Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Znojmo – Třebíč 6:5 (po s.n.)
konec
IHC Králové Písek
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 07.08.2012, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava. • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je za námi dvojduel Regionálního poháru. Olomouc si připsala tři body v základní hrací době, taktéž se zadařilo Hanákům i v samostatných nájezdech. Do tabulky Regionálního poháru si tak Kohouti připisují hned šest cenných bodů. Loučím se s vámi z Horáckého zimního stadionu a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (19:14:05)
     
    Konec zápasu.
     
    Písek odpověď nenašel, a tak i ve druhém utkání vítězí Olomouc!
     
    Radim Kucharczyk skóruje - 1:2!
     
    Marek Vaniš (PIS) taktéž neúspěšný - 1:1.
     
    Matěj Pekr (OLO) neúspěšný - 1:1.
     
    Ani jedno z mužstev teď nedokázalo proměnit. Stav je stále 1:1.
     
    Ani jihočeský Heřman nedokázal skórovat - 1:1.
     
    Richard Diviš neproměňuje - 1:1.
     
    Za Písek skóruje také Frank Kučera - 1:1.
     
    Jako první se v technické disciplíně prosazuje Pavel Selingr - 0:1.
     
    Je za námi třetí dějství, následovat budou samostatné nájezdy.
     
    59:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Písek zkusil v závěru střetnutí hru bez brankáře, která ale jihočeským zástupcům ovoce nepřinesla. Do odkryté svatyně pojistil vítězství Kohoutů MATĚJ PEKR. Asistence: Tomáš Zbořil
     
    58:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek v závěru souboje přidává branku a dramatizuje tak koncovku. Před Halászem nastal veliký zmatek, v němž se dokázal nejlépe zorientovat JIŘÍ FEREBAUER. Asistence: Josef Slavík.
     
    57:10
    Jihočechům se ale hra v početní výhodě vůbec nevede, paradoxně hrozí spíš Hanáci, jejichž pokusy ale úspěch neslavily.
     
    56:27
    V závěru duelu Regionálního poháru si písečtí hokejisté vyzkouší další přesilovou hru. Za podražení je potrestán Michal Nedbálek (OLO).
     
    55:33
    K vidění je velmi neukočírovaný hokej, který raději uklidňuje Tomáš Halász. Následné buly Hanáci sice vyhráli, přihrávku však pokazili, což znamená jediné - zakázané uvolnění.
     
    54:36
    Olomouc teď velice aktivně napadá a nutí tak písecké hokejisty k rychlé akci. Ti si pomohli zakázaným uvolněním. Z tlaku se tak na příliš dlouho neosvobodili.
     
    53:40
    Menší závar ve svém brankovišti písecký gólman raději uklidňuje a drží puk pod svým tělem. Vhazování se chystá po jeho pravici.
     
    52:26
    Zástupci z povodí řeky Otavy se však prozatím kohoutím nájezdům ubránili. Olomocu se nemůže dostat svému soupeři na kobylku. Když už se Hanáci dostanou ke střele, lapí ji spolehlivý Pavel Kantor.
     
    51:31
    Olomoučtí hokejisté si zahrají v početní výhodně. Proti pravidlům (podražení) se totiž provinil písecký Jakub Strnad (PIS).
     
    50:51
    V průběhu třetí třetiny začíná pomalu, ale jistě přebírat Písek iniciativu. Dokáží Jihočeši souboj zdramatizovat, nebo se budou radovat Kohouti?
     
    49:49
    Další úspěšný zásah olomouckého brankáře. Nyní použil Halász připravenou lapačku. Následně pak kotouč ve své rukavici raději podržel.
     
    49:05
    Velice nebezpečnou a razantní střelou se nyní prezentoval Stanislav Polodna. Jediné, co pokusu chybělo, byla přesnost. Zamířil totiž pouze do hrudi připraveného Halásze.
     
    47:51
    Tresty neustávají. Na lavici hanby odjíždí další olomoucký hráč. Richard Diviš (OLO) obdržel menší trest za sekání, když doslova přeťal soupeři hůl.
     
    46:29
    Trošku se štěstím nyní zasáhl Kantor proti skákavému Bekhendu Michala Nedbálka. Nakonec naštěstí pro Jihočechy neposedný puk lapil.
     
