Třebíč – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 4:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Písek – Šumperk 7:4 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
7:4 (4:1, 1:1, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 19.09.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak ještě čtvrtý gól na straně Šumperských. Sedlákovu střelu od modré tečoval ALEŠ STANĚK a puk zamířil do protipohybu brankáře Mazance. Asistence: Tomáš Sedlák, Daniel Vrdlovec.
     
    55:39
    Písek právě vstřelil branku!
    JAKUB MAREK střílel od levého mantinelu a díky teči jednoho z vracejících se obránců se kotouč ocitá v síti.
     
    46:47
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté snižují po rychlém protiútoku. Zblízka překonává Mazance MATĚJ BLINKA. Asistence: Daniel Vrdlovec, Jiří Suchý.
     
    41:38
    Písek právě vstřelil branku!
    Kučera našel povedenou přihrávkou zpoza brány před Vajnerem najetého FRANKA KUČERU a druhý jmenovaný ranou bez přípravy nasměroval puk přesně k levé tyči. Asistence: Patrik Petruška.
     
    34:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Velice podobné jako při třetí brance domácích. Dalecký s ANTONÍNEM MELKOU opět v přečíslení proti samotnému obránci Šumperka a druhý jmenovaný po křížné přihrávce snad až na třetí pokus propašoval puk do brány. Asistence: Jan Dalecký.
     
    31:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté snižují. Plaškova chytrá přihrávka před bránu se postavila na hůl ALEŠE HOLÍKA a zkušený bek uklidil přízemní ranou puk v levé tyči. Asistence: Karel Plášek.
     
    12:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Pohledná kombinace na jeden dotek je zpečetěna čtvrtou brankou. ZDENĚK ŠPERGER byl na konci celé akce a Štůrala se poroučí z brány. Asistence: Jan Dalecký, Vladimír Kameš.
     
    11:08
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek navyšuje svůj náskok při početní nevýhodě. Melka ujel v přečíslení s JANEM DALECKÝM a po pěkné přihrávce na hokejku druhý jmenovaný trefoval puk takřka do prázdné brány. Štůrala se nestihl přesunout. Asistence: Antonín Melka.
     
    06:44
    Písek právě vstřelil branku!
    ANTONÍN MELKA nejprve mířil do břevna, následně ale dokázal úspěšně dorazit pokus Kameše od modré čáry. Písek znovu vede. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    04:47
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté rychle odpovídají. Do puku se opřel bez přípravy ALEŠ HOLÍK. Mazanec měl zakrytý výhled, za tuhle branku rozhodně nemohl. Asistence: Karel Plášek, Aleš Staněk.
     
    03:49
    Písek právě vstřelil branku!
    ANTONÍN MELKA vyjel s kotoučem zpoza brány a z mezikruží zamířil mezi betony. Asistence: Marek Vaniš.
    Marken.cz

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 4. Melka (Vaniš), 7. Melka (Kameš), 12. Dalecký (Melka), 13. Šperger (Dalecký, Kameš), 35. Melka (Dalecký), 42. Kučera (Petruška), 56. Marek - 5. Holík (Plášek, Staněk), 32. Holík (Plášek), 47. Blinka (Vrdlovec, Suchý), 57. Staněk (Sedlák, Vrdlovec)


    IHC Králové Písek: Mazanec - Klement, Drtil, Boháč, Kanov, Semrád, Kameš, Makovský, Drtina - Polodna, Vlček, Slavík, Kučera, Heřman, Vaniš, Melka, Marek, Dalecký, Šperger, Ferebauer, Petruška.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (13. Vajner) - Pastor, Suchý, Holík, Geweise, Bail, Vrána, Sedlák - Skoumal, Hulva, Haas, Cink, Staněk, Červenka, Plášek, Blinka, Kindl, Vrdlovec, Hlinka, Stoklasa.

    Rozhodčí: Mertl - Šperl, Jílek.
    bahis siteleri