Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Liberec 1:2 (po s.n.) | Motor ČB – Vítkovice 2:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Slavia 2:1 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.09.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Domácí jsou kompletní a zbytek třetí třetiny, pokud nepadne gól, budou ve čtyřech dohrávat Pardubičtí. Za nedovolené bránění vyloučen Sičák.
     
    56:19
    Oceláři jdou opět do čtyř. Napadající Václav Varaďa to přehnal s důrazem a za nedovolené bránění si odsedí dvě minuty.
     
    53:43
    Třinečtí jdou do čtyř. Jakub Orsava ve snaze rozehrát zvedl puk trochu víc, než by bylo potřeba, a ten skončil na domácí střídačce. Dvě minuty - zdržování hry.
     
    47:55
    Obrovská šance pro Jiřího Polanského! Ten se dostal do volného prostoru, střelou tahem ale trefil jen přilbu hostujícího gólmana!
     
    45:59
    Hosté jdou do čtyř. Až příliš aktivní byl Lukáš Nahodil, který ve snaze získat puk podrazil Lukáše Zíba. Nahodil si odsedí dvě minuty.
     
    44:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté korigují na rozdíl tří branek! Do úniku se dostal RADOVAN SOMÍK! Hostující forward se dokázal natlačit před bránícího Rotha a nakonec s trochou štěstí i propálit Hamerlíka! Bez asistence.
     
    39:55
    Robert Kousal nepříjemně vystřelil, Hamerlík byl připraven. Kousal se poté ještě snažil vybojovat kotouč, to mu nedovolil Václav Varaďa. Ten si ale podle soudu sudích pomohl nedovoleně, odsedí si proto dvě minuty.
     
    36:40
    A mohli vstřelit další branku! Před ležícím Růžičkou doráželi Polanský a Rákos, ani jeden ale nedokázal přehodit brankáře hostů!
     
    34:31
    Už to mohlo být 5:0! Martin Růžička dostal nabito od Josefa Hrabala, třinecký ostrostřelec ale selhal, když z první jen orazítkovat tyč hostující branky!
     
    32:32
    Zcela sám před Růžičkou se ocitl Jan Peterek! Toho ideálně našel Květoň, Peterkovi však v rozhodujícím okamžiku selhalo zpracování!
     
    30:25
    Neskutečná šance pro hosty! Pardubičtí byli tři proti jednomu, střelec Jan Semorád však trefil jen přesunujícího se Hamerlíka! Tomu však kotouč vypadl, od inkasované branky zachránil Třinec pohotový Josef Hrabal!
     
    27:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další střela Martina Růžičky už znamená branku! Růžička pálil od modré, kotouč se od gólmana Pardubic odrazil do volného prostoru k nehlídanému RADKU BONKOVI! Třinecký kapitán měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do prázdné branky! Asistence: Martin Růžička, Václav Varaďa.
     
    26:45
    Jak střílet teď hostům ukázal Martin Růžička. Ten zachytil rozehrávku a kousek za modrou vystřelil! Puk lízl Růžičkův beton a dojel za branku!
     
    22:04
    Hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedl Daniel Rákos, který se provinil vysokou holí.
     
    18:27
    Neskutečná chyba hostujícího Píšy! Ten doslova namazal najíždějícímu Varaďovi, který ale trefil jen rameno brankáře Růžičky!
     
    18:02
    Početní výhoda domácích je u konce. Oceláři si nedokázali pohlídat střídání a rozhodčí je přistihli, jak hrají v šesti. Trest odpyká Jakub Orsava.
     
    17:22
    Neskutečná šance pro Davida Květoně! Kotouč se přes Růžičku a Peterka dostal k zcela nekrytému Květoňovi, který však tváří v tvář brankáři Růžičkovi nedokázal zvednout puk do potřebné výše! Růžička si připsal velmi důležitý zákrok!
     
    16:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jdou do tříbrankového trháku! Radek Bonk poslal přesnou žabku skrz brankoviště, kotouč přistál na hokejce MARTINA RŮŽIČKY, který se tentokráte nemýlil! Asistence: Radek Bonk, Josef Hrabal.
     
    16:45
    Martin Růžička mohl zvýšit na 3:0! Před třineckým forwardem byla prázdná brána, Růžička však trefil jen přesunujícího se brankáře hostů!
     
    16:32
    Pardubičtí jdou opět do tří! Pronikajícího Hrabala doslova sestřelil Jiří Vašíček, rozhodčí ho posílají na trestnou lavici za faul kolenem. Třinec hraje 96 vteřin 5/3.
     
    16:09
    Hosté si nakonec museli pomoci nedovoleným zákrokem. Pátým vyloučeným hráčem hostů je Václav Benák, který se provinil krosčekem.
     
    14:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí zvyšují na rozdíl dvou branek! Růžičku nejprve ohrozili Varaďa a Bonk, třinečtí forwardi však neuspěli. Proto musel na svou střeleckou parketu nastoupit LUKÁŠ ZÍB, aby opět střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Josef Hrabal, Martin Růžička.
     
    10:45
    Hosté jdou do tří! Kristopher Beech chtěl vyhodit puk, poslal ho však přímo do hlediště.
     
    10:02
    Do šance se dral třinecký matador Peterek. Než se však dokázal dostat ke kotouči, přišel zákrok Jiřího Vašíčka. Hostující bek si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    08:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kolář si nakonec odseděl pouhých šest vteřin, pak ho z lavice hanby vyhnal úvodní gól Ocelářů! Radek Bonk vyhrál buly, posunul puk k Josefu Hrabalovi, který namazal LUKÁŠI ZÍBOVI! Třinecký snajpr se napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Josef Hrabal, Radek Bonk.
     
    08:37
    Dlouhá pasáž bez přerušení končí, hosté půjdou opět do čtyř. Při domácí aktivitě se nedovoleného zákroku dopustil Jan Kolář, který si odpyká dvě minuty.
     
    07:55
    Aktivita se přenesla na třinecké hole, domácí hokejisté drží hosty v zámku. V obrovské šanci byl Jan Peterek, který ale nedokázal usměrnit prudký kotouč, do odkryté části branky!
     
    03:34
    Růžička byl při svém postupu faulován. Na trestnou lavici usedl Kristopher Beech za hákování. Domácí hrají přesilovku.
     
    01:34
    Hosté si zahrají první přesilovku. Třinecký Tomáš Klouček ve snaze zastavit pardubickou akci sáhl po nedovoleném zákroku, odsedí si dvě minuty za držení.
     
    00:28
    Obrovská šance Pardubic! Jiří Cetkovský vybojoval za brankou puk, poslal ho zcela volnému Janu Starému, který ve vyložené šanci trefil jen horní tyč!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 9. Zíb (Hrabal, Bonk), 15. Zíb (Hrabal, Růžička), 17. Růžička (Bonk, Hrabal), 28. Bonk (Růžička, Varaďa) - 45. Somík


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Zíb, Hrabal, Roth, Galvas, Lojek, Klouček, Ovčačík - M. Růžička, Bonk, Varaďa - D. Květoň, Peterek, Adamský - Klimenta, Polanský, Rákos - Hrňa, Zagrapan, Orsava.
    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (Salfický) - Píša, V. Kočí, Sičák, Vašíček, Benák, Kolář - Šagát, Cetkovský, Starý - Brendl, Beech, Somík - Nahodil, Buchtele, Kousal - T. Nosek, M. Drtina, Semorád

    Rozhodčí: Hradil, Šír - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri