Děčín – Milevsko 4:3 (kon.) | Nymburk – Technika Brno 1:2 (po s.n.) | Chotěboř – Kolín 5:4 (kon.)
konec
HC Chotěboř
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 23.09.2012, 17:002. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín snižuje na 4:5 a v Chotěboři to vypadá na drama! Šafránek našel na pravém mantinelu volného PETRA MORKESE, který se do puku opřel a trefil úřesně místo u bližští Zvolánkovy tyče! Koželuh nyní trestuhodně nechal Morkese volného. Asistence: David Šafránek.
     
    50:19
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín však snižuje na 3:5 a v Chotěboři nás čekají ještě perné chvilky. Kozlové neúprosně tlačili před Zvolánkem, který zlikvidoval snad čtyři dorážky, ale nakonec byl krátký na doklepnutí JANA HANZLA, který tak snižuje na dvoubrankový rozdíl.
     
    42:12
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Trestné střílení Chotěboře znamená vedení již 5:2! JAN HOSPODKA jel celkem pomalu, vymíchal si Brázdila a zakončil přesně pod břevno!
     
    39:00
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Domácí Lvi odskaují do dvoubrankového vedení! Pavel Blažek výborně našel na branovišti volného PETRA VLČKA, který si počkal na pohyb gólmana a poslal kotouč z první do jeho protipohybu k tyči! Lvi tak před koncem třetiny odskakují! Asistence: Pavel Blažek a Štěpán Zídek.
     
    30:15
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    A Lvi rázem otáčí vývoj zápasu a nyní to jsou oni, kdo vládne! Karel Kesner po nahrávce od Aleše Koželuha, našel od mantinelu na modré čáře JANA FIBIKARA, který se do puku opřel a Brázdil kotouč vyrazil nad sebe, hrací guma vylétla do vzduchu a skončila za zády dezorientovaného Brázdila! Asistence: Karel Kesner a Aleš Koželuh.
     
    26:05
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    A Lvi vyrovnávají opět stav zápasu! Lukáš Kapec ukázal opět své přednosti a prokličkoval se před branku, kde nahodil kotouč a vznikla mela, kde se nejlépe zorientovak KAREL KESNER, jenž ukázal pravý kanadský důraz a srovnává! Asistence: Lukáš Kapec.
     
    22:30
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Šafránek v obranném pásmu sebral puk a vydal se na rychlou zteč, na modré čáře předal kotouč TOMÁŠI PÁCALOVI, který uháněl sám na Zvolánka a kličkou do bekhendu jej pokořil mezi betony. Kolín tak opět odskakuje na jednogólový rozdíl. Asistence: David Šafránek.
     
    19:58
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Za pět minut dvanáct, nebo lépe za dvě vteřiny dvacet, dokázala Chotěboř vyrovnat! Lukáš Kapec, se štěstím přes soupeřovu hůl, našel na pravém kruhu zcela volného VOJTĚCHA VARGU, který si počkal na pohyb gólmana a tvrdou ranou mu puk procpal mezi betony! Bez asistence.
     
    11:13
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín využívá přesilovku! Chotěboři se nepovedlo vyhodit puk z obranné třetiny. Hrací gumy se chopil hráč Kolína, který ji posunul na volného spoluhráče MARTINA BARTÁKA, který trefil přesně nad Zvolánkovu lapačku. Ten si sice na puk sáhl, ale byl krátký! Asistence: Martin Mejzr a Adam Herwig

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. Varga, 27. Kesner (Kapec), 31. Fibikar (Kesner), 39. Vlček (Blažek, Zídek), 43. Hospodka (pen.) - 12. Barták (Mejzr, Herwig), 23. Pácal (Šafránek), 51. Hanzl, 58. Morkes (Šafránek)


    HC Chotěboř: Zvolánek (Horáček) – Vaněk, Koželuh „C“, Fibikar „A“, Diviš, Brychta, Kapec, Blažek, Hemský, Křišťan, Kubišta „A“, Dolinský, Hospodka, Fila, Varga, Kesner, Vlček, Zídek
    SC Marimex Kolín: Brázdil (Hermann) – Nedbal, Hanzl, Barták, Pácal, Výborný, Pýcha, Kopecký, Malý „C“, Šafránek, Skokan, Morkes, Mejzr „A“, Herwig, Ježek, Kadlec „A“, Cerk, Vágner, Kubát, Richter, Nekvasil
    bahis siteleri