Newcastle – Sunderland 1:1 (kon.) | Fulham – Wolverhampton 5:0 (kon.) | Tottenham – Manchester Utd. 1:3 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
1:3 (0:1)
Manchester United
Neděle 04.03.2012, 17:10 • White Hart Lane, Londýn • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak alespoň snížení ze strany domácího týmu. Po ztrátě United se míče chopil JERMAIN DEFOE, který napřáhl za vápnem a střelou k tyči snížil.
     
    69
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Po přihrávce Dannyho Welbecka se podruhé v utkání dokázal prosadit nádherným gólem ASHLEY YOUNG, který zvýšil na 3:0 pro svůj tým.
     
    60
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Po autovém vhazování a následném centru Naniho míč nebezpečně proletěl malým pokutovým územím Spurs, nicméně až ASHLEY YOUNG na zadní tyči jej dokázal dostat do domácí brány.
     
    45
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Hosté sice nedokázali využít standardní situaci, ale z následného rohu již zapršelo. Na centr Ashleyho Younga si ve vápně naskočil WAYNE ROONEY, kterého nedokázal uhlídat Kyle Walker, a hlavičkou k tyči nedal šanci v bráně stojícímu Bradu Friedelovi.

    FB

    Branky: 88. Defoe - 45. Rooney, 60. Young, 69. Young

    Karty:   44. Sandro (TOT) - 28. Jones (MAN), 89. Evans (MAN)


    Tottenham Hotspur: Friedel – Walker, Kaboul, King (c), Assou-Ekotto – Lennon (85. Rose), Livermore, Sandro (80. Kranjčar), Modrič – Adebayor, Saha (80. Defoe).
    Manchester United: De Gea – Jones, Ferdinand, Evans, Evra (c) – Nani (79. Park), Carrick, Scholes (61. Giggs), Young – Rooney, Welbeck.

    Rozhodčí: Atkinson