Granada – Ath. Bilbao 2:2 (kon.) | Gijón – Levante 3:2 (kon.) | Valencia – Rayo Vallecano 4:1 (kon.)
Atlético – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Sporting Gijón
3:2 (1:1)
Levante UD
Středa 11.04.2012, 20:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Gijón právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci zaslouženého gólu dočkali! Po nepřehledné skrumáži se k míči dostal GASTON SANGOY. Domácí útočník s ničím neotálel a bez okolků jej napálil za záda Munua.
     
    74
    Gijón právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Levačkou se zhruba z třiceti metrů prosazuje ALBERTO LORA, který svou přízemní dělovku umístil přesně k levé tyči hostující klece.
     
    63
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Pasivní hostí z ničeho nic udeřili. K balonu se dostal ve velkém vápně číhající AROUNA KONÉ, který následně z otočky zamířil přesně k pravé tyči.
     
    22
    Gijón právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali! Po nádherné individuální práci se z hranice velkého vápna prosazuje ranou k tyči OSCAR TREJO! Začíná se tedy opět od začátku.
     
    16
    Levante právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Ohrané, leč stále platné pravidlo. Po milimetrovém centru z pravé strany doklepl balon hlavičkou za brankovou čáru VALDO. Hosté se tak překvapivě ujímají vedení, dosavadní průběh utkání tomu nijak nenasvědčoval.

    Libor Kucza

    Branky: 22. Trejo, 74. Lora, 84. Sangoy - 16. Valdo, 63. Arouna Kone

    Karty:   30. Lora (GIJ), 37. Barral (GIJ), 51. Botía (GIJ), 61. Orfila Artime (GIJ), 78. Nacho Cases (GIJ)


    Sporting Gijón: Juan Pablo - Canella, Hernandez, Botia, Orfila Artime (70. Ricardo) - Cases, Lora - Colunga ( 60. Ayoze), De Las Cuevas, Trejo - Barral (60. Sangoy)
    Levante UD: Munua - Juanfran, Ballesteros, Navarro, Javi Venta - Iborra, Farinos - El Zhar (60. Botelho), Suarez, Valdo - Kone