Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Znojmo – Třebíč 6:5 (po s.n.)
konec
IHC Králové Písek
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 07.08.2012, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava. • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Písek odpověď nenašel, a tak i ve druhém utkání vítězí Olomouc!
     
    Radim Kucharczyk skóruje - 1:2!
     
    Marek Vaniš (PIS) taktéž neúspěšný - 1:1.
     
    Matěj Pekr (OLO) neúspěšný - 1:1.
     
    Ani jedno z mužstev teď nedokázalo proměnit. Stav je stále 1:1.
     
    Ani jihočeský Heřman nedokázal skórovat - 1:1.
     
    Richard Diviš neproměňuje - 1:1.
     
    Za Písek skóruje také Frank Kučera - 1:1.
     
    Jako první se v technické disciplíně prosazuje Pavel Selingr - 0:1.
     
    59:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Písek zkusil v závěru střetnutí hru bez brankáře, která ale jihočeským zástupcům ovoce nepřinesla. Do odkryté svatyně pojistil vítězství Kohoutů MATĚJ PEKR. Asistence: Tomáš Zbořil
     
    58:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek v závěru souboje přidává branku a dramatizuje tak koncovku. Před Halászem nastal veliký zmatek, v němž se dokázal nejlépe zorientovat JIŘÍ FEREBAUER. Asistence: Josef Slavík.
     
    56:27
    V závěru duelu Regionálního poháru si písečtí hokejisté vyzkouší další přesilovou hru. Za podražení je potrestán Michal Nedbálek (OLO).
     
    51:31
    Olomoučtí hokejisté si zahrají v početní výhodně. Proti pravidlům (podražení) se totiž provinil písecký Jakub Strnad (PIS).
     
    47:51
    Tresty neustávají. Na lavici hanby odjíždí další olomoucký hráč. Richard Diviš (OLO) obdržel menší trest za sekání, když doslova přeťal soupeři hůl.
     
    44:33
    U mantinelu chyboval písecký Josef Slavík (PIS), který si následně musel zastavit unikajícího olomouckého hráče nedovoleným způsobem.
     
    43:25
    Za podražení ochází na trestnou lavici další olomoucký hráč, tentokráte dostává za podražení dvě minuty zkušený Radim Kucharczyk (OLO).
     
    Písek měl obrovskou pžíležitost! Po bezchybně sehrané kombinaci puk proklouzal brankovištěm a doputoval až k jihočeskému útočníkovi, před kterým zela prázdná brána. Do zakončení však vložil hůl Michal Vodný, díky čemuž zamířil kus gumové pryže do ochranné sítě.
     
    41:32
    Také Písek si zahraje v pěti proti třem. Velmi nebezpečně teď Jiří Ondrušek atakoval zezadu Josefa Slavíka, za což obdržel dvě minuty za vražení na hrazení + osobní desetiminutový trest.
     
    40:40
    Vyloučení pokračují! Zentokráte putuje za "katr" oplomoucký hráč. Michal Nedbálek (OLO) dostává dvě minuty za hákování.
     
    37:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti navyšují své vedení! Po pravé straně se prodral do útočného pásma a střelou švihem překonal Kantora znovu ADAM ŘEHÁK. Přestože jihočeský brankář toto zakončení očekával, neměl naději na úspěch. Asistence: Patrik Machala.
     
    36:32
    Svižně ale putují Jihočeši znovu do tří. Radim Heřman (PIS) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    34:48
    Písek jde do tří! Za pád pod nohy putuje na trestnou lavici Jan Kanov (PIS).
     
    34:08
    Další příležitost pro Kohouty! David Homolka (PIS) odchází zahřívat trestnou alvici za krosček.
     
    33:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc svou převahu nakonec přeci jenom přetavila ve vedoucí branku. Po příčném pasu Davida Škůrka se nekompromisní ranou prosadil ADAM ŘEHÁK. Asistence: David Škůrek.
     
