Eindhoven – Ajax 4:2 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
4:2 (2:1)
Ajax Amsterdam
Neděle 05.08.2012, 18:00 • Amsterdam ArenA • Nizozemský superpohár
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    PSV právě vstřelilo branku!
    První trofej sezony v Nizozemsku míří do Eindhovenu! Akce na levé straně se dostala na Depaye, který našel krásně rozeběhnutého GEORGINIJA WIJNALDUMA, jenž chytře obstřelil Vermeera a zajistil tak PSV trofej.
     
    75
    Ajax právě vstřelil branku!
    Kuriózní vlastní branka dostává celek z Amsterdamu na dostřel. Centr z pravého křídla cpal do vápna Özbiliz, ale De Jong na něj nedoskočil. Balon skončil na kopačce MARCELA, který si jej neuvěřitelným způsobem posílá prudkou ranou do vlastní branky.
     
    53
    PSV právě vstřelilo branku!
    Parádní akce hráčů PSV znamená jejich třetí branku. Krásně to snad na svém prvním útočném výletě v utkání udělal Willems, který ukázkově zamotal hlavu van Rhijnovi, když si několikrát přehodil míč z pravé nohy na levou. Tou poté prudkým míčem nacentroval balon na pravou stranu na volného OLU TOIVONENA, který se již před odkrytou brankou nemýlil a pohodlně střílí svůj druhý gól v utkání.
     
    44
    Ajax právě vstřelil branku!
    A z celkem zbytečného rohu přichází snížení celku z Amsterdamu! Rohový kop z pravé strany našel v klubku hráčů hlavičku TOBYHO ALDERWEIRELDA, který z pomocí horní tyče těsně před pauzou dává na 1:2.
     
    11
    PSV právě vstřelilo branku!
    Čistá paráda! Hráči z Eindhovenu jdou do vedení 2:0 po parádní akci JEREMAINA LENSE. Ten si ve středu hřiště zpracoval míč na prsa a po jeho fantastickém zrychlení, kdy se Blind mohl tak koukat na číslo jeho dresu překonává Vermeera ladným obloučkem.
     
    3
    PSV právě vstřelilo branku!
    A po něm se mění skóre! Na centr z levé strany si naskočil nikým nehlídaný blonďák OLA TOIVONEN, který prudkou hlavičkou prostřeluje Vermeera v brance Ajaxu! Hosté nepokryli ideálně přední tyč a to se jim vymstilo v podobě první branky utkání.

    Martin Mišovec

    Branky: 3. Toivonen, 11. Lens, 53. Toivonen, 90+4. Wijnaldum - 44. Alderweireld, 75. Marcelo (vla.)

    Karty:   37. Strootman (PSV) - 31. Dijks (AJA), 78. Janssen (AJA), 90+1. van Rhijn (AJA), 90+2. Alderweireld (AJA)


    PSV Eindhoven: Tyton - Hutchinson, Bouma, Marcelo, Willems - Strootman, van Bommel, Toivonen (74. Wijnaldum) - Lens, Narsingh (84. Depay), Mertens.

    Trenér: Dick Advocaat

    Ajax Amsterdam: Vermeer - van Rhijn, Alderweireld, Blind, Dijks (76. Koppers) - De Jong, Anita, Janssen - Özbiliz, Sigthórsson (76. Klaassen), Fischer (65. Schöne).

    Trenér: Frank de Boer

    Rozhodčí: Bjorn Kuipers - Sander van Roekel a Erwin Zeinstra
    bahis siteleri