    45:27
    Jakub Strnad nabral rychlost, prodral se středním pásmem až do útočném třetiny, kde se pokusil rychlým švihem překonat Halásze. Záměr mu však nevyšel podle představ, neboť do střely vložil hokejku jeden z hanáckých obránců.
     
    44:33
    U mantinelu chyboval písecký Josef Slavík (PIS), který si následně musel zastavit unikajícího olomouckého hráče nedovoleným způsobem.
     
    43:25
    Za podražení ochází na trestnou lavici další olomoucký hráč, tentokráte dostává za podražení dvě minuty zkušený Radim Kucharczyk (OLO).
     
    Písek měl obrovskou pžíležitost! Po bezchybně sehrané kombinaci puk proklouzal brankovištěm a doputoval až k jihočeskému útočníkovi, před kterým zela prázdná brána. Do zakončení však vložil hůl Michal Vodný, díky čemuž zamířil kus gumové pryže do ochranné sítě.
     
    41:32
    Také Písek si zahraje v pěti proti třem. Velmi nebezpečně teď Jiří Ondrušek atakoval zezadu Josefa Slavíka, za což obdržel dvě minuty za vražení na hrazení + osobní desetiminutový trest.
     
    40:40
    Vyloučení pokračují! Zentokráte putuje za "katr" oplomoucký hráč. Michal Nedbálek (OLO) dostává dvě minuty za hákování.
     
    40:13
    Kotouč získali v úvodu třeté periody písečtí borci, hnedle vzápětí jej však poslali na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Kantora.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá dvacetiminutovka, která již příliš vyrovnaná nebyla. K vidění byla také řada vyloučení, a to zejména na písecké straně. Dvě z nich se i přes kvalitní defenzivní činnost Jihočechů podařilo Kohoutům využít. Dovedou utkání do vítězného konce? Sledujte náš on-line přenos!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    V záběru druhé periody se bojuje spíše ve středním pásmu, odkud se nemůže ani jedno z mužstev dostat.
     
    37:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti navyšují své vedení! Po pravé straně se prodral do útočného pásma a střelou švihem překonal Kantora znovu ADAM ŘEHÁK. Přestože jihočeský brankář toto zakončení očekával, neměl naději na úspěch. Asistence: Patrik Machala.
     
    36:48
    Písečtí hokejisté jsou ve čtyřech a brání se velmi dobře. Ostatně jako tomu bylo ve všech dosavadních oslabeních.
     
    36:32
    Svižně ale putují Jihočeši znovu do tří. Radim Heřman (PIS) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    36:08
    Písek je již ve čtyřech! Jeden z jeho zástupců však hraje bez hole.
     
    35:31
    Jihočeši se však lobem osvobozují a šetří cenné vteřinky.
     
    34:48
    Písek jde do tří! Za pád pod nohy putuje na trestnou lavici Jan Kanov (PIS).
     
    34:08
    Další příležitost pro Kohouty! David Homolka (PIS) odchází zahřívat trestnou alvici za krosček.
     
    33:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc svou převahu nakonec přeci jenom přetavila ve vedoucí branku. Po příčném pasu Davida Škůrka se nekompromisní ranou prosadil ADAM ŘEHÁK. Asistence: David Škůrek.
     
    33:12
    Další olomoucká pumelice, jejímž autorem byl Jakub Herman. Hanácký forvard si však nesprávně seřídil mířidla.
     
    32:58
    Další solidní šance Olomouce! Nabito dostal tentokráte Pavel Selingr, jemuž ale rána z voleje příliš nesedla. Kotouč tak zamířil vysoko nad branku Písku.
     
    31:07
    O další závar před jihočeskou brankou se postaral Michal Vodný, který se pokusil obtočit a nenápadně zasunout puk pod Kantorův beton. S touto finesou ale úspěch neslavil.
     
    30:06
    I přes několik solidních ran zůstává písecká svatyně nedobyta. Písek se nakonec osvobozuje zakázaným uvolněním. Buly bude provedeno po levici Kantora.
     
    28:45
    Defenzivní činnost však jde Jihočechům na jedničku. Během uplynulých několika početních výhod nepustili Kohouty do větší brankové příležitosti.
     
    28:06
    Dnes se vylučuje skutečně jako na běžícím páse. A na trestnou lavici putuje znovu písecký zástupce. Za nedovolené bránění si dvě minuty odpyká Martin Semrád (PIS).
     
    27:32
    A následně se Kohouti proviňují zakázaným uvolněním. Hra se tedy stěhuje opět před Tomáše Halásze.
     
    27:03
    Jihočeši jsou v plném počtu! Ani tentokráte Hanáci početní převahu nevyužili.
     
    26:23
    Olomouc má optickou převahu, leč zatím "mačká" svého soupeře bez úspěchu. Až po polovině uplynutého trestu se dostala k úvodní střele.
     
    25:03
    Sotva se dostali písečtí hokejisté do plného počtu, ihned putují na trestnou lavici znovu. Jihočeši totiž hráli v šesti. Trest odsedí David Homolka (PIS).
     
    23:38
    Olomouc svírá svého soka v obranné třetině, zatím však bez většího úspěchu. Písek se nakonec díky chybě hanáckého beka osvobozuje.
     
    23:54
    Kohouti si zahrají v početní výhodě. Příliš agresivně si v souboji počínal Tomáš Petráček (PIS), dostává tak dvě minuty za napadení.
     
    22:09
    A další olomoucký atak! Tentokráte snažil propasírovat puk za záda jihočeského gólmana Adam Řehák. Beton Pavla Kantora byl však pohotový.
     
    21:19
    Hanáci se dostala do kvalitní střelecké pozice! Pohlednou kombinací se ke kotouči dostal Tomáš Zbořil, jenž ale mířil nad břevno Kantorovy svatyně.
     
    20:22
    Olomouc se snažila o rychlý přechod do ofenzivy, který však zastavila nepřesná přihrávka. Puk putoval přes všechny čáry, tudíž se jedná o zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levici Halásze.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první dějství dnešního utkání! K vidění byl víceméně svižný hokej, který hokejisté několikrát "osvěžili" pohlednou akcí. Skóre je vyrovnané, nejprve využili početní výhodu písečtí hokejisté, na něž ale zanedlouho nalezla Olomouc odpověď. Utkání je tak stále otevřené. Který z celků si odnese pomyslné vavříny?
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Zdá se, že písečtí hokejisté úvodní třetinu již spíše dohrají, nikam se neženou.
     
    18:41
    Tentokráte se hokejisté v modrých dresech zastavili sami, a to postavením mimo hru. Tato početní výhoda se Jihočechům skutečně nedaří.
     
    18:06
    Písek se ale nemůže dostat do žádné větší příležitosti, olomoučtí borci se zatím brání velice dobře.
     
    17:24
    V dnešním duelu je k vidění skutečně řada vyloučení. Jakub Schejbal (OLO) hákoval svého soupeře příliš aktivně a dostává dvě minuty.
     
    16:58
    Olomouc zkazila přechod přes útočnou modrou, Kohouty zastavil ofsajd.
     
    15:52
    Radim Kucharczyk se snažil protlačit puk mezi píseckými beky. TO se mu však i při vší dobré vůli nepodařilo. Jihočeši se hnedle nato osvobodili z "kohoutího obležení."
     
    14:19
    Síly na ledové ploše se opět vyrovnají. Martin Čurda (PIS) si půjde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    13:41
    Jihočeši sevřeli svého soka ve vlastní třetině, dostali kotouč až k Davidu Pavlíčkovi, který se okusil vypálit od modré čáry. Halász byl však pozorný.
     
    13:10
    Písek si zahraje další početní výhodu. Za krosček odchází pykat Radim Heřman (OLO). Stále více se v dnešním souboji přitvrzuje.
     
    12:24
    Olomoučtí hokejisté srovnávají skóre! Hbitou kombinací přešla hanácká pětka střední pásmo, načež se kotouče chopil JAKUB HERMAN. Olomoucký útočník pak velice nekompromisně vymetl z hranice pravého kruhu růžek Kantorovy klece. Asistence: Jakub Bartoň, Matěj Pekr.
     
    11:22
    Zcela osamocen se před Halászem zjevil Martin Čurda! Písecký forvard se snažil najít co nejlepší pozici, měl spoustu času. Na akrobaticky dobře vybaveného olomouckého brankáře si však s pozemním blafákem nepřišel.
     
    10:50
    Stejně tak ale Olomouc, která se ihned pokoušela vydat do protiútoku. Ten ale zabrzdila přihrávka rukou. Bude se vhazovat ve střední třetině.
     
    10:16
    Písek v plném počtu.
     
    09:36
    Hra v menším počtu borců na ledové ploše vyhovuje spíše jihočeským hokejistům, kteří jsou velice aktivní. Lehké nahození z levé strany ale Halász bez potíží pokryl.
     
