Č. Budějovice – Liberec 0:4 (kon.) | Ostrava – Žižkov 3:1 (kon.) | Slovácko – Teplice 0:0 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
0:0 (0:0)
FK Teplice
Sobota 28.04.2012, 19:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty seniora • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Druhé střídání v sestavě Teplic. Jindráčka vystřídal Zoubele.
     
    84
    Lukáš fauloval v hlavičkovém souboji Doška a nelibíl se mu odpískáný faul proti jeho týmu a za protesty viděl žlutou kartu.
     
    82
    Žlutou kartu viděl domácí Hlůpik.
     
    82
    Hosté vystřídali. Ze hřiště odešel Dolejš, kterého vyměnil Stožický.
     
    74
    Další velkou příležitost spálil Došek, který dostal centr na zadní tyč, zaskvěl se opět brankář Grigar i u následné dorážky.
     
    73
    Pavelka vhodil do hry aut, míč mu vrátil Kordula. Pavelka postupoval směrem do středu pokutového území a chystal si míč na střelu, hostující obrana však odkopla míč k Hlůpikovi a ten tvrdou střelou prověřil brankáře Grigara.
     
    68
    Žlutou kartu viděl Košút, za faul na Dolejše.
     
    64
    Trenér Soukup připravil první střídání v domácí sestavě. Ze hřiště odešel Volešák a nahradil jej Lukáš.
     
    55
    Žlutou kartu viděl domácí Kordula po faulu na Ježdíka.
     
    47
    Teplice ve své aktivitě pokračují. Z hranice vápna vystřelil tvrdou ránu Vachoušek, brankář Melichárek míč vyrazil Vůchuvovi, který skluzem v těžké pozici nedokázal usměrnit míč do domácí sítě.
     
    41
    Krásnou akci předvedla trojice hráčů Slovácka. Akce začala u Reinberka, který si míč vyměnil nejdříve s Daníčkem, ten jej přiťukl Doškovi. Útočník Slovácka viděl nabíhajícího Reinberka a míč mu vrátil. Reinberk se dokázal uvolnit přes dva hostující hráče a dostat se až před branku brankáře Grigara. Z výhodné pozice akci zakončil střelou, který jen těsně minula levou tyč hostující branky.
     
    24
    Volešák ideálně uličkou poslal míč na Hlůpika, který svedl souboj s brankářem Grigarem, míč však nedokázal přes hostujícího brankáře dopravit do hostující branky.
     
    19
    První žlutou kartu zápasu viděl Jindráček po faulu na Pavelku.
     
    16
    Další šance Slovácka. Hlůpik ideálně přízemní přihrávkou našel ve vápně opět Volešáka, který i na druhý pokus v koncovce selhal. Brankář Grigal opět předvedl skvělý zákrok.
     
    14
    Slovácko mohlo jít do vedení chybou brankáře Grigara, který špatnou přihrávkou přihrál míč Volešákovi. Domácí záložník se ocitl sám před brankářem hostí, ten však svoji chybu napravil refexivním zákrokem.
     
    8
    Jindráček si narazil míč za obranu domácího týmu s Vachouškem a postupoval sám na brankáře Melichárka. Akci zastavil prapoprek pomezního rozhodčího.

    Tomáš Kučera

    Branky:

    Karty:   55. Kordula (SLO), 68. Košút (SLO), 82. Hlůpik (SLO) - 19. Jindráček (TEP), 84. Lukáš (TEP)


    1.FC Slovácko: Melichárek - Kubáň, Košút, Trousil, Reinberk - Hlůpik, Kordula, Daníček,Volešák (64. Lukáš), Pavelka - Došek
    FK Teplice: Grigar - Ježdík, Lukáš, Smejkal, Rosa - Dolejš (82. Stožický), Vondrášek, Siva, Vachoušek,Vůch - Jindráček (90. Zoubele)

    Rozhodčí: Kovařík - Peřina, Pelikán

    Diváci: 4457
    bahis siteleri