Podbrezová – Ružomberok B 3:0 (kon.) | Petržalka – L. Mikuláš 2:3 (kon.) | Dubnica – Dolný Kubín 2:1 (kon.)
R. Sobota – Bodva Moldava 2:0 (kon.) | Myjava – Lučenec 5:0 (kon.) | Michalovce – Senec 0:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
5:0 (4:0)
MŠK Novohrad Lučenec
sk Středa 16.05.2012, 17:00 • Futbalový štadión Myjava • MONACObet liga
     
    85
    Na ihrisku môžeme vidieť posledné striedanie domáceho tímu! Za trojgólového strelca Kosíka nastupuje Jastráb.
     
    76
    Ďalšia obrovská príležitosť na skórovanie v podaní Kosíka! No štvrtý gól od tohto útočníka už Michalík nedovolil a proti strele vytiahol pekný reflexný zákrok pravou rukou!
     
    73
    Na rad prichádza aj druhé striedanie na strane hostí. Za Heusera na trávnik nastupuje oddýchnutý Vilhan.
     
    69
    Domáci tréner sa rozhodol druhýkrát striedať. V tejto chvíli trávnik opúšťa Ďuriš, ktorého nahrádza Lukáš Bruško.
     
    66
    Dychvyrážajúca šanca v podaní Častulína! Po skvelej prihrávke Sládeka vystrelil spoza šestnástky krásne a cielene, no lopta sa nakoniec ocitla za Michalíkovou bránou, keď preletela len pár centimetrov od ľavej žŕdky lučeneckej brány!
     
    59
    Myjava dala gól!
    A je to tu! PAVOL KOSÍK dosiahol hat-trick v dnešnom stretnutí! Po krásnom rýchlom protiútoku mu Sládek poslal loptu na pravú stranu, čo Kosík využil na prekonanie gólmana Michalíka skvelou strelou k pravej tyčke jeho brány.
     
    53
    Poskytnutá štandardná situácia pre domácich! Po faule Čonku priamy kop zahrával Sládek, ktorý vyslal prihrávku na Kosíka! Ten sa snažil z ľavej strany streliť loptu do protipohybu brankára, no lučenecký kapitán vytiahol bravúrny zákrok, keď sa po lopte skvelo hodil!
     
    50
    Neuveriteľná gólová príležitosť Sládeka! Ten si v pokutovom území Lučenčanov skvelo obkľučkoval Schvantnera, no už keď sa rozhodol strielať zoči-voči gólmanovi Michalíkovi pribehol k nemu Semeník, ktorý posiela loptu do bezpečia!
     
    40
    Skvelá kombinácia Myjavčanov v súperovom pokutovom území. Kvasnica poslal pekný center na Ďuriša, ten skvelo prihral Sládekovi, ktorý strieľal z prvej, no do dráhy strely sa hodil Michalík, ten opäť podržal svoj tím!
     
    32
    Prichádza aj prvé striedanie domácich hráčov. Miroslava Dugu nahrádza Ondrej Neoveský.
     
    30
    Povinné striedanie pre lučenecký tím! Za zraneného Radovana Kulíka nastupuje Kovanič.
     
    29
    Ďalšia nepríjemnosť pre lučeneckú striedačku! Po tvrdom strete hráčov sa v strede ihriska ocitol Radovan Kulík, ktorý je očividne zranený a vynášajú ho na nosidlách. Dúfajme, že bude v poriadku.
     
    22
    Po dlhom čase sa hostia dokázali presadiť v útočnom pásme a vynútili si faul. Zo štandardnej situácie strieľa priamy kop Nilaš! Ten však bránu minul a loptu posiela vysoko nad myjavskú svätyňu.
     
    21
    Myjava dala gól!
    Myjava predvádza na svojej domácej pôde skvelú ofenzívnu hru, na ktorú hostia doposiaľ nedokázali odpovedať. Po peknom centri v podaní Petráša peknou strieľanou prihrávkou prekonáva Michálika PETER ĎURIŠ.
     
    20
    Myjava dala gól!
    Po krásnom centri Černáčka sa lopta ocitla v šestnástke pred odkrytým PAVLOM KOSÍKOM, ktorý strelou z prvej s jednoduchosťou prekonáva brankára Michálika.
     
    18
    Pekný center v podaní Štrbu! Po tomto centri sa lopta ocitla na kopačkách Saba, ten sa však proti Michalíkovi nedokázal prekonať, keď síce vyslal pekný projektil smerujúci do ľavého horného rohu, no kapitán Michalík vytiahol krásny zákrok rukavicami.
     
    16
    Myjava dala gól!
    Pokutový kop skvelo premenil JÁN PETRÁŠ, ktorý zvyšuje náskok svojho tímu už o 2 góly, keď Michalíka prekonal nechytateľnou strelou k ľavej tyčke.
     
    15
    Za tvrdé skosenie zozadu v pokutovom území, ktoré si zlízol Petráš zinkasoval červenú kartu Frederik Ravas. Nasleduje pokutový kop v podaní Petráša.
     
    12
    Kosík sa ocitol v ďalšom nebezpečnom prieniku po ľavej strane ihriska. Michalík si jeho úmysel však včas všimol a skvelo vybehol proti útočiacemu Myjavčanovi, čím zachránil svoj tím!
     
    8
    Myjava dala gól!
    Po nepresnej rozohrávke v Lučenskej zálohe sa k lopte dostal myjavský útok, ktorý sa pekne vynašiel. Sládek poslal skvelú prihrávku na PAVLA KOSÍKA, ktorého prvú strelu sáce Michalík zblokoval, no na dorážku už nemal ani najmenšiu šancu.

    Branky: 8. Kosík, 16. Petráš (pen.), 20. Kosík, 21. Ďuriš, 59. Kosík

    Karty:   15. Ravas (LUC)


    TJ Spartak Myjava: Solnička - Kvasnica, Štrba, Kosík (85. Jastráb), Černáček (K), Ďuriš (69. Bruško), Petráš, Častulín, Sládek, Duga (32. Neoveský), Sabo.

    MŠK Novohrad Lučenec: Michalík (K) - Čonka, Szocs, Ravas, Nilaš, Schvantner, Heuser (73. Vilhan), Kulík (30. Kovanič), Semeník, Fljaško, Beňo.

    Rozhodčí: Molitoris - Hrčka, Ličko
    bahis siteleri