Mallorca – Valencia 2:0 (kon.) | Levante – Real Sociedad 2:1 (kon.) | Atlético – Valladolid 2:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Malaga 0:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:1 (2:0)
Real Valladolid
Neděle 23.09.2012, 18:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    55
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Hosté šli do rychlého brejku a nakonec se radují z první branky. ALBERTO BUENO napřáhl z hranice velkého vápna, střela mu vůbec nesedla a míč letěl pouze doprostřed branky. Jeho slabý pokus ale domácí brankář neudržel a srazil si kulatý nesmysl za svá záda. Obrovská hrubka domácího brankáře, které nevěří ani trenér Atlética, který se hodně zlobí.
     
    45
    Atlético právě vstřelilo branku!
    K nařízenému pokutovému kopu se postavil kdo jiný, než RADAMEL FALCAO. Ten zvolil technickou střelu a poslal míč po zemi k levé tyči. Hostující brankář sice vystihl směr, ale míč chytil nedokázal. Falcao vstřelil už pátou branku v této sezoně a třetí z pokutového kopu!
     
    31
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A domácím se to konečně povedlo a jdou do vedení. Po krásné kolmé přihrávce se dostal míč k DIEGU GODINOVI, který se řítil sám na Jaimeho. Domácí borec to vyřešil nejlépe, jak mohl. Počkal si co hostující brankář udělá, ten šel brzo na zem a Godin ho parádním obloučkem přehodil.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 31. Godin, 45. Falcao (pen.) - 55. Bueno

    Karty:   24. Miranda (ATM), 42. Gabi (ATM) - 12. Óscar (RVL), 28. Pérez (RVL), 33. Omar (RVL), 41. Antonio Rukavina (RVL), 45. Bueno (RVL), 71. Manucho (RVL)


    Atlético Madrid: Courtois - Godin, Luis, Juanfran, Miranda, Tiago, Koke, Turan, Gabi (62.Suarez), Falcao (46.Adrian), Costa (89.Rodriguez)
    Real Valladolid: Jaime - Rukavina, Valiente, Sereno, Balenziaga, Óscar, Omar (72.Lolo), Sastre (8.Alvaro Rubio), Pérez, Guerra (64.Manucho), Bueno

    Rozhodčí: César Muñiz Fernández‎
    bahis siteleri