Bohem. Pr. – Varnsdorf 1:2 (kon.) | Sokolov – Opava 1:0 (kon.) | Třinec – Ústí n. L. 1:2 (kon.)
Most – Karviná 1:0 (kon.) | Táborsko – Sparta B 1:3 (kon.)
konec
FK Třinec
1:2 (0:2)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 21.04.2012, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    79
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí korigují na rozdíl jediné branky! Po centru se míč dostal k PETRU NEKUDOVI, který nekompromisní ranou poslal míč za záda brankáře Nováka!
     
    33
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Třinečtí přišli o míč a hosté šli do protiakce, která končí druhou brankou v Lipčákově síti! Po levé straně utíkal Pavel Moulis, který poté centroval před branku. Do přesného pasu se položil MARTIN HOLEK, který přidal svůj druhý gól!
     
    8
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Ústí udeřilo a jde do vedení! Jako blesk z čistého nebe teď přišel gól z kopačky MARTINA HOLKA! Ten se nejlépe orientoval v nepřehledné situaci před třineckou brankou a doklepl poskakující míč za záda brankáře Lipčáka!

    Daniel Ježek

    Branky: 79. Nekuda - 8. Holek, 33. Holek

    Karty:   41. Hanus (TRI), 53. Gavlák (TRI), 69. Lisický (TRI), 71. Malíř (TRI) - 29. Dvořák (UNL), 78. Lácha (UNL), 86. Martykán (UNL)


    FK Třinec: Lipčák - Lisický, Kuděla, Rehák, Joukl – Malíř, Hanus, Matoušek, Eismann – Nekuda, Gavlák. Náhradníci: Maroši, Surynek, Ceplák, Súkenník, Byrtus, Bruk.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Novák – Martykán, Jablonský, Valenta, Moulis, Dragoun, Peterka, Vlk, Holek, Dvořák, Veverka. Náhradníci: Džuban, Zachariáš, Gulajev, Lácha, Rosendo, Fendrich.

    Rozhodčí: Lerch - Filípek, Mencl
    bahis siteleri