Do 100 kg (muži) Tagir Khaibulaev (kon.) | Do 78 kg (ženy) Kayla Harrison (kon.)
konec
Do 100 kg (muži)

Tagir Khaibulaev

Čtvrtek 02.08.2012, 10:30Olympijské hry - Judo
Sledujte:
     
    17:18
    To už ovšem neplatí! Souboj nedospěl ani do své poloviny, a je konec! Nejtěžším možným chvatem - Iponem, končí toto finále ruský judista Tagir Khaibulaev.
     
    16:57
    V posledních sekundách se už Hee-Tae Hwang (KOR) ani nesnažil, věděl že je konec a nemohl s tím nic dělat. Henk Grol (NED) si po zásluze vybojoval bronzovou medaili za třetí místo v této váhové kategorii!
     
    16:47
    Jenže nyní je vše jinak! Dimitri Peters (GER) jen čekal na ten správný okamžik, aby jej proměnil v bronzový! To se mu dokonale podařilo, když Iponem zvrátil celý zápas. Bronzová medaile tak patří jemu!
     
    16:25
    A do finále posílají Tagira Khaibulaeveva (RUS). Neřekli bychom, že byl Dimitri Peters (GER) horší, ale rozhodnutí již padlo a berme ho za to nejlepší. Do finále tak postupuje Tagir Khaibulaev (RUS).
     
    16:10
    Žádná zápletka, žádné drama! Hee-Tae Hwang (KOR) v závěru očividně nemohl, a tak po zásluze postupuje do finále Tuvshinbayar Naidan (MGL).
     
    15:56
    Ramziddin Sayidov (UZB) vyhrál souboj o postup do zápasu o bronz Iponem nad Elmarem Gasimovem (AZE).
     
    12:45
    Známe i posledního semifinalistu! Tuvshinbayar Naidan (MGL) ukončil prodloužení Iponem a rychle tak postupuje mezi nejlepší čtyři judisty v této váhové kategorii.
     
    12:44
    Semifinále si dále zahraje Hee-Tae Hwang (KOR), jenž porazil Elmara Gasimova (AZE) dvěma chvaty Yuko.
     
    12:40
    Tak to je velká škoda! Lukáš Krpálek (CZE) tempo se soupeřem nevydržel, Tagir Khaibulaev (RUS) využil chvilkové nepozornosti a Iponem posílá českého judistu do soubojů o bronz.
     
    12:33
    První čtvrtfinále zvládá lépe Dimitri Peters (GER), jenž poraží Henka Grola (NED) chvatem Waza-Ari.
     
    12:09
    Ramziddin Sayidov (UZB) nakonec vítězí v tomto souboji a to dokonce ještě před vypršením času, jelikož rozhodčí po dlouhé debatě diskvalifikovali Oreydiho Despaigneho (CUB).
     
    11:59
    Ve zmiňovaném zápase má Tuvshinnbayar Naidan (MGL) drtivou převahu a nyní již také vítězí poté, co držel skoro půl minuty soupeře ve chvatu na zemi. Iponem tak vítězí Tuvshinnbayar Naidan (MGL).
     
    11:58
    Mezitím skončil zápas Tagir Khaibulaev (RUS) - Yauhen Biadulin (BLR, jenž ovládl ruský judista po chvatech Yuko a Waza-Ari.
     
    11:55
    Prodloužení ale neuvidíme, jelikož se Artem Bloshenko (UKR) nechal snadno zmást a chvatem Ipon ukončuje tento souboj Hee-Tae Hwang (KOR).
     
    11:52
    Dimitri Peters vyhrál (GER) porazil Jevgenijse Borodavka (LAT) na chvat Yuko.
     
    11:51
    Elmar Gasimov (AZE) již zápas nepustil, a tak vyhrál na chvat Yuko.
     
    11:36
    První osmifinálový zápas vyhrál Luciano Correa (BRA) nad Henkem Grolem (NED) chvatem Waza-Ari.
     
    11:26
    Po necelých dvou minutách je konec. Vítězí Ramziddin Sayidov (UZB) na Ipon. Chvat, jenž vidíme v této fázi turnaje velice často.
     
    11:21
    Téměř maratónový zápas je u konce, Thierry Fabre (FRA) si v půlce prodloužení dokázal připsat Yuko a konečně dokázal tento souboj rozsoudit. Jednoznačně nejdelší zápas dnešního programu je tak u konce se šťastnějším koncem pro Francouze.
     
    11:06
    Nyní skončil souboj Tuvshinbayara Naidana (MGL) a Teerawanta Homklina (THA), jenž už po minutě souboje ukončil Iponem mongolský judista.
     
    11:04
    V dalším zápase zvítězil Yauhen Biadulin (BLR) nad Cristianem Schmidtem (ARG) na Ipon.
     
    11:03
    Artem Bloshenko (UKR) postupuje do osmifinále.
     
    10:57
    Rozpis osmifinálových zápasů určil souboj Anai Takamasa (JPN) - Lukáš Krpálek na 11:54. Je možné, že zápas začne s drobným zpožděním, záleží na průběhu ostatních zápasů.
     
    10:55
    Známe také vítěze souboje: Tagir Khaibualev (RUS) - Elco van der Geest (BEL), jenž vítězí na chvat Ipon ruský judista.
     
    10:52
    Hee-Tae Hwang (KOR) porazil Amela Mekice (BIH) na dva chvaty Yuko.
     
    10:51
    Důležitá zpráva pro české fanoušky! Anai Takamasa (JPN) porazil ve svém zápase Jamese Austina (GBR) na Yuko a podle očekávání tak postupuje. To znamená, že se v osmifinále utká s českým judistou Lukášem Krpálkem!
     
    10:46
    Levan Zhorzholiani (GEO) si už závěr zkušeně pohlídal a po zásluze si zahraje osmifinále!
     
    10:38
    V dalším zápase, odehrávajícím se mimo naše záběry, vyhrál Luciano Correa (BRA) nad Oumarem Koneem (Mali), když nejprve provedl dva chvaty Yuko a poté ukončil zápas Iponem.
     
    13:37
    Elmar Gasimov (AZE) postupuje do osmifinále! Má očividně velkou radost, soupeř mu dělal velké problémy, ale souboj nakonec ustál.
     
    10:32
    Henk Grol (NED) již vítězí po chvatu Yuko a Ipon! Na začátek velice rychlý zápas.

    David Motloch

    bahis siteleri