Skalica – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Poprad – Doněck 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 3:3 (kon.)
Žilina – Pavlodar 3:4 (po s.n.) | Třinec – Košice 4:2 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:3 (kon.)
Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Litvínov – Soligorsk 1:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:4 (kon.)
Plzeň – Chomutov 2:0 (kon.) | Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:2 (kon.)
Břeclav – Senica 1:3 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 6:5 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:3 (0:0, 0:2, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 07.08.2012, 17:00 • pardubická ČEZ Arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Filip Matějka dostává dvě minuty za vražení na hrazení a v posledních vteřinách si může Hradec vytvořit tlak.
     
    56:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Královští lvi přišli v posledních minutách s pořádným uragánem. Od modré čáry vystřelil David Roupec, na jeho střelu je Rittich dosáhl. Pak se ale k dorážce dostal DAVID ŠVAGROVSKÝ a rozjásal hradecké fanoušky. Asistence: David Roupec, Daniel Volráb.
     
    55:30
    Hradec má teď neuvěřitelný tlak! Luděk Brož našel z rohu útočné třetiny Davida Švagrovského, jenž vypálil bez přípravy. Rittich puk vyrazil nad sebe, ten pak skončil břevně!
     
    54:24
    Střela Milana Karlíčka jen o kousek minula jihlavskou branku!
     
    54:00
    Teď jim k tomu pomůže sama Jihlava. Ta totiž nedisciplinovaně vyhodila ze své obranné třetiny ven ze hřiště. Provinilým hráčem byl Jiří Dobrovolný, který již míří na trestnou lavici.
     
    52:53
    Vojtěch Zadražil oslabí svůj mančaft. Dostává totiž dvě minuty za držení.
     
    49:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Královští lvi snižují na rozdíl jediné branky! Velký chumel před brankou ještě gól nepřinesl, následná střela v podání MICHALA TVRDÍKA ano. Puk se k němu totiž odrazil do ideální pozice a hradecký matador mířil velmi přesně. Asistence: Milan Valášek.
     
    47:45
    Václav Čížek přesně našel hůl Bergera, který mohl přidat další gólový úspěch. Jeho přízemní střele ale vystavil jasnou stopku Rittichův beton!
     
    45:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak jsem to asi zakřikl. Parádní kombinaci nyní předvedli Královéhradečtí v útočné třetině. Brož si párkrát vyměnil puk s JANEM BERGEREM, který stál na konci celé akce. Berger si najel do mezikruží, odkud vypálil nechytatelnou střelu. Rittich se za pukem pouze ohlédl. Asistence: Luděk Brož.
     
    42:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    A už je to o tři branky! Velmi laciný gól teď pustil Jakub Čech. ADAM POMETLO vydoloval u levého mantinelu puk zpod hokejky jednoho z domácích. Následně zkusil takovou "žblabuňku", která však slaví úspěch! Jakub Čech celou situaci nejspíše podcenil a puk mu spadl do branky. Asistence: Matic Podlipnik, Filip Matějka.
     
    41:35
    Martin Vysloužil chce hattrick! Nyní se znovu řítil dopředu po pravé straně, klička do středu mu ale nevyšla, a proto nedokázal zakončit.
     
    41:07
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za vysokou hůl je potrestán Adam Zeman a půjde si tak odpočinout k trestoměřičům.
     
    40:00
    Hradečtí dostávají dvě minuty za svůj pozdní příchod. Trest za hráčskou lavici odpyká Daniel Filip.
     
    36:00
    Hradec si zahraje poprvé v dnešním zápase početní výhodu. Na trestnou lavici již usedá Jiří Dobrovolný za hákování a vysokou hůl, tedy dvojitý trest. To znamená, že Východočeši budou hrát čtyři minuty s jedním mužem v poli navíc.
     
    35:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Toto heslo platí i v dnešním zápase. MARTIN VYSLOUŽIL se trefuje znovu po krásné přihrávce spoluhráče. Jakub Čech se sice natahoval, jak mohl, ale proti střele z mezikruží do horní poloviny branky neměl sebemenší nárok na úspěch. Asistence: Martin Filip, Michal Velecký.
     
    34:31
    Milan Valášek mohl vyrovnat! Prosmýkl se kolem obránce a pelášil podél pravého mantinelu. Jeho střela Ritticha možná trochu překvapila, a proto kotouč nedokázal zkrotit tak, jak by si představoval. Puk nakonec skončil mimo!
     
    30:32
    Vladislav Kubeš dostává dvě minuty za hákování. Hradec se tak bude muset opět bránit ve čtyřech.
     
    29:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hokejisté Jihlavy se dostávají do vedení! Martin Klement nerozehrál dostatečně včas, a to Dukla rázem potrestala. Adam Zeman přesně našel najíždějícího MARTINA VYSLOUŽILA, který ranou první rozvlnil Čechovu síť. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Čachotský.
     
    24:46
    A do obrovské šance se dostali i Královští lvi! Stejně tak, jako v první třetině, i tentokrát všem upláchl Michal Tvrdík! Znovu se snažil vyzrát na jihlavského brankáře kličkou, nedokázal ji však dotáhnout do zdárného konce. Ani dorážející Szakal nepropasíroval puk za brankovou čáru!
     
    21:27
    A další obrovská šance Dukly! Ondřej Pěška se dostal k odraženému kotouči a sám před hradeckým brankářem nedokázal zamířit do poloodkryté branky!
     
    20:32
    Jihlava se mohla dostat na úvod druhé části do vedení! Michal Velecký se totiž dostal na útočné modré čáře k puku, po levé straně postupoval vpřed, ale bekhendovou kličku nedotáhl do konce! Jakub Čech následně zasáhl.
     
    13:24
    To se ovšem podařilo Luďku Brožovi! Ten se zjevil na vrcholu levého kruhu a přízemní ranou zazvonil na tyčku Rittichovy klece!
     
    04:05
    Hradec se bude muset znovu bránit. Daniel Volráb dostává dvě minuty za sekání. Co vymyslí Jihlava?
     
    03:30
    Hradec se mohl dostat do vedení! Michal Tvrdík šikovně obral od puku Tomáše Kolafu a ze střední třetiny se řítil sám na jihlavského brankáře. Chtěl udělat kličku do forhendu, ale na Ritticha nevyzrál!
     
    00:51
    A máme tu první vyloučení zápasu. Za vysokou hůl si půjde na trestnou lavici posedět Vladislav Kubeš.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 46. Berger (Brož), 50. Tvrdík (Valášek), 57. Švagrovský (Roupec, Volráb) - 30. Vysloužil (Zeman, Čachotský), 36. Vysloužil (M. Filip, Velecký), 43. Pometlo (Podlipnik, Matějka)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Pištora, Karlík, Chmelíř, Roupec, Klement, Beneš, Karlíček – Berger, Brož, Kubeš –Szakal, Tvrdík, Valášek – Volráb, D. Filip, Švagrovský – Kubica, Macháň, Luštinec.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Novotný) – Zadražil, Matějka, Stebih, Jícha, Dobrovolný, Podlipnik, Tobola, Kolafa, Kolda, Pěška, Pometlo, Vysloužil, Pekárek, Velecký, Zeman, Čachotský, Jeslínek, Mikeš, M. Filip, Zídek.
    bahis siteleri