatočená střela zkušeného útočníka orazítkovala břevno hostující svatyně.
     
    61
    Fulham právě vstřelil branku!
    Začíná se schylovat k debaklu! Tvrdou dělovku Andyho Johnsona z hranice velkého vápna ještě Hennessey vyrazil, s následnou obtížnou dorážkou PAVLA POGREBNYAKA však již nikoliv. Útočník Fulhamu tak může slavit zasloužený hattrick.
     
    61
    Hosté vyčerpali již druhé střídání. Odpočinout si míří Kightly, nahradí jej Steven Fletcher.
     
    56
    Fulham právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je zřejmě rozhodnuto. CLINT DEMPESEY dostal do běhu brilantní přihrávku, poté vyšachoval hostujícího gólmana a pohotově zakončil.
     
    52
    Fulham měl stoprocentní brankovou příležitost! Po přihrávce Johnsona pálil z hranice velkého vápna Clint Dempsey. Domácí záložník však pas nečekal, tudíž se nemohl do míče opřít dle svých představ a dal mu nízkou razanci. Hennessey jej tak bez větších potíží lapil.
     
    44
    Fulham právě vstřelil branku!
    Jedním slovem NÁDHERA! Podél pravé lajny potáhl balon Andy Johnson, načež jej posunul opět PAVLU POGREBNYAKOVI, který Hennesseyeho z voleje nekopromisním způsobem propálil.
     
    36
    Fulham právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Rohový kop z pravé strany zahrával Damien Duff, po jehož centru se do balonu v pádu opřel PAVEL POGREBNYAK a dopravil jej směle za brankovou čáru. Snaha se Fulhamu vyplácí!
     
    26
    Pozor! Obrovskou šanci měli i Vlci. Zleva letící centr však nedokázal Doyle umístit přesně mezi tři tyče. Rohový kop pak pro Fulham příliš nebezpečí nepředstavoval. Pro borce v bílém to však bylo varování, že musí myslet také na zadní vrátka.
     
    24
    Neuvěřitelným způsobem teď vymíchal hosty Dembele, poté přihrál sprintujícímu Riisemu, jehož centr do předbrankového prostoru Wolves odvrátili. Převaha domácích je skutečně markantní. Martin Jol může být s výkonem svého mužstva zatím spokojen, chybí pouze góly.
     
    22
    Bude se opět žlutit! Za neohrabané naběhnutí do soupeře dostává kartu Brede Hangeland.
     
    19
    Wolverhampton si připravil první střídání. Hrací plochu opouští zraněný Karl Henry, atmosféru na Craven Cottage okusí Nenad Milijas.
     
    16
    Příležitost zahrávat přímý kop měli také hosté. Byla to vůbec jejich první větší příležitost. Fulham si však s lehkým balonem hravě poradil. Nedlouho poté pálil fantasticky Duff. Šikovný Ir přízemní střelou jen těsně minul pravou tyč branky hostí. Otázkou je, jak dlouho vydrží Wolves převaze Fulhamu vzdorovat.
     
    9
    A opět Nick Dempsey! Dravý záložník dostal kvalitní pas do běhu, poté prošel po levé straně až do velkého vápna. V blízkosti hostující svatyně pak z otočky vypálil. Gólman Wolves Hennessey byl však pozorný a nebezpečí v pádu uhasil.
     
    7
    Máme tu první žlutou kartu duelu. Za tvrdé zastavení Nicka Dempseyeho ji dostává hostující Ronal Zubar. Fulhamu se nabízí kvalitní pozice ke skórování. Přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů neprošel přes postavenou zeď.

    Libor Kucza

    Branky: 36. Pogrebnyak, 44. Pogrebnyak, 56. Dempsey, 61. Pogrebnyak, 83. Dempsey

    Karty:   22. Hangeland (FHM) - 73. Berra (WOS)


    Fulham FC: Schwarzer - Hughes, Senderos, Hangeland, Riise - Duff (80. Davies), Murphy (69. Diarra), Dembele, Dempsey - Johnson, Pogrebnyak (86. Frei)
    Wolverhampton Wanderers: Hennessey - Zubar, Stearman, Berra, Ward - Jarvis, Henry (19. Milijas), O'hara, Foley (83. Hunt), Kightley (61. Fletcher) - Doyle

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri