Neapol – Atalanta BC 1:3 (kon.) | Janov – Cesena 1:1 (kon.) | Juventus – Lazio 2:1 (kon.)
Catania – Lecce 1:2 (kon.) | Parma – Novara 2:0 (kon.) | Fiorentina – Palermo 0:0 (kon.)
Inter – Siena 2:1 (kon.) | AS Řím – Udinese 3:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:3 (1:1)
Atalanta Bergamo
Středa 11.04.2012, 20:45 • The San Paolo stadium • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    68
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Lopta sa dlhšie presúvala cez šestnástku, pokusy hostí končili na obrane Neapola, no následne sa tesne pred šestnástkou dostal k lopte CARLOS CARMONA a nízkou strelou posiela loptu k ľavej tyči.
     
    58
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Peluso krásne našiel rýchleho GIANPAOLA BELLINIHO, ktorého si obrana domácich nevšimla a teda bol s loptou sám v šestnástke, po krásnom spracovaní krásnej prihrávky predviedol Bellini krásnu strelu, priam akrobaticky podanú. De Sanctis sa síce snažil kryť priestor brány, Bellini bol však rýchlejší.
     
    10
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    GIACOMO BONAVENTURA zakončuje z prvej krásnou strelou, lopta sa odráža od pravej tyči do brány. Maxi Moralez mu loptu predĺžil krásnym lobom, čím lopta preletela nad obrancom Neapola a Bonaventura už iba vystrelil naslepo a bol úspešný.
     
    13
    Neapol právě vstřelila branku!
    Na odpoveď sme ale dlho nečakali ! EZEQUIEL LAVEZZI sa postaral o vyrovnanie, vedenie hostí trvalo iba 3 minúty ! Do protiútoku sa hrnuli hneď traja hráči domácich, s loptou sa pred šestnástku dostáva Cavani, ten sa nesnaží dostať sa cez dvojicu obrancov, radšej nahráva voľnému Lavezzimu, ktorý síce na 2krát, ale predsa prekonáva Consigliho. Prvá strela mu nevyšla, lopta sa ale odrazila od rúk Consigliho a Lavezzi sa už na druhý pokus nemýlil, namieril pod hornú tyč.

    Marian Fiam

    Branky: 13. Lavezzi - 10. Bonaventura, 58. Bellini, 68. Carmona

    Karty:   31. Grava (NEA), 54. Fernandez (NEA), 74. Stendardo (NEA), 81. Mutarelli (NEA) - 17. Denis (ABC), 50. Peluso (ABC)   70. Pandev (NEA)


    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Fernández, Grava - Dossena, Hamšík, Gargano, Dzemaili - Cavani, Lavezzi, Pandev
    Atalanta Bergamo: Consigli - Peluso, Lucchini, Stendardo, Raimondi - Moralez, Carmona, Cazzola, Schelotto - Denis, Carrozza

    Rozhodčí: Antonio Giannoccaro