Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Litoměřice – Písek 4:1 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Olomouc 6:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Most – Beroun 2:7 (kon.)
Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (0:1, 2:2, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 15.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnešní infarktový a krásný souboj po nájezdech rozhoduje Švagrovský.
     
    55:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme tu vyrovnaný stav! Vzhledem k průběhu třetí třetiny bychom tento výsledek už možná ani nečekali. Ondráček zavezl puk do pásma, objel branku, u tyče našel Štěpánka, kterému sice střela vůbec nesedla, ale puku se následně chopil LADISLAV RYTNAUER a ten už úspěšný byl. Zachoval klidnou hlavu a ležícího Čecha překonal střelou k tyči. Pro hráče Rebelů to je již třetí branka v dnešním zápase! Asistence: Ladislav Rytnauer, Martin Ondráček.
     
    53:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ještě nerezignovali a opět se dostávají na rozdíl jediné branky. Přihrávka Ladislava Rytnauera zpoza branky našla na brankovišti PETRA ŠTĚPÁNKA, který pohotovou dorážkou překonal poněkud překvapeného Čecha skrze betony. Asistence: Ladislav Rytnauer, Martin Ondráček.
     
    51:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nenápadná střela MARTINA VÁGNERA od modré čáry končí v síti. Po buly měl Suchan zakrytý výhled a puk uviděl až na poslední chvíli. Střela končí nad jeho vyrážečkou. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    35:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královéhradečtí získávají zpět vedení. Valášek spěchal za vyhozeným kotoučem, byl sice odstaven domácím obráncem, jenže vzápětí dvojici hráčů dojel VLADIMÍR ŘÍHA a padáčkem přehodil hodně vyjetého Suchana, který se snažil puk vypíchnout nataženou holí. Asistence: Milan Valášek, Šimon Macháň.
     
    31:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná akce v podání domácího mužstva, která znamená vyrovnání! Endál na modré převzal puk, přihrál Polodnovi, který zajel do rohu kluziště a zpětnou přihrávkou ještě našel na druhé vlně najíždějícího MIROSLAVA TŘETINU, jenž se natáhl po přihrávce a doklepl puk do odkryté klece. To vše se odehrálo během signalizovaného trestu. Asistence: Petr Polodna, Lukáš Endál.
     
    25:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají na dostřel. Rytnauer zavezl puk do pásma, křížnou přihrávku mu Čech sece vypíchl holí, ale jen na hůl dojíždějícího PETRA ŠTĚPÁNKA, který dokázal v pádu trefit odkrytý růžek hostující branky. Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    22:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná souhra končí druhým gólem Královských lvů! Roupec střílenou přihrávkou našel v mezikruží najíždějícího ZDEŇKA KUBICU, který ze vzduchu umístil puk za Suchanova záda. Asistence: David Roupec.
     
    02:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání. Rychlý protiútok Hradce založil David Roupec, který na modré uvolnil MICHALA MIKESKU, jenž se s ničím nepáral a přesně mířenou střelu poslal pod horní tyčku. Asistence: David Roupec.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 26. Štěpánek (Rytnauer), 32. Třetina (Polodna, Endál), 54. Štěpánek (Rytnauer, Ondráček), 56. Rytnauer (Štěpánek, Ondráček) - 3. Mikeska (Roupec), 23. Kubica (Roupec), 36. Říha (Valášek, Macháň), 52. Vágner (Tvrdík), 65. Švagrovský


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Dolejš) - Morava "A", Protivný, Jelínek, Soldán, Stehlík, Pavlík "A", Novotný - Polodna "C", Endál, Vondráček, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Třetina, Musil, Kostourek
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) - Hendrich, Roupec, Vágner "C", Chmelíř, Čížek, Karlíček, Čáp, Klement - Brož, Říha, Švagrovský, Tvrdík "A", Berger, Mikeska, Macháň, Haluza, Kubica, Budínský, Moskal "A", Valášek

    Rozhodčí: Hejduk - Lučan, Svoboda
    bahis siteleri