Tisková konference klubu Královští lvi Hr. Králové (kon.) | Tisková konference HC Kometa Brno (kon.)
Tisková konference HC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference HC MOUNTFIELD (kon.)
Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.)
konec
Tisková konference HC MOUNTFIELD

Úterý 11.09.2012, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost, přeji hezký den (13:27:42)
     
    Otázka pro Jiřího Šimánka ohledně trestných střílení. Odpověď: "S úspěšností budu spokojený, když z toho budou body. Na variantě nájezdu záleží podle brankáře, jak stojí a tak podobně. Většinou je z toho ale blafák (s úsměvem)."
     
    Otázka pro Aleše Kotalíka ohledně výluky. Odpověď: "Majitelé předložili návrh a hráči čekají. Jednání určitě hodně zintenzivní a konečné rozhodnutí padne až v sobotu. To jsou informace, které mám, ale samozřejmě do toho nevidím."
     
    Otázka pro Petra Sailera - jaká je situace ohledně výluky v NHL? Odpověď: "Máme hráče, kteří tu vyrostli a pro diváka by byl atraktivní i další hráč NHL, který u nás nezačínal. Vše je ale otázkou jednání až když výluka nastane."
     
    Otázka: Jak je dramatická situace okolo brankářů, když je Kovář zraněný? Odpověď trenéra Draisaitla: "Je v rehabilitaci. Nejde o nic vážného a až se vrátí, tak bude stoprocentně připraven. Kdo bude jedničkou to uvidíme až před zápasem."
     
    Otázka na nového kapitána Jiřího Šimánka: Kdy byl naposledy kapitánem? Odpověď: "Naposledy v juniorce, tedy v minulém století," odpověděl s úsměvem Šimánek.
     
    Otázka pro trenéra Draisaitla - jaké jsou cíle? Odpověď: "Do zápasu jdeme s cílem neprohrát. Nejraději bych šel do play-off z prvního místa. Samozřejmě ukáže až sezona, jak na tom budeme. Když se dostaneme do play-off, tak budeme mít šanci hrát o titul."
     
    Otázka: Kolik je prodaných permanentních vstupenek? Odpověď pana Blažka: "Přesné číslo nevím, ale půjde kolem 3 000 permanentních vstupenek."
     
    Otázka: Kolik se na rozpočtu podílí město? Odpověď pana Blažka: "Předpokládáme, že to bude podobná částka, jako v minulé sezoně. Čili něco kolem pěti miliónů."
     
    Otázka: Výše rozpočtu? Odpověď pana Blažka: "Rozpočet je výrazně nižší. Přibližně počítáme 85 až 86 miliónů. Zatím naplněný není, protože platby přicházejí v průběhu roku, ale doufáme, že se vše podaří."
     
    Nyní je prostor pro dotazy novinářů.
     
    Probíhá představení dresů pro novou sezonu. Na levé části je logo, které značí 85 let hokeje v Budějovicích.
     
    Petr Sailer: "Změnilo se trenérské trio a chceme změnit herní projev. Chtěli bychom hrát atraktivní hokej s mladými hráči, kteří pokud možno budou naši odchovanci. Ukáže samozřejmě až sezona, ale i tak mladí hráči šanci dostanou."
     
    Slovo si bere Petr Sailer.
     
    Zdeněk Blažek: "Dále letos oslavíme výročí 85 let hokeje v Budějovicích. Přesné datum to bude 10. ledna 2013. Ještě bych chtěl připomenout rekord Františka Ptáčka v odehrání zápasů v nejvyšší soutěži. Rekord padne ve třetím kole."
     
    Zdeněk Blažek: "Během letní přestávky jsme vyměnili firmu na občerstvení. Doufáme, že se komplexní stav zlepší. V říjnu proběhne otevření nového fanshopu, který bude v místě bývalého bufetu na druhé ledové ploše."
     
    Zdeněk Blažek: "Cílem do letošní sezony je play-off, ve kterém se uvidí, kam to můžeme dotáhnout. Bohužel nás v přípravě postihlo neštěstí, kdy měl nehodu s trvalými následky hráč Roman Bernat. Založili jsme účet na jeho podporu a doufáme, že i nadále se najdou lidé, kteří pomohou. Klub dal na účet 200 000,- Kč."
     
    Zdeněk Blažek: "Chci poděkovat Městu České Budějovice, které nám významně pomohlo a pomáhat bude i v nadcházejících sezonách."
     
    Zdeněk Blažek: "Do letošní sezony jsme vstoupili se řadou změn nejen v hráčském kádru, ale i ve vedení klubu. Do sezony chceme vstoupit s naprosto odlišným herním systémem. Chceme přilákat diváky a sponzory a to tím, že budou mít pocit, že na ledě odvádíme maximum. Hokej v Budějovicích chceme hrát nadále na stejné úrovni, na jaké ho hrajeme."
     
    Úvodní slovo si bere Zdeněk Blažek.
     
    Tisková konference byla zahájena.
     
    Tisková konference začne za několik minut. Ke stolu přišel jako první Zdeněk Blažek (předseda představenstva a generální manažer).
     
    Přeji hezký den při sledování tiskové konference HC MOUNTFIELD a.s. před hokejovou sezonou 2012/2013.

    Tiskové konference se zúčastní:
    Zdeněk Blažek (předseda představenstva a generální manažer), Petr Sailer (sportovní manažer), Peter Draisaitl (hlavní trenér), Radek Bělohlav (trenér), Roman Turek (trenér brankářů), Jiří Šimánek (kapitán A-mužstva), František Ptáček (asistent kapitána A-mužstva), René Vydarený (asistent kapitána A-mužstva), Aleš Kotalík (hráč A-mužstva) a Peter Mikuš (hráč A-mužstva).

    Program:
    1) Přivítání novinářů a hostů tiskové konference
    2) Úvodní slovo Zdeňka Blažka
    3) Slovo Petra Sailera
    4) Představení dresů HC MOUNTFIELD pro sezonu 2012/2013
    5) Dotazy zástupců médií
    6) Individuální rozhovory pro TV štáby a zástupce rádií
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Michal Heřman

    Statistiky
    Program:
    1) Přivítání novinářů a hostů tiskové konference
    2) Úvodní slovo Zdeňka Blažka
    3) Slovo Petra Sailera
    4) Představení dresů HC MOUNTFIELD pro sezonu 2012/2013
    5) Dotazy zástupců médií
    6) Individuální rozhovory pro TV štáby a zástupce rádií
    bahis siteleri