Pardubice – Brynäs 6:2 (kon.) | Plzeň – Kärpät 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Hamburg 4:3 (kon.)
Kometa Brno – Luleå 2:6 (kon.) | Chomutov – Linköping 3:4 (po s.n.) | HC Slovan – JYP 5:0 (kon.)
Liberec – Djurgården 6:2 (kon.) | Bern – TPS 1:4 (kon.) | Sparta – HV71 2:7 (kon.)
Salzburg – Eisbären 1:4 (kon.) | Vienna Capitals – Kuopio 5:3 (kon.) | Ingolstadt – Frölunda 8:5 (kon.)
Zug – Jokerit 4:1 (kon.) | Fribourg – Tappara 2:3 (po s.n.) | Zürich – IFK Helsinky 3:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
JYP Jyväskylä
Pátek 24.08.2012, 18:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě ze Slovenska vše. Přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:19:25)
     
    Finská Jyväskylä i potřetí v řadě prohrává, tentokráte ale hodně krutým způsobem od slovenského Slovanu. Ten si naopak až ve svém šestém zápase na European Trophy konečně připisuje první vítězství po normální hrací době.

    Byť hosté zabrali především ve druhé třetině, gól se jim vsítit nepodařilo. I díky tomu, že gólman Janus likvidoval jednu šanci za druhou a nakonec si připsal čisté konto. Domácí jinak zápasu dominovali a poprávu berou tři body do tabulky Jižní divize.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    19:28
    Bratislavský celek stále drží puk na svých hokejkách, hosté ani nevyvíjejí úsilí jim ho sebrat. Snaží se závěr zápasu jen co nejlépe přetrpět.
     
    59:00
    Minuta do konce. Slovnaft Arena v Bratislavě zaslouženě slaví, Jyväskylä odjede domů s těžkou porážkou.
     
    57:30
    Hodně bídná přesilovka ze strany JYP, Janus likvidoval jen jednu střelu na branku. Škoda, že teď to nejde udělat jako třeba na fotbale v pralesních ligách. Prostě a jednoduše aby sudí zapískal konec utkání.
     
    57:27
    Domácí v plném počtu.
     
    55:27
    Vyloučení na straně domácích. Dvě minuty dostává gólman Janus (SBA). Vymstí se mu to a překonají ho nakonec hráči Jyväskyly?
     
    54:56
    Dnešní utkání sleduje 6853 diváků. A to je opravdu hodně slušná bratislavská návštěva.
     
    54:08
    V tuto chvíli je poměr střel na branku na hrozivém čísle pro JYP - 41:23! A to ještě Tarkki dost šancí vychytal. Slovan by ale přece jenom mohl uspět ještě v jedné statistice - Janus by mohl udržet čisté konto.
     
    52:08
    Zápas se už ve zbylých osmi minutách bude dohrávat pouze a jen z povinnosti. Jyväskylä nevypadá, že by měla chuť ještě se zápasem něco udělat, a tak Slovan klidně může držet puk na své polovině.
     
    49:55
    Hosté v plném počtu.
     
    50:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, ale chvilku po ní nakonec stejně přidal pátou branku zápasu MILAN BARTOVIČ. Ten dostal přihrávku od Draveckého a najednou se ocitl sám před Tarkkim, který jeho střelu prostě nepolapil. Asistence: Vladimír Dravecký, Ján Tabaček.
     
    47:55
    Druhé vyloučení Jyväskyly, za sekání jde na dvě minuty ven Perrin (JYP).
     
    44:36
    Svůj druhý gól zápasu mohl opět přidat slovenský talent Daňo. Tentokráte ale síť nerozvlnil. Společně se Šťastným a Olveckým dnes opravdu tvoří dobře šlapající čtvrtou pětku.
     
    43:48
    Slovan uklidňuje hru, v pohodě kontroluje puk. Nikam spěchat nepotřebuje, to je jasné.
     
    42:07
    Slovan právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že je o vítězi rozhodnuto. JYP se totiž sesypalo jako domeček z karet. Tentokráte Tabaček svou přihrávkou našel MARKA DAŇA a ten během krátké chvíle překonává Tarkkiho podruhé. Asistence: Ján Tabaček.
     
    41:47
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tohle je snový start do posledního dějství. Takhle si to Slovan představoval, co nejrychleji odskočit na rozdíl tří branek. Domácí předvedli opravdu parádní kombinaci, na jejímž konci byl opět JÁN LIPIANSKÝ, pro něhož to je druhá trefa v utkání. Asistence: Miroslav Šatan, Libor Hudáček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 14. Šatan, 20. Lipianský (Šatan), 42. Lipianský (Šatan, Hudáček), 43. Daňo (Tabaček), 51. Bartovič (Dravecký, Tabaček)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Hostikka) - Tabaček, Sigalet, Štajnoch, Boumedienne, Švarný, Mihálik, Kytnár, Printz - Dravecký, Kreps, Bartovič - Miklík, Bližňák, Vondrka - Šatan, Lipianský, Hudáček - Daňo, Šťastný, Olvecký
    JYP Jyväskylä: Tarkki (Myllykoski) - Välivaara, Lepine, Näkyvä, Koskinen, Malmivaara, Kalteva, Viitanen, Auvitu - Louhivaara, Perrin, Jaatinen - Wärn, Quirk, Hubáček - Ruohomaa, Lahti, Myttynen - Roine, Virtanen, Sipiläinen

    Rozhodčí: Müllner, Konc - Návratek, Návratek (všichni SVK)
    bahis siteleri