Quevilly Rouen – Rennes 2:1 (kon.)
konec
US Quevilly Rouen
2:1 (0:1)
Stade Rennes
Středa 11.04.2012, 20:55Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Quevilly právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil ANTHONY LAUP, který si naběhl na parádní pas. Těsně za vápnem byl u něj pouze bránící Boye, který si s domácím záložníkem nevěděl rady. Laup nakonec poslal ušmudlanou střelu, která prošla kolem Costila do brány! Neuvěřitelné se stalo skutečností!
     
    63
    Quevilly právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil KARIM HÉROUAT. A domácí se přece jenom dočkali vyrovnání! Jouan kolmicí vyslal náhradníka Hérouata, ten si míč narovnal na levačku a po jeho přesné ráně do horního růžku branky neměl Costil nárok.
     
    8
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté začínají přímo výborně! Po rychlém protiútoku se míč dostal do středu hřiště, odkud ze střední vzdálenosti pálil po zemi M'Vila. Gólman Coulibaly se po střele natahoval, ta nakonec skončila na tyčce. JULIEN FÉRET měl ale skvělý výběr místa a z první pohodlně dorazil do prázdné branky. V ofsajdu se autor branky rozhodně nenacházel.

    Viktor Sandev

    Branky: 63. Hérouat, 90+3. Laup - 8. Féret

    Karty:   90+3. Laup (QUE)


    US Quevilly Rouen: Coulibaly - Vardin, Weis, Beaugrard, Vanoukia - Diarra (79. Ouhabi), Jouan - Laup, Valéro (58. Hérouat), Capelle - Colinet
    Stade Rennes: Costil - Danzé, Kana-Biyik, Boye, Théophile-Catherine - Tettey (71. Doumbia), M'Vila - Kembo Ekoko (90+1. Brahimi), Féret, Pitroipa - Erdinc (64. Hadži)

    Rozhodčí: Tony Chapron
    bahis siteleri