Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 9:1 (kon.)
Sparta – Plzeň 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 0:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:3 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Třinec – HC Kladno 2:3 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 08.03.2012, 18:00Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:10
    V další obrovské šanci se ocitl Hradec! Zdeněk Kubica nahrál Tomáši Karpovovi, jenž nedokázal dopravit puk za brankovou čáru z bezprostřední blízkosti!
     
    54:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 2862.
     
    51:46
    Hradec tedy hraje početní výhodu a pevně drží svého soupeře v pásmu. Lukáš Havel střílel z ostrého úhlu a Halmoši se stihl rychle přemístit!
     
    51:05
    A teď se vrhněme na tresty. Jiří Hendrich dostává 2 minuty za hrubost. Na druhé straně jsou ty tresty poněkud vyšší. Kriss Grundmanis inkasuje 2+2 za hrubost a navrch ještě 10 minut za nesportovní chování.
     
    51:05
    Hradecký stadion teď vidí dokonce i bitku! Do sebe se pustili Jiří Hendrich s Krissem Grundmanisem. Diváci jsou ve varu!
     
    49:54
    Hradec znovu hrozí v oslabení. Na útočnou štaci se vydali ve dvou Kubica s Vágnerem. Zdeněk Kubica chtěl zakončit sám, jeho dobře mířená střela skončila o pár centimetrů vedle hostující klece!
     
    48:39
    Hradec se bude muset znovu bránit. Na trestnou lavici již usedá Milan Karlíček, jenž dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:05
    Adam Rufer se prodral přes dva obránce a vypálil jen těsně nad branku, kterou střeží Dominik Halmoši.
     
    47:31
    Ovšem vzrušení i na druhé straně! Tomáš Karpov přejel přes modrou čáru jako nůž máslem a z těžké pozice tvrdě vypálil. Puk skončil na tyčce a poté vyletěl do ochranné sítě!
     
    46:50
    O chviličku později se ale do střeleckého pokusu dostal Daniel Hodek a z pravého trefil bližší tyčku Čechovy branky!
     
    46:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si chtějí vynutit sedmý zápas a hlasitě si o něj říkají. To byla kombinace, panečku! Ve vlastním oslabení vybojoval puk ve vlastním pásmu Patrik Moskal, poslal jej na MARTINA KOUDELKU a společně se vydali dopředu. Oba dva si náramně vyměnili puk a prvně jmenovaný hráč vyzval nezištnou přihrávkou Koudelku ke skórování. Hradecký kapitán opravdu neměl těžkou práci, stačilo mu totiž doklepnout puk do prázdné branky! Asistence: Patrik Moskal.
     
    44:44
    Poměr sil na ledě se vyrovná, poté začne zkrácená početní výhoda Dukly. Hradec špatně střídal a dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě
     
    42:56
    Hradec bude moci zvýšit své vedení. Adam Zeman si totiž půjde popřemýšlet k tresotoměřičům za podražení.
     
    39:35
    Ještě jedno vyloučení. Martin Vágner si půjde zchladit hlavu za katr, jelikož se provinil držením.
     
    39:10
    Při Hradeckých nyní stojí všichni svatí. Kolafa ani Filip nedokázali dostat puk za záda Jakuba Čecha. Ten teď musí odolávat!
     
    38:29
    Jihlava má teď tlak. Michal Jeslínek byl před brankovištěm, odkud chytře vypálil. Jakub Čech výborně zasáhl.
     
    33:34
    Nyní dostanou i domácí výhodu přesilové hry. Lukáš Trubka dostává dvě minuty za hákování.
     
    32:43
    Daniel Hodek se rychle prokličkoval hradeckou obranou, poté hledal Romana Maliníka, kterému scházel ke kotouči zhruba krok. Kdyby ho zastihl, mohl mířit do odkryté branky.
     
    30:45
    Dukla ale teď Hradeckým pořádně zatápěla! Velký zmatek vznikl před brankou domácího celku, Hradečtí se zuby nehty bránili. Následně vystřelil od modré čáry Jiří Dobrovolný. Veškeré nebezpečí zažehnal Jakub Čech, který kotouč udržel v náručí.
     
    29:08
    Ovšem teď dostane Dukla početní výhodu. David Roupec inkasuje dvě minuty za držení. Udeří Jihlavští?
     
