Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Poprad – Martin 0:4 (kon.) | Zvolen – Žilina 2:0 (kon.)
Bardejov – Prešov 4:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 6:3 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 3:3 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 8:5 (kon.)
K. Vary – Ufa 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 5:4 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:2 (kon.)
Milevsko – Příbram 4:4 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 10:4 (kon.) | Prostějov – Technika Brno 3:0 (kon.)
Liberec – Fribourg 5:3 (kon.) | Čerepovec – Lev 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (2:2, 0:1, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 14.08.2012, 17:30 • Kotlina Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    MIROSLAV TŘETINA povedeným blafákem připisuje výhru na stranu Rebelů, kteří tak alespoň drobně napravují náklep z Benátek. Diváci nyní mohutně děkují svým hráčům!
     
    Třetina luxusním blafákem nedal Štůralovi šanci a puk přišpendlil pod břevno! 3:2
     
    Hulva také dal. Dolejš se ani neohlédl! 2:2
     
    Roman Vondráček si pohrál se Štůralou a zakončil přesně! 2:1
     
    Škumát provedl to samé a srovnává! 1:1
     
    Rozjel se Stehlík, který si vymíchal Štůralu, který ani nestihl jít na zem a domácí forvard je propálil! 1:0
     
    56:48
    Tak i mistr Štůrala se někdy utne! Nyní mu vypadla nedůrazná střela Meidla, který měl dost prostoru k tomu, aby ji dojel a dorazil za bezmocného gólmana, který se již cítil překonán, ale zachránila jej věrná přítelkyně boční síťka!
     
    56:35
    Rebelové zavezli puk do rohu, kde byla hrací guma zašlápnutá a sudí přerušuje. Strhla se malá mela. Lukáš Endál (HBR) se začal strkat s Martinem Novotným (ŠUM) a oba si posedí na trestné. Hraje se 5 na 5.
     
    52:04
    A zase ten Štůrala! Šumperský gólman si hlasitě říká o post jedničky a vypadá to, že na Vajnera opět zbude pouze teplé místo na lavičce! Nyní se vytáhl Štůrala proti Musilovi, jehož zlikvidoval hned dvakrát na brankové čáře!
     
    51:03
    Kostouek nyní zahodil 100% šanci! a doslova zahodil, jelikož před sebou měl 1000 variant, kam puk poslat a on si vybral tu nejhorší možnou! Trefil jen nastavenou lapačku bezmocného Štůraly, který pak puk přikryl pod svou rukavici!
     
    50:28
    Třetina (HBR) i Mečiar (ŠUM) dostávají 2 minuty. Mečiar za krosček a Třetina za hrubost.
     
    50:22
    Bitka! Rebelové byli aktivnější a drali se na brankoviště, kde někod sekl do Štůraly, což se nelíbilo Mečiarovi, který si však ke svému vzteku vybral špatného hráče a Třetina jej zpacifikoval tak důrazně, že s sebou strhl i několik dalších hráčů. Sudí však nechtějí do hry tahat móresy z dalších sportů a ještě před knockoutem zápas ukončují. Vítěz tak stále není znám.
     
    49:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Ale nakonec neodolal! Rebelové tak znovu vyrovnávají stav zápasu. Domácí fanoušci si to evidentě užívají a z plných plic křičí ten líbezný tón "gól". Ale k samotnému gólu. Endál nahodil puk na bránu, Štůrala kotouč vyrazil před sebe, kde jej uzmul ROMAN VONDRÁČEK a střelou pod horní tyč nedal brankáři Šumperku šanci! Asistence: Endál.
     
    48:21
    Rebelové měli výhodu a před Štůralou dorážel Novotný, ale nedokázal jej přehodit. Následně odjíždí na trestnou lavici Holík (ŠUM) za hákování.
     
    43:55
    Hrát power play, když je gólman v bráně? Proč ne! Drakům to evidentně nevadí. Vadí to však rozhodčím, kteří vykazují Draky na dvě minuty. Trest odpyká za hráčskou lavici Prokopec (ŠUM).
     
    42:35
    Fatální chybu udělal Morava, který nechal puk za sebou. K volnému kusu gumy vyříznuté do tvaru kolečka se dostal Haas, který ji naservíroval před kasu, kde se dostal k zakončení Mečiar, ale připravený Dolejš skvěle zasáhnul. Následně jej Morava alespoň zablokoval, aby nevyšťoural puk z výstroje domácího gólmana!
     
    39:54
    Draci právě vstřelili branku!

    Tak už jsem chtěl napsat, že domácí muž s maskou se ukázal v pozici čaroděje a vykouzlil vynikající zákrok a podržel tak nerozhodné skóre, ale poté, co na brankové čáře betonem vyškrábl střelu Podešvy, se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal PAVEL PROKOPEC, který puk nadvakrát propasíroval za Dolejšova záda! Asistence: Podešva.
     
    38:28
    Výhodu ukončila střela od mantnielu, kterou skryl ve výstroji Dolejš. Na trestnou následně odchází Knotek (HBR) za podražení.
     
    36:36
    Po icing Draků se vhazovalo před Štůralou a po střele od modré, kterou hostující gólman vyrazil před sebe, dorážel na brankovišti zcela volný Kostourek, kterého však na brankové čáře neuvěřitelně fantasticky branvurním zákrokem vychytal Štůrala!
     
    35:51
    Endál nyní neuvěřitelně zabojoval a dojel již takřka ztracený puk, přenechal jej Knotkovi, který si vybrusili před Štůralu, ktterý jeho pokus vyrazil před sebe a následně se po puku vrhnul, ale byl tam dříve Endál, který kotouč nasměroval jen do ruk brankáře Šumperku. Následně pálil znovu Endál, ale jeho pokus byl zblokován nad!
     
    34:12
    Šumperk se blýskl krásnou kombinací, kterou zakončil bleskově od modré Podešva, jehož pokus do protipohybu brankáře dokázal domácí muž s maskou vyrazit betonem nad branku do ochranné sítě! Bravurní zákrok!
     
    32:50
    Rebelové však pustili soupeře do úniku, který však skončil ve střední třetině, kde jednoho z Draků podrazil Vondráček (HBR). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    31:43
    Domácí hráči se snažili o rychlý přechod, který však ve středním pásmu zhatil podražením Cink (ŠUM).
     
    30:47
    Nejprve si Dolejš nepočínal příliš jistě, když mu lehká střela od modré vypadla z lapačky, ale následně se vytáhl! Rebelové neprošli do střední třetiny a na domácíhi gólmana ujížděl Stoklasa, ale mladičký talent se roztáhl na brankové čáře a famózním zákrokem udržet stav nadále vyrovnaný!
     
    29:49
    Martin Ondráček se proháčkoval od modré čáry až k zakončení, obránce jej jen stěží stíhal a domácí hráč vypálil dobře nahoru, ale gólman Tomáš Štůrala se bleskově nadzvedl a kotouč od jeho ramena putuje nad branku!
     
    28:43
    Polodna se proháčkoval až ke střele, kterou však obránce zblokoval holí. Následně v souboji o puk porušili pravidla Meidl (HBR) a Brunec (ŠUM). Domácí hráč jde za držení a hostující za hákování.
     
    26:08
    Další vyloučení Šumperka. Mečiar (ŠUM) dostal dvě minuty za držení.
     
    25:10
    Knotek ujížděl se Stehlíkem, který se dostal k nahrávce od svého spoluhráče a z brankoviště pálil do portipohybu brankáře, ale v těžké pozici držen nedokázal zasáhnout ideálně a minul branku!
     
    19:12
    Rebelové mohli dokonce převzít vedení! Zcela sám před brankou se ocitl Wasserbauer, který však po rychlé dorážce neslavil gól, nýbrž se mu v hlavě začaly motat plány na pomstu skvělému Štůralovi, který vleže jeho pokus vykopl betonem!
     