    08:50
    Síly se však ihned vyrovnávají! Matěj Pekr (OLO) se provinil podražením! Uvidíme tak hru ve čtyřech.
     
    08:16
    Početní převahu okusí také Olomouc! Za hákování odchází zahřívat trestnou lavici Lukáš Popela (PIS).
     
    07:44
    Písecký přechod do útoku ozdobil parádní zadovkou do mezikruží Jan Febauer. Přihrávku dostavší Marek Vaniš však skulinku mezi betony Halásze nenašel. Písek je v této fázi hry velmi aktivní.
     
    05:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí hokejisté početní výhodu bleskově využívají! Na modré čáře dostal přihrávku JOSEF KLEMENT, který následně trochu se štěstím propálil olomouckého strážce svatyně. Skutečně povedená přesilová hra pro Jihočechy. Asistence: Radek Volf, David Homolka.
     
    05:33
    Je zde úvodní vyloučení utkání. Za podražení odchází pykat David Škůrek (OLO).
     
    05:10
    Hra je situována především ve střední třetině, ani jedno z mužstev se nedokáže probojovat do výraznější příležitosti.
     
    03:44
    Písečtí hokejisté přešli podél pravého mantinelu svižně do útočného pásma, kde ale neovládli kotouč. Ten pomalu, ale jistě doputoval až do rukavice Tomáše Halásze.
     
    02:39
    Písecký Jakub Bernard obrkroužil branku soupeře a pokusil se bekhendem zasunout kotouč za záda Olomouckého gólmana. Záměr mu ale příliš nevyšel, Halász si brankovou čáru pohlídal.
     
    01:42
    O rozvážnou rozehrávku se pokouší také Písek. Nedaří se mu ale dostat přes střední pásmo, které brání Olomouc skutečně svědomitě. Uvidíme, zdali si Jihočeši cestu proklestí.
     
    00:58
    Tentokráte již ale písecký Pavel Kantor musel zasahovat. Střela za hranice levého kruhu skončila v lapačce jihočeského mága.
     
    00:23
    Kotouče se ihned po vhazování chopila Olomouc, která se snažila vydat do útoku. Pokus o jeho založení však překazilo zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před olomouckým brankářem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC KOMTERM Písek: Kantor (Halmoši) - Kanov, Semrád, Lukáč, Pavlíček, Popela, Předota, Petráček, Klement, Heřman, Šperger, Polodna, Slavík, Vaniš, Ferebauer, Čurda, Strnad, Kučera, Volf, Homolka, Bernard

    HC Olomouc: Halász (Zavadil) - Vodný, Selinger, Herman, Číp, Diviš, Ondrušek, Zbořil, Lehečka, Škůrek, Nedbálek, Machala, Bartoň, Lhotský, Schejbal, Řehák, Pekr, Kucharczyk

    Rozhodčí: Hejduk - Jeletz, Svoboda.
     
    Zdravím vás z Horáckého zimního stadionu v Jihlavě! Při pohledu na oba dnešní soupeřící celky to může leckomu připadat jako omyl. Ale kdeže! Hanáci se totiž s jihočeským Pískem vzájemně shodli, že při vzdálenosti mezi oběma městy uspořádají utkání regionálního poháru "na půli cesty." Ideálním řešením se tak stalo kluziště metropole Vysočiny. Která z družin si připíše premiérové body do tabulky Regionálního poháru? Úvodní buly je naplánováno na 17:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Klement (Volf, Homolka), 59. Ferebauer (Slavík) - 13. Herman (Bartoň, Pekr), 34. Řehák (Škůrek), 38. Řehák (Machala), 60. Pekr (Zbořil)


    IHC Králové Písek: Kantor (Halmoši) - Kanov, Semrád, Lukáč, Pavlíček, Popela, Předota, Petráček, Klement, Heřman, Šperger, Polodna, Slavík, Vaniš, Ferebauer, Čurda, Strnad, Kučera, Volf, Homolka, Bernard
    HC Olomouc: Halász (Zavadil) - Vodný, Selinger, Herman, Číp, Diviš, Ondrušek, Zbořil, Lehečka, Škůrek, Nedbálek, Machala, Bartoň, Lhotský, Schejbal, Řehák, Pekr, Kucharczyk

    Rozhodčí: Hejduk - Jeletz, Svoboda
    bahis siteleri