    27:12
    Hradec mohl zvýšit na rozdíl tří branek! Adam Rufer se dostal k odraženému kotouči a vypálil z první do poloodkryté klece. Dominik Halmoši vyrazil snad betonem takřka jistou branku!
     
    24:58
    Domácí tým se ale bude muset bránit. Jakub Čech totiž podrazil projíždějícího protihráče a dostane dvě minuty. Trest odpyká Tomáš Karpov.
     
    24:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už je to dvě branky! Václav Čížek vyslal geniální pas o mantinel ze svého pásma. Puk doputoval až k LUKÁŠI HAVLOVI, před kterým zíval volný prostor. Havel toho využil a pelášil na Halmošiho. Hradecký forvard pak prokázal chladnou hlavou a švihem zamířil do vzdálenějšího růžku. Jihlavský muž v masce teď neměl sebemenší šanci. Asistence: Václav Čížek.
     
    23:00
    Ihned po vhazování se puk dostal na modrou čáru, kde stál připravený Václav Jaroš. Nad ničím nepřemýšlel a vyprodukoval tvrdou ránu, kterou Jakub Čech neviděl. Nakonec vyrazil kotouč pouze před Martina Filipa, jenž dorážel z bezprostřední blízkosti. Čech odolal i napodruhé.
     
    17:34
    Jihlava chce ale vyrovnat! Marek Indra se po přihrávce svého spoluhráče dostal do nadějné pozice a vypálil zápěstím. Jeho rána mířila jen o kousek vedle Čechovy svatyně!
     
    16:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou za svou snahu odměněni tím nejlepším způsobem! Adam Rufer se perfektně uvolnil, nahodil na Halmoši a zdálo se, že se bude přerušovat. Jenže! Tomáš Karpov to nezabalil a vydoloval puk, který se nacházel někde u jihlavského brankáře. Poté vybídl svou přihrávkou ke skórování ONDŘEJE POŽIVIL, jenž neodmítl! Posledně jmenovaný hráč měl před sebou pouze prázdnou branku, což také náležitě využil. Asistence: Tomáš Karpov, Adam Rufer.
     
    07:24
    Teď již avizovaný trest. Milan Karlíček dostává dvě minuty za napadení. Co na to Dukla, udeří?
     
    07:20
    Michal Jeslínek se vracel z trestné lavice, puk se dostal do středního pásma, kde se ho jihlavský hokejista ujal. Jeslínek pak mířil z pravé strany sám na Čecha, Karlíček si pak pomohl faulem, díky čemuž nemohl Jeslínek zakončovat.
     
    06:18
    Hradec se ale přece jenom usadil v útočné třetině a málem udeřil. Nejdříve nahazoval Michal Tvrdík od modré čáry, poté si sjel před branku a díky šťastnému odrazu zakončoval z úhlu. Halmoši nevěděl, kde je puk, ten nakonec poskakoval v brankovišti, ale Hradečtí jej nedopravili za brankovou čáru.
     
    05:13
    Východočeši si zahrají další početní výhodu. Michal Jeslínek totiž vystřelil kotouč ze svého pásma mimo mantinely a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    05:01
    Roman Maliník přebruslil Václava Čížka a byl sám před Jakubem Čech. Jihlavský forvard chtěl zamířit k bližší tyčce, hradecký muž v masce ale předvedl výborný zákrok.
     
    02:23
    První přerušení je díky faulu. Na trestnou lavici je poslán Tomáš Petráček za nedovolené bránění. Domácí tým si tak zahraje přesilovku.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Poživil (Karpov, Rufer), 25. Havel (Čížek), 47. Koudelka (Moskal)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Chmelíř, Roupec, Vágner, Karlíček, Hendrich, Lesák, Bendík – Záhorovský, Tvrdík, Kubica – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Havel, Marosz, Kadlec – Poživil, Rufer, Karpov.
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (Novotný) – Petráček, Ficenc "C", Jaroš, Dobrovolný, Kolafa, Malena, Grundmanis, Kaláb – Hodek, Maliník, Čachotský – Jeslínek, Filip, Krupka – Zeman, Hubáček, Indra – Vysloužil, Domin, Bezděk.

    Rozhodčí: Horák, Zubzanda – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri