Děčín – Milevsko 4:3 (kon.) | Nymburk – Technika Brno 1:2 (po s.n.) | Chotěboř – Kolín 5:4 (kon.)
konec
HC Chotěboř
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 23.09.2012, 17:002. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu 3. kola druholigové skupiny "střed" mezi domácím celkem HC Lvi Chotěboř a SC Kolínští Kozlové. Utkání začíná v 17:00.
     
    Kolínští Kozlové dokázali z obou doposavad odehraných zápasů vždy vydolovat jeden bod. Hned v prvním kole obrali o body favorizovaný Hodonín, loňského mistra, který zachraňoval alespoň remízu v závěru zápasu. Nakonec však byla šťastnější skvadra Hodonína, která urvala výhru 5:4 v prodloužení. Na poklidnou a drtivou výhru vypadalo druhé utkání Kozlů s Nymburkem. Polabské derby mělo ve 34. minutě jasnou podobu, jelikož Kolín vedl již 5:1. Jenže ještě do konce druhé části dokázali Nymburští snížit na 4:5 a v závěrečném dějství i vyrovnat. Vše tak nakonec musely rozseknout až samostatné nájezdy, v nichž uspěl Velechovský a dokonal tak veleúspěšný obrat.

    Kolín - Nymburk 5:6p (1:0, 4:4, 0:1 - 0:0)
    Branky a asistence: 16. Šafránek (Hanzl), 24. Ježek (Cerk, Kadlec), 24. Malý, 28. Pýcha (Kadlec), 34. Morkes (Pácal) – 22. Vlach (Jonáš), 36. Knesl (Malínský, Velechovský), 36. Vlach (Sedlák), 38. Jonáš (Martinec), 49. Sedlák (Jonáš, Martinec), 65. rozh. nájezd Velechovský.

    Kolín: Brázdil (Moravec) - Nedbal, Hanzl, Barták, Pácal, Výborný, Pýcha - Malý (C), Šafránek, Skokan - Morkes, Mejzr, Herwig - Ježek, Kadlec, Cerk
     
    Chotěboř si v létě prošla krizí a nebylo vůbec jasné, zda do soutěže vůbec nastoupí. Nakonec vše dopadlo nad míru dobře Lvi tak začali již svou třetí sezonu mezi druholigovou smetánkou. A hned v úvodním kole došlo na střetnutí dvou lvích smeček, z nichž vyšla lépe ta jihomoravská z Břeclavi, která si nakonec z Chotěboře odvezla výhru 6:2. Ve druhém střetnutí čekalo na Lvy pikantní derby se Žďárskými Plameny, které Chotěboř zaskočila rychlým nástupem a již po třinácti minutách vedla 3:1. Ovšem také Na Bouchalkách se konal podobný obrat, jako v Polabském derby. Ještě do konce první části bylo sníženo na rozdíl jediné branky a přesně v polovině zápasu se začínalo znovu od nerozhodného stavu. Ten vydržel díky skvělému výkonu brankáře Jiřího Zvolánka až do nájezdů, které vyhrály Plameny zásluhou Střechy.

    Žďár n/S - Chotěboř 4:3sn (2:3, 1:0, 0:0 - 0:0)
    Branky a nahrávky: 12. Kaňka, 19. Staněk (Kaňka), 30. Hron (Kolda), 65. rozh. nájezd Střecha - 9. Fila (Hospodka), 13. Varga (Kapec), 13. Blažek (Kubišta)

    Chotěboř: Zvolánek (Pešek) - Vaněk, Koželuh, Fibikar, Bělohlávek, Heřmanský, Diviš, Brychta - Blažek, Křišťan, Kubišta, Dolinský, Hospodka, Fila, Kapec, Vlček, Varga, Hemský, Zídek, Kesner
     
    Úvodní sestavy:

    HC Lvi Chotěboř: Zvolánek (Horáček) – Vaněk, Koželuh „C“, Fibikar „A“, Diviš, Brychta, Kapec, Blažek, Hemský, Křišťan, Kubišta „A“, Dolinský, Hospodka, Fila, Varga, Kesner, Vlček, Zídek

    SC Kolínští Kozlové: Brázdil (Hermann) – Nedbal, Hanzl, Barták, Pácal, Výborný, Pýcha, Kopecký, Malý „C“, Šafránek, Skokan, Morkes, Mejzr „A“, Herwig, Ježek, Kadlec „A“, Cerk, Vágner, Kubát, Richter, Nekvasil

    Rozhodčí: .
     
    V sestavě Chotěboře se dnes objevuje Patrik Diviš, bek, jenž musel kvůli zdravotním problémům musel od hokeje na chvilku odstoupit a nyní se ke svému milovanému sportu vrací. Hokejista, jenž naposledy působil v Liberci, strávil letni období s havlíčkobrodskou juniorkou a nyní zkouší své štěstí zde v Chotěboři.
     
    Na ledě jsou již hokejisté Kolína i hlavní rozhodčí.
     
    Na ledovou plochu již najíždí také domácí družina. V brance Lvů se opět objevuje Jiří Zvolánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Úvodní buly sice vyhrál Kolín, ale do brejku se dostala Chotěboř, Koželuh našel Kapce, jenž z prvého kruhu vypálil, ale Brázdil betonem vyrazil.
     
    00:59
    Další akce se Chotěbořským nepovedla, na modré čáře ji zastavila obrana Kolína. Domácí zatím aktivnější.
     
    01:41
    Lvi zatím svého soupeře přehrávají, Kolín se nyní dostal do útoku, ale ten byl zmařen signalizovaným ofsajdem. Na puku opět domácí.
     
    02:27
    Tak nyní zahrozil Kolín. Nejprve Kubát tvrdou ranou trefil jen brankový oblouk a následně střelu od pravého hrazení vyslal Hanzl, ale Zvolánek podržel puk.
     
    02:51
    Lvi se vydali do útoku, ale ten byl zastaven odpískaným ofsajdem. Buly na útočné modré čáře domácího celku.
     
    03:10
    Michal Dolinský se probíjel do útočné třetiny a byl na modré čáře odstaven Šafránkem (KOL), který dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    03:35
    Dvakrát po sobě pálil Koželuh. Nejprve minul o centimetry Brázdilovu klec a poté trefil jen hůl obránce před sebou. Kolín vyváží puk.
     
    04:10
    Hospodka se neprobil až k zakončení. S pukem opět Kolín, který jej vyváží.
     
    05:02
    Kozlové vyhodili a Barták mířil za pukem, ale byl dostihnut obráncem a nedokázal ani zakončit.
     
    05:30
    Pácal vyslal od modré jedovku, kterou Zvolánek vyrazil betonem. Měl se co činit, ale puk zkrotil. Nakonec se Lvi ubránili.
     
    06:10
    Kolín byl vyhnán z útočné třetiny a následně se píská ofsajd. Buly na modré čáře.
     
    06:23
    Pavel Blažek se probíjel do útočné třetiny, kde dokonce vystřelil, ale Brázdil byl připraven a jeho lehký pokus udržel na hrudi.
     
    06:51
    Dolinský vyslal kupředu Kubištu, který si na pravém křídle udělal dostatek prostoru, ale jeho spoluhráč byl nedočkavý a přejel přes modrou čáru. Píská se ofsajd.
     
    07:32
    Pokus Víta Kopeckého od modré čáry byl zablokován stojícím obráncem. Chotěboř míří za pukem, oba celky vystřídaly.
     
    08:18
    Varga nyní ukázal s Kapcem dobrou souhru, oba hráči si dvakrát vyměnili puk a nakonec to byl Kapec, kdo nebezpečně pálil z mezikruží, ale Brázdil zasáhl hřbetem vyrážečky!
     
    09:29
    Velká chyba dpmácí obrany! Na Zvolánka ujížděl zcela sám Kadlec, ale domácího gólmana neoblafl. Následně ještě dpstal puk na modrou čáru Morkes, který si sjel blíže k brance, ale Zvolánek si povyjel a bravurně sklapl betony! Teď brankář svůj tým podržel.
     
    09:53
    Chotěboř se vydala do útoku, který však nepřinesl, ale Kozlové na druhé straně zahrávají na zakázané uvolnění.
     
    10:15
    Křišťan a Vagra byli nyní velmi aktivní. Prvního jmenovaného vychytal Brázdil vyrážečkou a druhý jmenovaný neprotlačil puk za Brázdila po objetí branky.
     
    10:23
    Brychta (CHO) míří na trestnou lavici za sekání. Chotěboř bude hrát v oslabení.
     
    10:45
    A hned z kraje vyváží kotouč. Sudí však přerušuje. Po tvrdém souboji u zadního mantinelu zůstal ležet Skokan. Buly ve středním pásmu na útočné modré Lvů.
     
