Chabarovsk – Mytišči 3:2 (po pr.) | Novokuzněck – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Novosibirsk – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Ufa – Viťaz 2:3 (po s.n.) | Nižněkamsk – Minsk 3:0 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 5:2 (kon.) | Petrohrad – Omsk 1:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 5:1 (kon.)
HC Slovan – Doněck 2:4 (kon.) | Lev – Riga 2:1 (kon.) | Lev – Riga 2:1 (kon.)
po prodl.
Metallurg Novokuzněck
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 06.09.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:36
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto! Gólem v prodloužení domácí vítězí v duelu s Novgorodem. Střelu Karaglinského vyrazil Koval pouze do dosahu DIMITRIJE MEGALINSKÉHO, který trefuje přesně!
     
    50:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!

    MICHAIL VARNAKOV srovnává! Krásně sehraná přesilovková akce měla za následek velmi pohodlnou střeleckou pozici pro Varnakova, jeho forhendová rána neměla slitování, tentokrát byl Koval bez šance. Asistence: Thornberg, Varlamov.
     
    32:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!

    Hosté snižují! ILJA KRIKUNOV si nabruslil z levého křídla, potáhl puk a přesně vystřelil, Lazšin se jen ohlédl, puk už ale byl za jeho zády. Hosté se dostávají do kontaktu. Asistence: Jevsejenkov.
     
    14:07
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!

    ALEXANDR MEREŠKIN z úhlu prostřeluje Kovala a zvyšuje skóre! Tak tohle je jednoznačně branka chybou brankáře, zkušený Koval tým zatím příliš nepodržel, tenhle puk měl chytat. Bez asistence.
     
    05:11
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!

    MICHAIL KUKLEV otevírá skóre utkání! Domácímu celku se podařilo zužitkovat přesilovou hru a Novgorod se dostává do vedení. Asistence: Mitrjakov.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 6. Kuklev (Mitrjakov), 15. Mereškin, 64. Megalinskij (Karaglinskij) - 33. Krikunov (Jevsejenkov), 51. Varnakov (Thornberg, Varlamov)


    Metallurg Novokuzněck: Lazšin - Loginov, Megalinskij, Kagarlitskij, Bumagin, Robitayl, Romanov, Kuklev, Mereškin, Lazarev, Mitrjakov, Sopel, Arzamastšev, Vyglazov, Černik, Žafyarov, Metlyuk, Kurepanov, Efimov, Slepyšev, Islamov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval - Hietanen, Malenkik, Ugarov, Thornberg, Ellison, Bykov, Varlamov, Valujskij, Šťastný, Varnakov, Jevsejenkov, Ťulapkin, Krikunov, Makarov, Potapov.

    Rozhodčí: Sergeev, Soin - Kalinkin, Kapustin

    Diváci: 5500
    bahis siteleri