HFK Olomouc – Olomouc B 1:1 (kon.) | Olomouc – Brno 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Třinec 3:1 (kon.)
Hr. Králové – Bohemians 1905 1:2 (kon.) | Dukla Praha – Čáslav 5:3 (kon.) | Slovácko – Trenčín 3:1 (kon.)
Jablonec – Bohem. Pr. 2:1 (kon.) | Senica – Ostrava 1:2 (kon.) | Vaslui – Liberec 0:1 (kon.)
Trnava – Jihlava 2:2 (kon.) | Žilina – Bílsko-Bělá 1:2 (kon.) | St. Pölten – Sparta 0:0 (kon.)
Ružomberok – Podbrezová 0:0 (kon.) | Rapid – Sparta 1:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:2 (0:1)
BKS Stal Bílsko-Bělá
sk Sobota 07.07.2012, 19:00 • Pod Dubňom • Přípravný zápas
     
    Zápas je na konci. Žilina síce mala územnú prevahu, ale hostia boli efektívnejší a v prípravnom zápase si pripisujú víťazstvo. V hre domácich bolo vidieť viacero pozitívnych momentov, ale i tých slabších. Frans Adelaar má ešte týždeň na doladenie detailov. Ako sme avizovali v úvode, už o týždeň je tu ostrý štart Corgoň ligy. MŠK Žilina privíta na svojom trávniku nováčika z Myjavy. Aj týmto spôsobom Vás na toto stretnutie pozývame. Opäť sa Vám prihlásime priamo zo štadióna Pod Dubňom. Dovtedy sa s Vami lúčime a sledujte aj ďalšie naše onlajn prenosy. Prajeme Vám ešte pekný letný večer! (20:52:30)
     
    Koniec zápasu.
     
    88
    Domáci vrhli všetko do útoku. Pich sa ale znova zbytočne hral s loptou, napriek tomu zakončil. Strela mierila vedľa, ale trochu dezorientovaný Bak ju pre istotu vyráža na roh.
     
    86
    Čo tomu chýbalo?! Azda len milimetre delili MŠK od vyrovnania. Do veľkej šance sa rútil Káčer. Hoci bol atakovaný hneď dvojicou hráčov súpera, predsa nahral Guimovi. K lopte bol ale bližšie Bak, posúva ju len na Dezu, ktorý mal pred sebou odkrytú bránu. Krásny oblúčikom skúša dostať loptu do siete, ale tá tesne minule ľavú žrď.
     
    85
    Vo finálnej fáze chýba žlto-zeleným finálna prihrávka a najmä moment prekvapenia. V rozhodujúcich chvíľach prichádza buď nepresná prihrávka alebo zbytočná strata lopty.
     
    83
    Čas na vyrovnanie sa šošonom kráti. Už niečo vyše siedmich minút ostáva do posledného hvizdu hlavného rozhodcu.
     
    79
    Žlto-zelení v snahe o vyrovnanie skúšajú rôzne varianty na prekonanie pozornej defenzívy súpera. Krásnou strelou sa teraz prezentoval Káčer, ale ešte lepší zákrok predviedol Bak, keď loptu vyráža.
     
    76
    Žilina dala gól!
    Žilina sa predsa dočkala. Nová posila BRUNO GUIMA vyštartoval stredom ihriska rovno k súperovej bráne. A hoci brankár Bak vybehol, portugalský futbalista bol rýchlejší a aj so šťastím sa dostal až za chrbát poľského gólmana. Následne pohodlne, do prázdnej brány, znížuje.
     
    75
    Pich je aktívny, ale stále mu chýba väčšia efektivita. Aj teraz napálil loptu z výbornej pozície len nad tri žrde. Bak sa síce poriadne natiahol, ale nezasahoval.
     
    74
    A ďalšia z mnohých štandardných situácii MŠK. Ale ani Pichov pokus z priameho kopu neskončil v sieti a ani následná strela Mabouku, ktorú zneškodnil Bak.
     
    72
    Mladučký Káčer, ktorý má len 16 rokov si zahrá namiesto Paura.
     
    71
    Výkon Žiliny vyvoláva čoraz viac otáznikov. Na rozdiel od prvého polčasu si úradujúci majster nevytvára po zmene strán takmer žiadnu šancu. Tlak je len platonicky a neznamená väčšie nebezpečenstvo pre poľský tím.
     
    70
    Leitner zahráva ďalší priamy kop, ale bol to skôr home run, ako center či strela.
     
    67
    Ciencala prvým potrestaným futbalistom poľského tímu. Za dres potiahol Šuleka, a to sa vo futbale nesmie.
     
    65
    Pich pekným centrom našiel Šuleka a ten v páde, rybičkou, zakončuje. Obrana hostí loptu tečovala, a tak bude z toho len ďalší rohový kop.
     
    64
    Šulek je ďalší z enklávy nových hráčov na trávniku. Vymenil Angeloviča.
     
    61
    Kontry Bialsko-Bialej sú čoraz nebezpečnejšie. Aj teraz sa dostal k zakončeniu Curič. Našťastie pre zverencov Fransa Adelaara zakončoval poľský hráč z uhla a Dúbravka jeho loptu skrotil.
     
    58
    Bielsko-Biala dala gól!
    Deza zbytočne stratil loptu pri útoku svojho tímu a hostia nám predviedli krásny protiútok. Lopta sa po osi Malinowský - Sacha - Adamek dostala až k posledne menovanému a KAMIL ADAMEK na dvakrát prekonáva bezmocnému Dúbravku. Bol to pekný futbalový moment.
     
    58
    V druhom polčase je to typický prípravný zápas, v ktorom prakticky o nič nejde. Hra sa odvíja v strede poľa a aj keď hráčom nemožno uprieť snahu, diváci sa momentálne nemajú na čo pozerať.
     
    55
    Pečovský zbabral center z dobrej pozície. Z tribún zaznel len bezmocný povzdych.

    Milan Gončár

    Branky: 76. Guima - 21. Pawela, 58. Adamek

    Karty:   31. Piaček (ZIL), 46. Leitner (ZIL) - 67. Ciencala (BIE)


    MŠK Žilina: Dúbravka - Angelovič, Piaček, Akakpo, Mabouka, Leitner (C) - Pečovský - Gergel, Pich, Paur - Ceesay
    BKS Stal Bílsko-Bělá: Zajac - Sokolowski, Piter Bučko, Dančík, Król, Szczesny, Latka, Chmiel, Ziajka, Pawela, Demjan
    bahis siteleri