    11:13
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín využívá přesilovku! Chotěboři se nepovedlo vyhodit puk z obranné třetiny. Hrací gumy se chopil hráč Kolína, který ji posunul na volného spoluhráče MARTINA BARTÁKA, který trefil přesně nad Zvolánkovu lapačku. Ten si sice na puk sáhl, ale byl krátký! Asistence: Martin Mejzr a Adam Herwig
     
    12:35
    Chotěboř se vydala kupředu, ale byla zastavena soupeřem, který následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    12:45
    Koželuh po vyhraném buly pálil od modré čáry, ale jeho pokus skončil jen na betonu připraveného Brázdila, jenž se sklouzl a zasáhl.
     
    13:02
    Kolínští Kozlové nahodili puk na zadní mantinel, od nějž se odrazil kotouč zpět před branku, kde jej zachytil Zvolánek.
     
    13:36
    Chyba Blažka mohla přinést další branku v síti domácích Lvů. Ovšem nahození Hanzla skončilo jen na brnícím hráči, který následně puk odpravil mimo dosah.
     
    13:52
    Za hákování míří Patrik Diviš (CHO).
     
    14:28
    Chotěboř dokázala vyhodit puk až k Brázdilovi.
     
    14:49
    Tvrdou ránu od modré vyslal Pýcha, ale minul o centimetry bránu. Chotěboř následně vyhazuje.
     
    15:18
    Ani tentokrát se Kolín v útočné třetině příliš nezdržel a Lvi vyhazují.
     
    15:39
    Další vyhození Chotěboře donutilo Kolín začít opět ze střední třetiny. Akci zakončil Kolín střelou od modré, kterou ukryl Zvolánek ve své výstroji.
     
    16:21
    Lvi vyvážejí kotouč z útočné třetiny. Ovšem v obranném pásmu Kozlů panoval Hanzl a kotouč si sebral.
     
    16:38
    A dokonce založil i akci, která však byla zakončená jen ofsajdem.
     
    17:11
    Křišťan s Kapcem podnikli útočný výlet a dokonce zahrozili a vybojovali přesilovku. Kapec sice backhandem minul bránu, ale na trestnou míří Šafránek (KOL).
     
    17:32
    Chotěboři se nyní nepovedlo projít do útočné třetiny a dovolila tak podrhé Kolínu vyhodit.
     
    18:00
    Další vyhození Kolína zapříčinilo brejk Lvů, který byl zastaven ofsajdem.
     
    18:13
    Kolínští vyhráli vhazování a opět vyhazují až ke Zvolánkovi. Lvi musí začínat od znova.
     
    18:47
    Fibikarovi na modré čáře utekl puk. Následně se ke kotouči dostali Lvi zpět a dokonce ohrozili Brázdila, který puk podržel.
     
    19:20
    Chotěboř opět přišla vlastní chybou o puk a kupředu mířil Kolín. Nakonec však vše řeší Lvi výhozem na zakázané uvolnění.
     
    19:41
    Zvolánek nejprve pokryl nebezpečný závar před svou brankou a následně vznikla mela. Tam se do Šafránka (KOL), který předtím korsčekoval jednoho z Chotěbořských, opřel Fibikar (CHO), který jej vrazil na hrazení. Oba putují na dvě minuty.
     
    19:58
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Za pět minut dvanáct, nebo lépe za dvě vteřiny dvacet, dokázala Chotěboř vyrovnat! Lukáš Kapec, se štěstím přes soupeřovu hůl, našel na pravém kruhu zcela volného VOJTĚCHA VARGU, který si počkal na pohyb gólmana a tvrdou ranou mu puk procpal mezi betony! Bez asistence.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu souboje mezi Chotěboří a Kolínem. Kozlové se dostali do vedení ve dvanácté minutě, ale dvě vteřiny před koncem dokázali Lvi srovnat. Druhá třetina nabídne zajímavý boj.

    Druhá třetina začne zhruba v 17:47.
     
    Led na ZS v Chotěboři se lesken jako obrovské zrcadlo. Hráči již okupují led stejně jako trojice hlavních arbitrů. Zápas tedy bude každou chvílí pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Kapec nyní velmi bojoval, ale k zakončení se nedostal ani po nahrávce Koželuha od modré čáry.
     
    21:18
    Pavel Blažek ujížděl sám s Kesnerem dva na jednoho, ale vše skvěle vyřešil bek Kolína, který padl pod Blažkovy nohy. Následně byl puk na zadním mantinelu zalehnut.
     
    21:36
    Chotěboř má lepší vstup do druhé třetiny a svého soupeře tlačí. Nyní nahodili puk na branku a Brázdil pod tlakem musel kotouč přikrýt.
     
    21:51
    Morkes s Výborným mířili dva na dva, ale první jmenovaný nedokázal najít přihrávkou svého spoluhráče, kterýho zahákoval Hemský (CHO), který bude pykat.
     
    22:22
    Chotěboř vyvezla puk do útočné třetiny a Varga dokonce vystřelil, ale minul Brázdilovu svatyni.
     
    22:30
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Šafránek v obranném pásmu sebral puk a vydal se na rychlou zteč, na modré čáře předal kotouč TOMÁŠI PÁCALOVI, který uháněl sám na Zvolánka a kličkou do bekhendu jej pokořil mezi betony. Kolín tak opět odskakuje na jednogólový rozdíl. Asistence: David Šafránek.
     
    23:28
    Střela od modré čáry z holí Kolína skončila jen v připravené lapačce Jiřího Zvolánka.
     
    23:46
    Zídek se vydal na útočný výlet a na levém kruhu se dostal ke střele, Brázdila sice protáhl, ale nakonec puk minul jeho bližší tyč.
     
    23:49
    Hra přerušena. Na led míří ledaři, jenž musí z hrací plochy odstranit cosi, co vadí v pokračování a ohrožuje bezpečnost hráčů.
     
    23:55
    Kapec vyslal tvrdou ránu od modré čáry, ale jeho pokus skončil o pár decimetrů vedle.
     
    24:27
    Po propadnutí obrany Lvů se dostal před Zvolánkem ke kotouči Šafránek, který si vymíchával domácího muže s maskou, který se však oklamat nenechal a fantasticky zachránil Lvy lapačkou! Výborný zákrok mladého brankáře drží šance Lvů vysoko!
     
    25:00
    Nahození Mejzra ze středního pásma v klid kryje Jiří Zvolánek. Ten nejprve chtěl rozehrát, ale nakonec puk pokryl lapačkou a bude se vhazovat.
     
    25:46
    Chotěboři se nepovedlo udržet v útočném pásmu a ke kotouči se dostali opět Kolínští Kozlové, kteří projeli do útočné třetiny a Kadlec vypálil od pravého mantinelu, ale Zvolánek podržel puk v lapačce.
     
    26:05
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    A Lvi vyrovnávají opět stav zápasu! Lukáš Kapec ukázal opět své přednosti a prokličkoval se před branku, kde nahodil kotouč a vznikla mela, kde se nejlépe zorientovak KAREL KESNER, jenž ukázal pravý kanadský důraz a srovnává! Asistence: Lukáš Kapec.
     
    26:52
    Chotěboř byla nyní chvilku pod tlakem a Jiří Zvolánek v její brance se měl co ohánět, ale nakonec dokázal svou branku uhájit. Dokonce si musel poradit i s nebezpečným závarem, ale stav zůstal vyrovnaný.
     
    27:30
    Chotěbořští nyní podcenili situaci a dva beci za bránou nechali vybruslit před Zvolánka Mejzr, ale ten neprocpal puk za záda Zvolánka.
     
    28:07
    Do dobré střelecké pozice se dostal Kapec, který byl na pravém kruhu sám a dobře střílel pod břevno, ale výborně vyrážečkou zasáhl Brázdil! Kapec mohl ještě nahrávat na levé křídlo!
     
    29:15
    Po krásné nahrávce se dostal do brejku Vlček a v souboji jeden na jednoho zkusil vystřelit, ale puk mu odskočil a Vlček nedokázal zakončit. Trefil hráče do brusle. Následuje icing Kozlů.
     
    29:37
    Chotěboř se dostala do útočné třetiny, kde nahodila puk na Brázdila, který kryje. Buly před jeho brankou.
     
    30:15
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    A Lvi rázem otáčí vývoj zápasu a nyní to jsou oni, kdo vládne! Karel Kesner po nahrávce od Aleše Koželuha, našel od mantinelu na modré čáře JANA FIBIKARA, který se do puku opřel a Brázdil kotouč vyrazil nad sebe, hrací guma vylétla do vzduchu a skončila za zády dezorientovaného Brázdila! Asistence: Karel Kesner a Aleš Koželuh.
     
    31:00
    Kolín zavezl puk ke Zvolánkovi, kde se k němu však dostala Chotěboř a kupředu pílil Hemský, který se dostal ke střele od pravého mantinelu, ale Brázdil drží.
     
    31:22
    Morkes projel do útočné třetiny a vypálil. Zvolánek si střelu mezi nohy pohlídal a podržel tak naděje svého týmu.
     
    31:32
    Další zásah skvělého Zvolánka! Ten si připsal zákrok proti střele od modré čáry a následně vyhazují Lvi na zakázané uvolnění.
     
    32:14
    Vaněk nejprve odvrátil nebezpečí, když odpálil puk Kubátovi, ale následně se ke střele dostal ještě Kadlec, ale Zvolánek ramenem vytěsnil. Následně se píská vysoká hůl.
     
    32:48
    Kolín se dostal ke střele, kterou však Zvolánek dokázal perfektně vyrazil. Následně atakoval Skokan (KOL) Brychtu a dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    32:59
    Kolín vyhazuje kotouč až ke Zvolánkovi, který rozehrává.
     
    33:19
    Puk opět v obranném pásmu Lvů. Ti jsou nyní lehce pasivní.
     
    33:40
    Kolín skvěle brání svou modrou čáru. Vlček začíná opět až od svého gólmana.
     
    34:15
    Kubišta perfektní prací uvolnil na levém okraji brankoviště Blažka, který z první trefil jen bleskový beton Brázdila, který výborně podržel svůj tým!
     
    34:41
    Tvrdou ránu od modré vyslal Vaněk, ale jeho střelu vytáhl do ochranné sítě Brázdil. Ten se nyní opět zapotil.
     
    35:28
    Morkesovu nahrávku na rozjetého spoluhráče zastavili chotěbořští obránci. Hrají opět Lvi.
     
    36:06
    Varga výstavně přelstil beka na modré čáře a pokračoval podlél mantinelu, kde byl odstaven důrazným obráncem.
     
    37:15
    Kubišta nejprve neodkázal projet do útočné třetiny a na druhou stranu pílil Šafránek, který měl dost prostoru a na pravém kruhu vypálil, ale Zvolánek si dobře povyjel a puk podržel ve své výstroji.
     
    37:51
    Skokan se na modré čáře dostal ke střele, kterou mu však zablokoval Zídek, který mu vložil do pokusu hůl. Puk končí v ochranné síti.
     
    38:22
    Kesner ve středním pásmu vybojoval čistou hrou tělem puk pro Kapce, který byl však v útočné třetině obklíčen dvěma obránci a nedostal se ke střele.
     
    39:00
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Domácí Lvi odskaují do dvoubrankového vedení! Pavel Blažek výborně našel na branovišti volného PETRA VLČKA, který si počkal na pohyb gólmana a poslal kotouč z první do jeho protipohybu k tyči! Lvi tak před koncem třetiny odskakují! Asistence: Pavel Blažek a Štěpán Zídek.
     
    39:38
    Ke střele se po přejetí modré čáry dostal ke střele Pácal, ale domácí muž s maskou skvěle zasáhl vyrážečkou. Kolín je však stále v pásmu.
     
    39:50
    A dokonce vybojoval přesilovku, kterou zapříčinil Koželuh (CHO), který vysokou holí zastavil poritakci soupeře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Podceňovaní Lvi se dostali do dvougólového vedení! Kolín sice poslal do vedení Pácal, ale o chvilku později dokázal snížit Kesner a Fibikar o čtyři minuty po něm poslal Lvy do vedení. Minutu před koncem druhé části však ještě zvýšil vedení Vlček.
     
    Hráči již najíždějí na ledovou plochu, spolu s nimi i rozhodčí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Kolín vjel hnedka po zisku úvodního vhazování do útočné třetiny a Mejzr prověřil z mezikruží pozornost Zvolánka, ktrý střelu vykopl betonem.
     
    40:32
    Kolín sice dostal puk za brankovou čáru, ale bylo toho docíleno až po výrazném posunutí branky. Gól tak nemůže být uznán.
     
    41:29
    Chotěboř byla nyní pod tlakem, ale Kolín se zmohl jen na střelu Bartáka do boční síťky. Následně Chotěboř napodruhé vyhazuje.
     