    28:06
    Dnes se vylučuje skutečně jako na běžícím páse. A na trestnou lavici putuje znovu písecký zástupce. Za nedovolené bránění si dvě minuty odpyká Martin Semrád (PIS).
     
    25:03
    Sotva se dostali písečtí hokejisté do plného počtu, ihned putují na trestnou lavici znovu. Jihočeši totiž hráli v šesti. Trest odsedí David Homolka (PIS).
     
    23:54
    Kohouti si zahrají v početní výhodě. Příliš agresivně si v souboji počínal Tomáš Petráček (PIS), dostává tak dvě minuty za napadení.
     
    21:19
    Hanáci se dostala do kvalitní střelecké pozice! Pohlednou kombinací se ke kotouči dostal Tomáš Zbořil, jenž ale mířil nad břevno Kantorovy svatyně.
     
    17:24
    V dnešním duelu je k vidění skutečně řada vyloučení. Jakub Schejbal (OLO) hákoval svého soupeře příliš aktivně a dostává dvě minuty.
     
    14:19
    Síly na ledové ploše se opět vyrovnají. Martin Čurda (PIS) si půjde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    13:10
    Písek si zahraje další početní výhodu. Za krosček odchází pykat Radim Heřman (OLO). Stále více se v dnešním souboji přitvrzuje.
     
    12:24
    Olomoučtí hokejisté srovnávají skóre! Hbitou kombinací přešla hanácká pětka střední pásmo, načež se kotouče chopil JAKUB HERMAN. Olomoucký útočník pak velice nekompromisně vymetl z hranice pravého kruhu růžek Kantorovy klece. Asistence: Jakub Bartoň, Matěj Pekr.
     
    11:22
    Zcela osamocen se před Halászem zjevil Martin Čurda! Písecký forvard se snažil najít co nejlepší pozici, měl spoustu času. Na akrobaticky dobře vybaveného olomouckého brankáře si však s pozemním blafákem nepřišel.
     
    08:50
    Síly se však ihned vyrovnávají! Matěj Pekr (OLO) se provinil podražením! Uvidíme tak hru ve čtyřech.
     
    08:16
    Početní převahu okusí také Olomouc! Za hákování odchází zahřívat trestnou lavici Lukáš Popela (PIS).
     
    07:44
    Písecký přechod do útoku ozdobil parádní zadovkou do mezikruží Jan Febauer. Přihrávku dostavší Marek Vaniš však skulinku mezi betony Halásze nenašel. Písek je v této fázi hry velmi aktivní.
     
    05:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí hokejisté početní výhodu bleskově využívají! Na modré čáře dostal přihrávku JOSEF KLEMENT, který následně trochu se štěstím propálil olomouckého strážce svatyně. Skutečně povedená přesilová hra pro Jihočechy. Asistence: Radek Volf, David Homolka.
     
    05:33
    Je zde úvodní vyloučení utkání. Za podražení odchází pykat David Škůrek (OLO).

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Klement (Volf, Homolka), 59. Ferebauer (Slavík) - 13. Herman (Bartoň, Pekr), 34. Řehák (Škůrek), 38. Řehák (Machala), 60. Pekr (Zbořil)


    IHC Králové Písek: Kantor (Halmoši) - Kanov, Semrád, Lukáč, Pavlíček, Popela, Předota, Petráček, Klement, Heřman, Šperger, Polodna, Slavík, Vaniš, Ferebauer, Čurda, Strnad, Kučera, Volf, Homolka, Bernard
    HC Olomouc: Halász (Zavadil) - Vodný, Selinger, Herman, Číp, Diviš, Ondrušek, Zbořil, Lehečka, Škůrek, Nedbálek, Machala, Bartoň, Lhotský, Schejbal, Řehák, Pekr, Kucharczyk

    Rozhodčí: Hejduk - Jeletz, Svoboda
    bahis siteleri