    17:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Druhá přesilovka, druhý gól. Další krásná přesilovková kombinace vyústila v nahrávku Meidla zpoza brány na zcela volného PETRA POLODNU, který se před Štůralou nemýlil a poslal kotouč mimo dosah sedícího brankáře Draků!
     
    17:27
    Třetina stál na konci celé přesilovkové kombinace, ale jeho rychlý pokus skončil jen na rychlém brankáři Draků. Ti jsou nyní ve čtyřech!
     
    16:59
    Unikajícího Meidla zastavil jen za cenu vyloučení Vrtík (ŠUM), který si posedí na trestné. Trest mu byl udělen za podražení.
     
    15:27
    Rebelové mají další přesilovku. Na trestnou lavici míří Vrána (ŠUM) - 2 minuty držení.
     
    11:50
    A zase ten Endál! Tentokrát se dostal po pasu Romana Vondráčka do samostatného úniku, který zakončil střelou z brankoviště, ale pouze do vyrážečky šumperského hrdiny mezi tyčemi!
     
    11:26
    Na druhé straně mohlo být vyrovnáno! Po dobrém pasu od mantinelu napříč pásmem se před brankou dostal k dorážce Endál, ale trestuhodně minul! Asi mu bylo Štůraly líto, že neměl šanci zasáhnout!
     
    09:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A také tak činí. Meidl nabral ve středním pásmu rychlost poté, co soupeř vyhodil puk, obhodil si obránce a našel před brankou PETRA POLODNU, který měl jednodušší práci než generální ředitel a stačilo mu jen přiložit hůl k tomu, aby zacílil přesně za záda Štůraly. Asistence: Meidl.
     
    08:58
    Šumperk si zahraje oslabení. Holík (ŠUM) dostal trest za držení. Rebelové můžou snížit.
     
    08:38
    Endál si najel mezi kruhy, obešel si obránce a následně se ocitl sám před Štůralou, ale hostující mág parádně zneškodnil jeho pokus vyrážečkou!
     
    07:31
    Draci právě vstřelili branku!

    A Šumperk odskakuje Rebelům do dvougólového trháku. Cink vysunul DANIELA VRDLOVCE, který si najel na kruh a svižnou sřelou k bližší tyči načapal uličníka Dolejše na hruškách a poslal mu kotouč nad lapačku. Asistence: Cink.
     
    04:41
    Rebelové mohli před koncem oslabení vstřelit vyrovnávací branku! Musil ujížděl se Štěpánkem, ale toho mu stínil obránce, a tak si stahovačkou zkusil obkroužit Štůralu, ale ten nakonec vleže uspěl. Následně se ještě Rebelové snažili o dorážku, ale obrana Šumperka byla pozorná!
     
    02:35
    Šumperk je na začátku zápasu aktivnější a dočkává se i přesilovky. Na trestnou lavici míří Roman Vondráček (HBR), který dostává 2 minuty za sekání.
     
    01:44
    Draci právě vstřelili branku!

    A máme tu branku! DANIEL VRDLOVEC vyhrál buly a od modré čáry mu kotouč vrátil Skoumal a mladý forvard neměl problém zamést kotouč nad rameno Dolejše! Asistence: Skoumal.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Polodna (Meidl), 18. Polodna (Meidl, Třetina), 50. Vondráček (Endál), 60. Třetina (pen.) - 2. Vrdlovec (Skoumal), 8. Vrdlovec (Cink), 40. Prokopec (Podešva)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Knesl, Morava "C", Novotný, Protivný, Jelínek, Blažek, Ostrčil, Pavlík - Třetina, Polodna, Kontek, Vondráček, Endál, Ondráček, Blažek, Meidl, Wasserbauer, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík "C", Novotný, Vrána, Suchý, Mečiar, Bail, Tesařík, Vrtík, Gewiese, Rašner, Blinka, Škumát, Holinka, Haas, Hulva "A", Stoklasa, Cink, Vrdlovec, Skoumal, Brunec, Podešva, Prokopec

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jan Kubát, Tomáš Kukeně
    bahis siteleri