    42:12
    Hospodka se proháčkoval až k nájezdu, ale byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    42:12
    Chotěboř právě vstřelila branku!

    Trestné střílení Chotěboře znamená vedení již 5:2! JAN HOSPODKA jel celkem pomalu, vymíchal si Brázdila a zakončil přesně pod břevno!
     
    42:48
    Kapec nyní dvakrát nebezpečně pálil. Nejprve z boku vyrazil jeho střelu Brázdil betonem, následně ještě pálil do jeho plastronu. Od něj se puk odrazil ven, ale před Divišem kotouč pokryl Brázdil pod lapačku.
     
    43:24
    Morkes si vybruslil zpoza brány, měl dost prostoru a času na střelu. Nakonec pálil chytře do protipohybu Zvolánka, ale ten nakonec mohl být v klidu, jelikož střela minula branku.
     
    44:01
    Pavel Blažek zabránil zakázanému uvolnění, ale nakonec pílili Kolínští kupředu, ale tam nahodili puk na bránu, kde stál připravený Zvolánek.
     
    44:38
    Herwig dostal pěknou nahrávku do jízdy, ale zablokoval jej výborně Karel Kesner a puk nakonec končí ve středním pásmu.
     
    45:15
    Nejprve byl dvakrát zablokován Kadlec a na druhou stranu mířil Kartel Kesner, který na pravém kruhu vypálil, ale Brázdil byl připraven, zaklekl a puk skončil v jeho výstroji.
     
    45:48
    Pácal vyslal od modré čáry nebezpečnou střelu, kterou však Zvolánek dokázal betonem zlikvidovat a i nadále drží Chotěboř ve třígólovém vedení.
     
    46:38
    Hra je nyní lehce rozhádaná, oba celky se rychle zbavují kotouče a nepouštějí do něčeho nebezpečného.
     
    46:58
    Hanzl (KOL) nyní zastavil nebezpečnou akci Lvů sekáním. Přesilovka pro Chotěboř.
     
    47:18
    Kolín se osvobozuje, Zvolánek je skoro na modré čáře a bleskově rozehrává křižně na pravou stranu.
     
    47:58
    Lvi nyní dobře kombinovali, ale Kolínští nakonec dokázali puk vyhodit z útočné třetiny.
     
    48:29
    Útočná akce domácích byla zastavena ofsajdem. Lvi nyní hrají v klidu a hlídají si náskok.
     
    49:16
    Kolín vyhodil puk ke Zvolánkovi, který opět rychle rozehrál a Kubišta, již při plném počtu hráčů na ledě, uháněl kupředu, kde však nedokázal nic vymyslet, jelikož proti němu vystartovali dva protihráči.
     
    50:19
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín však snižuje na 3:5 a v Chotěboři nás čekají ještě perné chvilky. Kozlové neúprosně tlačili před Zvolánkem, který zlikvidoval snad čtyři dorážky, ale nakonec byl krátký na doklepnutí JANA HANZLA, který tak snižuje na dvoubrankový rozdíl.
     
    51:07
    Pavel Blažek se proháčkoval proti čtyřem protihráčům a zpoza branky našel volného Petra Vlčka, který se do poku opřel, ale jeho přízemní pokus skončil pod bleskovým betonem Brázdila! Ten nyní Kolín podržel!
     
    52:19
    Zídek nyní zablokoval pokusy Pácala a Nedbala. Nakonec se Kolín sám nepřesnou kombinací na modré čáře připravil o pásmo.
     
    52:36
    Puk se ocitl na domácí střídačce. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    Dnešní utkání sleduje 169 platících diváků.
     
    52:53
    Tvrdý faul Nedbala (KOL) na Kesnera ve středním pásmu! Nedbal následně ještě bouchnul holí do hrazení a dostal od hlavního sudího kromě dvou minut i desetiminutový osobní trest a míří do šaten. Menší trest odpykává Richter.
     
    53:06
    Kolín se osvobozuje výhozem až ke svatyni Jiřího Zvolánka. Lvi musí začít ze své třetiny.
     
    53:26
    Na levém mantinelu byl kotouč zašlápnut, a tak se bude vhazovat po pravici Jaroslava Brázdila.
     
    53:35
    Tvrdá střela Vlčka od modré čáry skončila v moci Brázdila. Následně po zisku buly Kolíští Kozlové vyhazují.
     
