Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Litoměřice – Písek 4:1 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Olomouc 6:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Most – Beroun 2:7 (kon.)
Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:2 (1:0, 2:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 15.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Vrdlovec s Pláškem v úniku po výtečné práci Staňka v obraně, Plášek narazil Vrdlovcovi, ale Will včas sklapl betony. Celý stadion teď dostal infarkt.
     
    56:02
    Vrdlovec v obrovské šanci po skvělé práci Pláška! Bekhendem zcela sám před Willem ale netrefil levý horní růžek branky! Tak tohle by ještě Draky mohlo mrzet!
     
    54:07
    Hodně přísné vyloučení Josefa JINDRY, který zastavil unikajícího hráče dle mého čistě, maximálně s drobným zásahem rukou. Ale nakonec vyloučen za podražení a domácí mohou dvě minuty zkoušet držet hru daleko od své branky.
     
    49:14
    A ještě víc Drakům pod kotlem zavařil jejich spoluhráč Tomáš SEDLÁK, který bekhendem sice na poslední chvíli zachránil hrozícímu brejku hostů, ale puk skončil mimo led a jsou z toho dvě minuty za zdržování hry.
     
    48:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A o drama postaráno! Mezi Gewiesem a Pastorem se prosmýkl MILAN MIKULÍK a mladoboleslavský útočník šťastně mezi betony překonává Štůralu! Asistence: Marek Loskot.
     
    47:26
    Draci zachybovali na vhazování, které Kindl v šavlovačce holí prohrál, Demel pak nebezpečně pálil a Štůrala musel zasahovat!
     
    46:14
    Gewiese hledal přihrávkou najetého Pláška, toho sice obránce Mladé Boleslavi pokryl, jenže volný kotouč sebral Daniel Vrdlovec a rychle pelášil na Willa. Nasadil mu kličku na vyrážečku, Roman Will v leže situaci pohlídal, dorážky kotouč do sítě nedostaly.
     
    42:15
    Lukáš PABIŠKA dostává dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    36:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak zpět na zem musí domácí. Tomáš Štůrala šel do rozkleku možná až moc brzy, a puk končí v levém horním rohu jeho branky. Snížení zařizuje DAVID VÝBORNÝ. Asistence: Petr Chaloupka, Josef Jindra.
     
    36:15
    Draci právě vstřelili branku!
    To jsou věci, i bez dvou metanolových deci! Lakosil pouští za záda příklep JIŘÍHO SUCHÉHO, kterému nabil na modré Tomáš Pastotr. A hosté střídají brankáře! Asistence: Tomáš Pastor, Adam Červenka.
     
    35:41
    A netaktický, hloupý faul Milana MIKULÍKA, který v útočném pásmu podržel protihráče s cílem získat puk. Teď nemá ani puk, ani výhodu pásma. A jeho spoluhráči se budou bránit.
     
    34:51
    A to nese nevoli na straně hostů, a tak se Jiránek pustil pěstmi do Sedláka, ten si to nenechal líbit, a oba kohouti teď mohou chladit hlavu na trestné lavici za hrubost.
     
    32:36
    Nejprve Výborný zkoušel Štůralovu pozornost, pak vysoký lob Sedláka rukou zpracoval na modré Hlinka a prudkou bekhendovou přihrávkou hledal před brankou Cinka. Ten před Lakosilem čepelí zvedl puk do sítě, jenže jen do té ochranné.
     
    31:35
    Holík byl mimo hru sundán k ledu, stadion píská a s nevolí nese nedovolený zákrok Výborného, jenže sudí Mrkva sledoval hru na druhém křídle a od čárových se tentokrát pomoci nedočkal. Hosté vytěžili z nenadálé situace brejk, který opět bravurně řeší Štůrala.
     
    30:06
    Pabiška v obrovské šanci nepřekonal sedícího Štůralu! Další fantastický zákrok domácího gólmana!
     
    27:58
    Nebezpečnou hru vysokou holí na Pojkara sudí nejdříve neviděl, zákrok mimo úhel pohledu nezahlédl, ale po korektním zásahu čárových do celé situace dostává Aleš STANĚK dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí. I když se domácí publikum hodně zlobí, trest na místě a perné dvě minuty pro Šumperk před námi.
     
    26:19
    Obrovský chaos teď v defenzívě domácích, těžit z toho mohl Jiří Rys, jeho pokus do rozhozené obrany ale nakonec s obrovským vypětím vykryl výtečný Tomáš Štůrala.
     
    23:15
    Cink s Červenkou v další obrovské šanci a diváci spouští peklo! Cink strkal přes posledního beka puk na pravé křídlo, Červenku ale dokázali ještě na poslední chvíli zablokovat hostující hráči.
     
    22:04
    Draci právě vstřelili branku!
    DENIS KINDL se dočkává po návratu do Šumperka premiérového gólu! Kindl doklepával do branky Lakosilův zákrok po Haasově střele! Asistence: Marek Haas, Tomáš Pastor.
     
    19:58
    Tak přece jen ještě šance domácích, kotouč skákal na brankovišti a bekhendový pokus nejspíš Pláška končí jen na Lakosilově chrániči!
     
    19:00
    Chaloupka ale v oslabení Drakům ujel, unikl Pláškovi a ránou na lapačku domácího brankáře však míjí klec.
     
    18:35
    Tak tohle vídáme neradi! Jasný zákrok na Tesaříkovu hlavu končí dvouminutovým trestem pro Tomáše DEMELA! Pískán zásah do oblasti hlavy a krku, dostává navíc desetiminutový trest, ten dvouminutový odsedí Radan LENC.
     
    10:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra domácích hokejistů, kteří sebrali hostům rozehrávku, Staněk po Vrdlovcově přiťuknutí zavezl do pásma po pravém křídle, pak do druhé vlny vrátil Danielu Vrdlovcovi. Ten na druhém křídle viděl zcela volného KARLA PLÁŠKA, který si položil Lakosila, najel do střelecké pozice a pod břevno vstřelil první šumperský gól sezóny 2012/2013! Asistence: Daniel Vrdlovec, Karel Plášek.
     
    03:08
    A potrestán Aleš HOLÍK za souboj, ve kterém držel hůl, další početní výhoda pro hosty.
     
    00:31
    Filip STOKLASA dostává dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí, do obličeje zasáhl Pabišku.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 11. Plášek (Vrdlovec, Staněk), 23. Kindl (Haas, Pastor), 37. Suchý (Pastor, Červenka) - 37. Výborný (Chaloupka, Jindra), 49. Mikulík (Loskot)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Suchý, Sedlák, Tesařík, Pastor, Vrána, Gewiese - Staněk, Vrdlovec, Plášek - Červenka, Kindl, Haas - Blinka, Hlinka, Stoklasa - Cink, Skoumal. Trenér: Radek Kučera.
    BK Mladá Boleslav: Lakosil (37. Will) - Chaloupka, Jindra, Němeček, Kasík, Pojkar, Drábek, Šmach, Beňovič - Nouza, Hrdel, Pabiška - Mikulík, Výborný, Vrbata - Demel, Kafka, Jiránek - Loskot, Lenc, Rys. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Poruba
    bahis siteleri