Podbrezová – Ružomberok B 3:0 (kon.) | Petržalka – L. Mikuláš 2:3 (kon.) | Dubnica – Dolný Kubín 2:1 (kon.)
R. Sobota – Bodva Moldava 2:0 (kon.) | Myjava – Lučenec 5:0 (kon.) | Michalovce – Senec 0:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
5:0 (4:0)
MŠK Novohrad Lučenec
sk Středa 16.05.2012, 17:00 • Futbalový štadión Myjava • MONACObet liga
     
    59
    Myjava dala gól!
    A je to tu! PAVOL KOSÍK dosiahol hat-trick v dnešnom stretnutí! Po krásnom rýchlom protiútoku mu Sládek poslal loptu na pravú stranu, čo Kosík využil na prekonanie gólmana Michalíka skvelou strelou k pravej tyčke jeho brány.
     
    21
    Myjava dala gól!
    Myjava predvádza na svojej domácej pôde skvelú ofenzívnu hru, na ktorú hostia doposiaľ nedokázali odpovedať. Po peknom centri v podaní Petráša peknou strieľanou prihrávkou prekonáva Michálika PETER ĎURIŠ.
     
    20
    Myjava dala gól!
    Po krásnom centri Černáčka sa lopta ocitla v šestnástke pred odkrytým PAVLOM KOSÍKOM, ktorý strelou z prvej s jednoduchosťou prekonáva brankára Michálika.
     
    16
    Myjava dala gól!
    Pokutový kop skvelo premenil JÁN PETRÁŠ, ktorý zvyšuje náskok svojho tímu už o 2 góly, keď Michalíka prekonal nechytateľnou strelou k ľavej tyčke.
     
    8
    Myjava dala gól!
    Po nepresnej rozohrávke v Lučenskej zálohe sa k lopte dostal myjavský útok, ktorý sa pekne vynašiel. Sládek poslal skvelú prihrávku na PAVLA KOSÍKA, ktorého prvú strelu sáce Michalík zblokoval, no na dorážku už nemal ani najmenšiu šancu.

    Branky: 8. Kosík, 16. Petráš (pen.), 20. Kosík, 21. Ďuriš, 59. Kosík

    Karty:   15. Ravas (LUC)


    TJ Spartak Myjava: Solnička - Kvasnica, Štrba, Kosík (85. Jastráb), Černáček (K), Ďuriš (69. Bruško), Petráš, Častulín, Sládek, Duga (32. Neoveský), Sabo.

    MŠK Novohrad Lučenec: Michalík (K) - Čonka, Szocs, Ravas, Nilaš, Schvantner, Heuser (73. Vilhan), Kulík (30. Kovanič), Semeník, Fljaško, Beňo.

    Rozhodčí: Molitoris - Hrčka, Ličko
    bahis siteleri