Quevilly Rouen – Rennes 2:1 (kon.)
konec
US Quevilly Rouen
2:1 (0:1)
Stade Rennes
Středa 11.04.2012, 20:55Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Laup se logicky neudržel. Takovýhle moment možná zažívá poprvé v životě. Sundal z euforie dres a slaví. Je mu nyní asi tahle žlutá karta úplně jedno.
     
    90+3
    Quevilly právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil ANTHONY LAUP, který si naběhl na parádní pas. Těsně za vápnem byl u něj pouze bránící Boye, který si s domácím záložníkem nevěděl rady. Laup nakonec poslal ušmudlanou střelu, která prošla kolem Costila do brány! Neuvěřitelné se stalo skutečností!
     
    90+1
    Stoprocentka Quevilly a skvělý Costil! Jaká známá pohádka tohoto zápasu. Z voleje na něj z 25 metrů vypálil Laup, zákrok hostujícího brankáře ale zabránil jasné brance.
     
    90+1
    Poslední střídání hostů. Odchází Kembo Ekoko, přichází Brahimi.
     
    87
    Akce jako přes kopírák! Danze je na pravé straně nyní hodně aktivní. Poslal přihrávku do šestnáctky, na kterou si naběhl Hadži. Jenže stejně jako před dvěma minutami i tentokráte nenašel dobrou mušku.
     
    84
    Rennes mohlo rozhodnout! Hadži si naběhl na přihrávku zprava od Danzeho a pálil z první. Držel se ale po chvilce za hlavu, z vápna totiž mířil pouze vedle.
     
    79
    Quevilly střídá. Ze hry odešel štít Diarra, na jeho místo přišel Ouhabi.
     
    71
    Rennes podruhé vystřídalo. Do hry přišel Doumbia, jenž nahradil Tetteye.
     
    64
    Ancelotti ihned po inkasování vystřídal. Dolů šel Erdinc, jeho místo zaujmul Hadži.
     
    63
    Quevilly právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil KARIM HÉROUAT. A domácí se přece jenom dočkali vyrovnání! Jouan kolmicí vyslal náhradníka Hérouata, ten si míč narovnal na levačku a po jeho přesné ráně do horního růžku branky neměl Costil nárok.
     
    59
    Další tutovka Quevilly, které zabránil skvělý zákrok Costila! Právě střídající Hérouat si naběhl do vápna na kolmici, narovnal si míč na pravačku a mířil tvrdě pod břevno. Tam ale skvěle vytasil míč do bezpečí konečky prstů hostující muž v rukavicích.
     
    58
    Domácí poprvé střídají. Odchází nevýrazný Valéro, do hry přišel Hérouat.
     
    55
    ... po pár vteřinách od Féretova centru se do vápna dostal Pitroipa, nacentroval dlobáčkem na Kana-Biyika, jenže ten z blízkosti hlavou trestuhodně přestřelil.
     
    43
    Tohle byla další paráda od Quevilly! Laup dostal balón do vápna, následně hledal na pravé straně nabíhajícího Capelleho, který z voleje vypálil. Velká škoda pro něj, že trefil jen obránce Théophile-Catherineho.
     
    40
    Další z dobrých útoků Rennes! Erdinc chvilku kouzlil s balón, nakonec nabil Tetteyovi, který z první vypálil. Jeho pokus po zemi skončil jen těsně vedle.
     
    32
    Skvělá akce Quevilly a jeho největší šance zápasu! Capelle se dostal s míčem po náražečce do skvělé střelecké pozice z 25 metrů, levačkou vypálil po zemi, jenže v bráně se zaskvěl Costil. Ten konečky prstů vyrazil pokus do zámezí.
     
    29
    Teď měli domácí velkou kliku. Kembo Ekoko zprava přihrával chytře do vápna na nabíhajícího Erdinca, který na balón nedosáhl o špičku kopačky. Kdyby ano, měl by v bráně mnoho práce Coulibaly.
     
    8
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté začínají přímo výborně! Po rychlém protiútoku se míč dostal do středu hřiště, odkud ze střední vzdálenosti pálil po zemi M'Vila. Gólman Coulibaly se po střele natahoval, ta nakonec skončila na tyčce. JULIEN FÉRET měl ale skvělý výběr místa a z první pohodlně dorazil do prázdné branky. V ofsajdu se autor branky rozhodně nenacházel.

    Viktor Sandev

    Branky: 63. Hérouat, 90+3. Laup - 8. Féret

    Karty:   90+3. Laup (QUE)


    US Quevilly Rouen: Coulibaly - Vardin, Weis, Beaugrard, Vanoukia - Diarra (79. Ouhabi), Jouan - Laup, Valéro (58. Hérouat), Capelle - Colinet
    Stade Rennes: Costil - Danzé, Kana-Biyik, Boye, Théophile-Catherine - Tettey (71. Doumbia), M'Vila - Kembo Ekoko (90+1. Brahimi), Féret, Pitroipa - Erdinc (64. Hadži)

    Rozhodčí: Tony Chapron