Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Litoměřice – Písek 4:1 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Olomouc 6:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Most – Beroun 2:7 (kon.)
Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:2 (1:0, 2:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 15.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A o drama postaráno! Mezi Gewiesem a Pastorem se prosmýkl MILAN MIKULÍK a mladoboleslavský útočník šťastně mezi betony překonává Štůralu! Asistence: Marek Loskot.
     
    36:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak zpět na zem musí domácí. Tomáš Štůrala šel do rozkleku možná až moc brzy, a puk končí v levém horním rohu jeho branky. Snížení zařizuje DAVID VÝBORNÝ. Asistence: Petr Chaloupka, Josef Jindra.
     
    36:15
    Draci právě vstřelili branku!
    To jsou věci, i bez dvou metanolových deci! Lakosil pouští za záda příklep JIŘÍHO SUCHÉHO, kterému nabil na modré Tomáš Pastotr. A hosté střídají brankáře! Asistence: Tomáš Pastor, Adam Červenka.
     
    22:04
    Draci právě vstřelili branku!
    DENIS KINDL se dočkává po návratu do Šumperka premiérového gólu! Kindl doklepával do branky Lakosilův zákrok po Haasově střele! Asistence: Marek Haas, Tomáš Pastor.
     
    10:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra domácích hokejistů, kteří sebrali hostům rozehrávku, Staněk po Vrdlovcově přiťuknutí zavezl do pásma po pravém křídle, pak do druhé vlny vrátil Danielu Vrdlovcovi. Ten na druhém křídle viděl zcela volného KARLA PLÁŠKA, který si položil Lakosila, najel do střelecké pozice a pod břevno vstřelil první šumperský gól sezóny 2012/2013! Asistence: Daniel Vrdlovec, Karel Plášek.
    Marken.cz

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 11. Plášek (Vrdlovec, Staněk), 23. Kindl (Haas, Pastor), 37. Suchý (Pastor, Červenka) - 37. Výborný (Chaloupka, Jindra), 49. Mikulík (Loskot)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Suchý, Sedlák, Tesařík, Pastor, Vrána, Gewiese - Staněk, Vrdlovec, Plášek - Červenka, Kindl, Haas - Blinka, Hlinka, Stoklasa - Cink, Skoumal. Trenér: Radek Kučera.
    BK Mladá Boleslav: Lakosil (37. Will) - Chaloupka, Jindra, Němeček, Kasík, Pojkar, Drábek, Šmach, Beňovič - Nouza, Hrdel, Pabiška - Mikulík, Výborný, Vrbata - Demel, Kafka, Jiránek - Loskot, Lenc, Rys. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Poruba
    bahis siteleri