Malaga – Levante 3:1 (kon.) | Valencia – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Getafe – Barcelona 1:4 (kon.)
Sevilla – Real Madrid 1:0 (kon.)
konec
Malaga CF
3:1 (1:0)
Levante UD
Sobota 15.09.2012, 16:00 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Málaga právě vstřelila branku!
    SOLER PORTILLO pojistil dnešní vítězství Málagy poté, co po obdrženém centru z levé strany vystřelil z první do levé šibenice.
     
    59
    Málaga právě vstřelila branku!
    Javier Saviola vybídl přihrávkou mezi obránce JOAQUÍNA do perfektní střelecké pozice a ten jí střelou okolo brankáře využil a vrací vedení na stranu Málagy.
     
    46
    Levante právě vstřelilo branku!
    A hosté vyrovnávají. Z vlastní poloviny vyslal nahrávku jeden z obránců Levante přímo na rozběhnutého MÍCHELA, který si zpracoval míč a postupoval sám dopředu, až byl před vápnem napřáhl ke střele a vymetl levý roh branky.
     
    27
    Málaga právě vstřelila branku!
    Nyní se už JAVIER SAVIOLA gólu dočkal. Dostal míč za obranu soupeře a překonat gólmana již pro něj bylo lehké a míč mu poslal do protipohybu.

    Jan Šlapáček

    Branky: 27. Saviola, 59. Joaquín, 90+3. Portillo - 46. Míchel

    Karty:   36. Sánchez (MLG), 54. Ignacio Camacho (MLG), 80. Caballero (MLG) - 26. Ballesteros (LVN), 86. Míchel (LVN)   87. Sergio Sánchez (MLG)


    Malaga CF: W. Caballero - M. Demichelis, Nacho Monreal, Weligton, Sergio Sánchez - Joaquín, Ignacio Camacho, Eliseu, Isco, Portillo - J. Saviola
    Levante UD: G. Munuá - C. Lell, Navarro, Juanfran, Ballesteros - P. Diop, Juanlu, Barkero, Míchel, N. El Zhar - T. Gekas

    Rozhodčí: Carballo - Fernández, Jiménez
    bahis siteleri