Newcastle – Sunderland 1:1 (kon.) | Fulham – Wolverhampton 5:0 (kon.) | Tottenham – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
konec
Fulham FC
5:0 (2:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 04.03.2012, 15:05Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    83
    Fulham právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, další nádherná branka v podání domácích! CLINT DEMPSEY si narazil s Mahamoudem Diarrou a pohotově zakončil do levého horního růžku hostující klece. Domácí fotbalisté jsou již v absolutní pohodě.
     
    61
    Fulham právě vstřelil branku!
    Začíná se schylovat k debaklu! Tvrdou dělovku Andyho Johnsona z hranice velkého vápna ještě Hennessey vyrazil, s následnou obtížnou dorážkou PAVLA POGREBNYAKA však již nikoliv. Útočník Fulhamu tak může slavit zasloužený hattrick.
     
    56
    Fulham právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je zřejmě rozhodnuto. CLINT DEMPESEY dostal do běhu brilantní přihrávku, poté vyšachoval hostujícího gólmana a pohotově zakončil.
     
    44
    Fulham právě vstřelil branku!
    Jedním slovem NÁDHERA! Podél pravé lajny potáhl balon Andy Johnson, načež jej posunul opět PAVLU POGREBNYAKOVI, který Hennesseyeho z voleje nekopromisním způsobem propálil.
     
    36
    Fulham právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Rohový kop z pravé strany zahrával Damien Duff, po jehož centru se do balonu v pádu opřel PAVEL POGREBNYAK a dopravil jej směle za brankovou čáru. Snaha se Fulhamu vyplácí!

    Libor Kucza

    Branky: 36. Pogrebnyak, 44. Pogrebnyak, 56. Dempsey, 61. Pogrebnyak, 83. Dempsey

    Karty:   22. Hangeland (FHM) - 73. Berra (WOS)


    Fulham FC: Schwarzer - Hughes, Senderos, Hangeland, Riise - Duff (80. Davies), Murphy (69. Diarra), Dembele, Dempsey - Johnson, Pogrebnyak (86. Frei)
    Wolverhampton Wanderers: Hennessey - Zubar, Stearman, Berra, Ward - Jarvis, Henry (19. Milijas), O'hara, Foley (83. Hunt), Kightley (61. Fletcher) - Doyle

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri