Quevilly Rouen – Rennes 2:1 (kon.)
konec
US Quevilly Rouen
2:1 (0:1)
Stade Rennes
Středa 11.04.2012, 20:55Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    Bylo mi ctí komentovat tenhle skvělý souboj. Gratulujeme Quevilly k postupu do slavného finále Coupe de France na Stade de France, kde se s Lyonem utká o titul. Loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu brzy nashledanou. (22:55:57)
     
    90+3
    Laup se logicky neudržel. Takovýhle moment možná zažívá poprvé v životě. Sundal z euforie dres a slaví. Je mu nyní asi tahle žlutá karta úplně jedno.
     
    Neuvěřitelné! Skvělé, skvělé, skvělé! Tohle byla ze strany Quevilly velká paráda. Rennes ve druhé půli na soupeře ze třetí ligy vůbec nestačilo a to se raduje ze zaslouženého postupu do finále Coupe de France! Hráčí hostujícího celku tomu nemohou uvěřit, sklesle sedí na zemi. Euforie v Quevilly je na plných obrátkách.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Quevilly právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil ANTHONY LAUP, který si naběhl na parádní pas. Těsně za vápnem byl u něj pouze bránící Boye, který si s domácím záložníkem nevěděl rady. Laup nakonec poslal ušmudlanou střelu, která prošla kolem Costila do brány! Neuvěřitelné se stalo skutečností!
     
    90+1
    Stoprocentka Quevilly a skvělý Costil! Jaká známá pohádka tohoto zápasu. Z voleje na něj z 25 metrů vypálil Laup, zákrok hostujícího brankáře ale zabránil jasné brance.
     
    90+1
    Poslední střídání hostů. Odchází Kembo Ekoko, přichází Brahimi.
     
    90
    Chapron nastavil tři minuty.
     
    90
    Ancelotti se zlobí, jeho mužstvo se nedokáže prosadit. Teď letělo několik centrů do vápna soupeře, jenže bezúspěšně.
     
    89
    Snažení Laupa bylo zbytečné. Na kolmici si naběhl v ofsajdu.
     
    87
    Akce jako přes kopírák! Danze je na pravé straně nyní hodně aktivní. Poslal přihrávku do šestnáctky, na kterou si naběhl Hadži. Jenže stejně jako před dvěma minutami i tentokráte nenašel dobrou mušku.
     
    85
    Weis na zemi. Byl faulován zezadu. Jenže ani v tomto případě žlutá karta nepadla. Hraje se v celku čistě, sudí Chapron nemusí řešit nic ojedinělého.
     
    84
    Rennes mohlo rozhodnout! Hadži si naběhl na přihrávku zprava od Danzeho a pálil z první. Držel se ale po chvilce za hlavu, z vápna totiž mířil pouze vedle.
     
    83
    Pitroipa se řítil znovu, jak je jeho zvykem, neohroženě a bez bázně do vápna. Znovu ale narazil na přesilu. A ani napodruhé pískána penalta není.
     
    81
    Vanoukia se ve vápně znovu tlačil k hlavičce, tentokráte se k míči ale nedostal.
     
    80
    Rennes není ve své kůži. Už i Costil začíná být nervózní. Zbytečně vyběhl proti centru. Mohlo to být nebezpečné, branka byla poloodkrytá a hostující brankář nikde. A nakonec to hosté zahráli tak špatně, že vyrobili komicky rohový kop.
     
    79
    Quevilly střídá. Ze hry odešel štít Diarra, na jeho místo přišel Ouhabi.
     
    78
    Féret se tlačil ke druhé brance, byl ve vápně nehlídaný. Jenže hlavičkování mu tolik nejde, není na něj tolik zvyklý. Takže střela letěla jen vedle.
     
    71
    Rennes podruhé vystřídalo. Do hry přišel Doumbia, jenž nahradil Tetteye.
     
    76
    Kembo Ekoko tam asi dostal od soupeře nějaký úder. Na hřiště musí zdravotníci, hostující záložník se drží za nohu.

    Viktor Sandev

    Branky: 63. Hérouat, 90+3. Laup - 8. Féret

    Karty:   90+3. Laup (QUE)


    US Quevilly Rouen: Coulibaly - Vardin, Weis, Beaugrard, Vanoukia - Diarra (79. Ouhabi), Jouan - Laup, Valéro (58. Hérouat), Capelle - Colinet
    Stade Rennes: Costil - Danzé, Kana-Biyik, Boye, Théophile-Catherine - Tettey (71. Doumbia), M'Vila - Kembo Ekoko (90+1. Brahimi), Féret, Pitroipa - Erdinc (64. Hadži)

    Rozhodčí: Tony Chapron
    bahis siteleri