    53:58
    A dokonce kromě střely dokázali Kozlové i ohrozit Zvolánka, který však podržel puk ve své výstroji. Kolín šetří vteřinky.
     
    55:03
    I po skončení přesilovky měli Lvi tlak. Nakonec se dostal ke střele Kubišta a tvrdou ranou trefil jen Brázdila.
     
    55:17
    Zakázané uvolnění týmu z Kolína, který si následně bere time-out. Zřejmě chce trenér nechat své hráče vydechnout. Bude se vhazovat.
     
    Kolínský trenér natahuje čas a z hlediště se ozývají hanlivé pokřiky na adresu fyzické kondice kolínského mužstva.
     
    55:49
    Kadlec zavezl puk do útočné třetiny a střelu jeho spoluhráče zastavil holí Koželuh.
     
    56:08
    Fila se prokličkoval za brankou až na brankovou čáru, kde zadovkou našel Vargu, který svým pokusem trefil jen hruď Brázdila.
     
    56:23
    Fibikar od modré napálil puk na bránu, ale trefil jen prostor strážený Jaroslavem Brázdilem.
     
    57:09
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kolín snižuje na 4:5 a v Chotěboři to vypadá na drama! Šafránek našel na pravém mantinelu volného PETRA MORKESE, který se do puku opřel a trefil úřesně místo u bližští Zvolánkovy tyče! Koželuh nyní trestuhodně nechal Morkese volného. Asistence: David Šafránek.
     
    57:30
    Další komplikace pro Lvy. Na levém kruhu zůstal ležet jeden z Kolíňanů a bude tu oslabení. Na trestnou míří chotěbořský hráč (CHO)
     
    58:06
    Zvolánek skvěle pokryl střelu z levého kruhu a podržel ji na hrudi. Kolín to zkouší v šesti a odvolává Brázdila ven z branky!
     
    58:27
    Morkes byl blízko gólu! Sám na brankovišti trefil jen padajícího Zvolánka! Následně jeden z chotěbořských odpálil puk, který trefil jen tyčku prázdné branky!
     
    58:53
    Icing Kolína zapříčinmil dobrým napadáním Varga. Brázdil musí zpět mezi tyče.
     
    59:13
    Morkes vyváží puk, Brázdil jde opět ven z klece!
     
    59:35
    Morkes se nyní dostal na brankovišti k dorážce, ale Zvolánek parádně podržel puk pod svou výstrojí.
     
    59:43
    Diviš nevyhodil a ke střele se dostal Ježek, který trefil jen betony Zvolánka, který následně puk pokrývá! Domácí muž s maskou je nyní hlasitě vyvoláván tribunami. Domácí si berou time-out.
     
    59:53
    Morkes se dostal po chybě Chotěboře ke střele od modré čáry, ale brankář Zvolánek vytáhl parádní zákrok vyrážečkou, když střelu mířící do vinglu dokázal zneškodnit a podržel tak Chotěboř ve vedení!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Chotěboř si připisuje cenné tři body do tabulky za výhru nad Kolínem. Lvi si na začátku třetí části vypracovali třígólové vedení, když se z nájezdu prosadil Hospodka. Kolín sice díky brankám Hanzla a Morkese snížil, ale skvělý Jiří Zvolánek dokázal udržet soupeře na uzdě.
     
    To je ode mne vše, já se s Vámi z Chotěboře loučím, přeji Vám ezký zbytek večera a někdy příště u onlanů napočtenou! (19:26:30)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. Varga, 27. Kesner (Kapec), 31. Fibikar (Kesner), 39. Vlček (Blažek, Zídek), 43. Hospodka (pen.) - 12. Barták (Mejzr, Herwig), 23. Pácal (Šafránek), 51. Hanzl, 58. Morkes (Šafránek)


    HC Chotěboř: Zvolánek (Horáček) – Vaněk, Koželuh „C“, Fibikar „A“, Diviš, Brychta, Kapec, Blažek, Hemský, Křišťan, Kubišta „A“, Dolinský, Hospodka, Fila, Varga, Kesner, Vlček, Zídek
    SC Marimex Kolín: Brázdil (Hermann) – Nedbal, Hanzl, Barták, Pácal, Výborný, Pýcha, Kopecký, Malý „C“, Šafránek, Skokan, Morkes, Mejzr „A“, Herwig, Ježek, Kadlec „A“, Cerk, Vágner, Kubát, Richter, Nekvasil
    bahis siteleri