Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Liberec 1:2 (po s.n.) | Motor ČB – Vítkovice 2:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Slavia 2:1 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.09.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté korigují na rozdíl tří branek! Do úniku se dostal RADOVAN SOMÍK! Hostující forward se dokázal natlačit před bránícího Rotha a nakonec s trochou štěstí i propálit Hamerlíka! Bez asistence.
     
    27:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další střela Martina Růžičky už znamená branku! Růžička pálil od modré, kotouč se od gólmana Pardubic odrazil do volného prostoru k nehlídanému RADKU BONKOVI! Třinecký kapitán měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do prázdné branky! Asistence: Martin Růžička, Václav Varaďa.
     
    16:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jdou do tříbrankového trháku! Radek Bonk poslal přesnou žabku skrz brankoviště, kotouč přistál na hokejce MARTINA RŮŽIČKY, který se tentokráte nemýlil! Asistence: Radek Bonk, Josef Hrabal.
     
    14:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí zvyšují na rozdíl dvou branek! Růžičku nejprve ohrozili Varaďa a Bonk, třinečtí forwardi však neuspěli. Proto musel na svou střeleckou parketu nastoupit LUKÁŠ ZÍB, aby opět střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Josef Hrabal, Martin Růžička.
     
    08:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kolář si nakonec odseděl pouhých šest vteřin, pak ho z lavice hanby vyhnal úvodní gól Ocelářů! Radek Bonk vyhrál buly, posunul puk k Josefu Hrabalovi, který namazal LUKÁŠI ZÍBOVI! Třinecký snajpr se napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Josef Hrabal, Radek Bonk.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 9. Zíb (Hrabal, Bonk), 15. Zíb (Hrabal, Růžička), 17. Růžička (Bonk, Hrabal), 28. Bonk (Růžička, Varaďa) - 45. Somík


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Zíb, Hrabal, Roth, Galvas, Lojek, Klouček, Ovčačík - M. Růžička, Bonk, Varaďa - D. Květoň, Peterek, Adamský - Klimenta, Polanský, Rákos - Hrňa, Zagrapan, Orsava.
    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (Salfický) - Píša, V. Kočí, Sičák, Vašíček, Benák, Kolář - Šagát, Cetkovský, Starý - Brendl, Beech, Somík - Nahodil, Buchtele, Kousal - T. Nosek, M. Drtina, Semorád

    Rozhodčí: Hradil, Šír - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri