Litoměřice – Sparta 4:2 (kon.) | Jihlava – Francie 3:4 (kon.) | Olomouc – Skalica 4:4 (kon.)
Motor ČB – Barys 5:4 (po s.n.) | Litvínov – Slavia 1:2 (kon.)
po s.n.
Banes Motor České Budějovice
5:4 (3:2, 0:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 03.08.2012, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Mountfield právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KNOTEK si připisuje vítěznou branku.
     
    59:28
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Atmosféra v Budvar aréně je, jako kdyby se hrálo o body. Mikuš střílel a před gólmanem nádherně tečoval pod víko PAVEL KAŠPAŘÍK. Jihočeši vybojovali cennou remízu. Asistence: Peter Mikuš, Lukáš Květoň.
     
    58:01
    Astana právě vstřelila branku!
    RUDENKO dvě minuty před koncem prostřelil z vrcholu kruhu stínující hráče a klečícího Sáblíka. Díky této přesné ráně jde Astana do vedení.
     
    30:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana srovnává krok po perfektně vyřešené akci dvou na jednoho. SPIRIDONOV napálil po Polishakově asistenci puk pod Sáblíkem do brány. Asistence: Polishak, Ermolaev.
     
    19:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Dokonalý obrat v zápase! PETER MIKUŠ, dnes kapitán, si najel před branku na okatou přihrávku Kašpaříka (rozuměj, že měla oči), a zvedl puk pod břevno. Asistence: Pavel Kašpařík, Tomáš Mertl.
     
    11:48
    Mountfield právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MERTL srovnává na 2:2. Jak špatně Jihočeši začali, o to lépe pokračují. když se dostanou do větší šance, tak ji využijí. Mertl zvedl puk nad rameno Lassily. Asistence: Jiří Šimánek
     
    7:01
    Mountfield právě vstřelil branku!
    STANISLAV POLODNA snižuje po samostatné akci. Sebral puk od mantinelu a trefil se stejně jako protivník před chvíli mezi betony gólmana. Bez asistence.
     
    3:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to jde rychle... DOWS využil špatného střídání Českobudějovických, s radostí se ujal kotouče a poslal ho Sáblíkovi mezi betony. Bez asistence.
     
    0:59
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana se dostává do bleskového vedení. UPPER dorazil puk za bezmocného Sáblíka, puk zůstal po střele Aleksandrova za zády brankáře a zkušený útočník ho dorazil do sítě. Asistence: Aleksandrov.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 8. Polodna, 12. Mertl (Šimánek), 20. Mikuš (Kašpařík, Mertl), 60. Kašpařík (Mikuš, Květoň), 65. Knotek - 1. Upper (Aleksandrov), 4. Dows, 31. Spiridonov (Polishak, Ermolaev), 59. Rudenko


    Banes Motor České Budějovice: Sáblík (Bláha) - Mikuš (C), Plášil, Frühauf, Kolarz (A), Vráblík, Prokop, Dietz, Makovský - Šimánek (A), Kašpařík, Mertl, Soudek, Knotek, Květoň, Suja, Červený, Marek, Ferebauer, Přibyl, Polodna.
    Barys Nur-Sultan: Lassila (Poluaktov) - Hatchinson, Junland, Novopaschin, Grigoriev, Schemelin, Ischmametiev, Bachurin, Grebenshikov - Boyd, Dows, Bochenski, Upper, Rudenko, Aleksandrov, Polishak, Spiridonov, Ermolaev, Solarev, Belgebaev, Starchenko.

    Rozhodčí: Hodek, Pešina - Jindra, Kostka.
    bahis siteleri