Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 9:1 (kon.)
Sparta – Plzeň 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 0:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:3 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Třinec – HC Kladno 2:3 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 08.03.2012, 18:00Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si chtějí vynutit sedmý zápas a hlasitě si o něj říkají. To byla kombinace, panečku! Ve vlastním oslabení vybojoval puk ve vlastním pásmu Patrik Moskal, poslal jej na MARTINA KOUDELKU a společně se vydali dopředu. Oba dva si náramně vyměnili puk a prvně jmenovaný hráč vyzval nezištnou přihrávkou Koudelku ke skórování. Hradecký kapitán opravdu neměl těžkou práci, stačilo mu totiž doklepnout puk do prázdné branky! Asistence: Patrik Moskal.
     
    24:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už je to dvě branky! Václav Čížek vyslal geniální pas o mantinel ze svého pásma. Puk doputoval až k LUKÁŠI HAVLOVI, před kterým zíval volný prostor. Havel toho využil a pelášil na Halmošiho. Hradecký forvard pak prokázal chladnou hlavou a švihem zamířil do vzdálenějšího růžku. Jihlavský muž v masce teď neměl sebemenší šanci. Asistence: Václav Čížek.
     
    16:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou za svou snahu odměněni tím nejlepším způsobem! Adam Rufer se perfektně uvolnil, nahodil na Halmoši a zdálo se, že se bude přerušovat. Jenže! Tomáš Karpov to nezabalil a vydoloval puk, který se nacházel někde u jihlavského brankáře. Poté vybídl svou přihrávkou ke skórování ONDŘEJE POŽIVIL, jenž neodmítl! Posledně jmenovaný hráč měl před sebou pouze prázdnou branku, což také náležitě využil. Asistence: Tomáš Karpov, Adam Rufer.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Poživil (Karpov, Rufer), 25. Havel (Čížek), 47. Koudelka (Moskal)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Chmelíř, Roupec, Vágner, Karlíček, Hendrich, Lesák, Bendík – Záhorovský, Tvrdík, Kubica – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Havel, Marosz, Kadlec – Poživil, Rufer, Karpov.
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (Novotný) – Petráček, Ficenc "C", Jaroš, Dobrovolný, Kolafa, Malena, Grundmanis, Kaláb – Hodek, Maliník, Čachotský – Jeslínek, Filip, Krupka – Zeman, Hubáček, Indra – Vysloužil, Domin, Bezděk.

    Rozhodčí: Horák, Zubzanda – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri