Rosice – Orlová 1:3 (kon.) | Slovácko B – Hulín 3:0 (kon.) | Ostrava B – Zábřeh 1:3 (kon.)
konec
1.FC Slovácko B
3:0 (1:0)
SK Spartak Hulín
Neděle 23.09.2012, 10:15 • Bělinka • Moravskoslezská fotbalová liga
Předzápasové kurzy
     
    Slovácko s přehledem přehrálo mužstvo Hulína 3:0. V prvním poločase dal úvodní branku Šturma. Ve druhém poločase na něj navázal nejprve Martykán a třetí branku do sítě Hulína vstřelil Trávník. Hosté si vytvořili dvě šance, ale bohužel ani z jedné nedokázali vstřelit čestný úspěch svého týmu. (12:07:44)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Dvořáček zahrál standardní situaci jen do zdi, od které se odrazil míč k Lacigovi, jenž při střele podklouzl a míč skončil v zámezí.
     
    89
    Po faulu na Lacigu na levé straně budou mít hosté jednu z poslední možností jak ohrozit branku Slovácka.
     
    87
    Z rohového kopu Slovácko nic nevytěžilo.
     
    86
    Po Kolínkově centru z pravé strany zblízka hlavičkoval Franta, jeho hlavičku vyškrábl brankář Dubec na rohový kop.
     
    85
    Nečas se uvolnil na pravé straně a viděl v pokutovém území Kuzmu, ten si však střelecké mířidla nesrovnal a míč vystřelil vedle branky Dubce.
     
    83
    Pro Lehkoživův centr si přišel hluboko pokutového území brankář Heča.
     
    81
    Poslední střídání Hulína. Hřiště opustil Kadlec, kterého nahradil Mrhálek
     
    77
    Dvojí střídání připravil trenér Palinek. Šturmu nahradil útočník Haša a Szmeka vyměnil Nečas.
     
    76
    O střelu se postaral kapitán Hulína Laciga, ale míč mířil vedle branky Heči.
     
    74
    Hráči Hulína nedokázali využít okénko v obraně Slovácka. Ševela vybídl na levé straně k brance Kadlece, ale ten v tváří v tvář brankáři Hečovi se neprosadil a zklamal svého trenéra.
     
    73
    Další centr od Barcucha na hranici pokutového území odvrátil Mikulica do bezpečí.
     
    72
    Barcuchův centr do pokutového území si stáhl brankář Heča do náruče.
     
    70
    Trenér Lehkoživ vystřídal podruhé. Pacla nahradil Němec.
     
    70
    Dnešní utkání sleduje 114 diváků.
     
    69
    Hostující Barcuch viděl žlutou kartu po faulu na Jelečka.
     
    65
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana udělala chybu v rozehrávce. K míči se dostal Szmek a postupoval s dalším třemi spoluhráči proti dvěma obráncům Hulína. Přečíslení dokázalo Slovácko využít na jedničku. Szmek v pokutovém území přihrál míč na volného MICHALA TRÁVNÍKA, který míč vystřelil do protipohybu brankáře Dubce.
     
    62
    Trávníkovu střelu zblokoval na rohový kop Lehkoživ. Ten samý hráč zahrával i rohový kop, jeho centr odvrátil mimo pokutového území Číhal.
     
    58
    Hráči Slovácka rozjeli fotbalový ťukec na jeden dotek a nechávají běhat hráče Hulína bez míče.
     
    55
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Obléhání branky Hulína se hráčům Slovácka vyplatilo. Martykán dostal zpětnou přihrávku od svého spoluhráče na hranici pokutového území a placírkou k tyči vstřelil druhou branku.
     
    53
    Franta na levé straně se zbavil obránce a míč nacentroval do vápna Hulína. Připravený byl hlavičkovat Szmek a míč také dostal, ale nedovedl jej nasměrovat mezi tři tyče.
     
    52
    Ve vyložené šanci se ocitl Kuzma, ale nebyl v ideální střelecké pozici a jen brankáře Dubce nastřelil.
     
    50
    Laciga si narazil míč s Ševelou a poté jej ihned předal nabíhajícímu Václavíčkovi, jeho centr na volného Dvořáčka byl nepřesný a skončil na kopačce Hofmanna.
     
    49
    Trávník z pravé strany centroval míč do vápna na Szmeka. Jeho hlavičkový pokus jen těsně minul tyč branky Dubce.
     
    46
    Hulín udělal první změnu v sestavě. Subiče nahradil Lehkoživ.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Slovácko vede po prvním poločase nad Hulínem 1:0. Mohli to být však hosté, kteří se mohli dostat do vedení, ale Řihák trefil břevno domácí branky. O pět minut později se v šanci objevil Šturma po pěkné akci Jelečka, ale ani on nedokázal brankáře Dubce překonat. Podařilo se mu to až v osmnácté minutě kdy dostal Zdeněk Šturma ideální přihrávku za obranu a chladnokrevně zavěsil. Po vstřelené brance bylo Slovácko i nadále lepším mužstvem, ale žádnou další stoprocentní šanci si nevypracovalo.
     
    První poločas skončil.
     
    44
    Kuzma dostal přihrávku od Trávníka a svedl běžecký souboj s Václavíčkem, míč si však moc v pokutovém území předkopl a poté byl u míče dříve vybíhající brankář Dubec.
     
    42
    Subič centroval míč na Václavíčka, ten nic nevymýšlel a ihned míč vystřelil, ovšem obránce Kolínek byl dobře postavený a jeho střelu na hranici velkého vápna zablokoval.
     
    40
    Dvořáček přenesl hru na levou stranu na nabíhajícího Václavíčka, který postupoval do středu hřiště, ale akci přerušil dobrým zákrokem Hofmann.
     
    36
    Franta viděl nabíhajícího na pravé straně Šturmu, který byl zcela volný. Šturma si míč potáhl a poté vystřelil, jeho střela byla však zblokována Václavíčkem.
     
    33
    Slovácko zahrávalo rohový kop, po kterém rozhodčí Cieslar odpískal útočný faul Kolínkovi a míč rozehrál brankář Dubec.
     
    31
    Po centru Kuzmy hlavičkoval míč Szmek do připraveného brankáře Dubce.
     
    30
    Slovácko vytvořilo tlak na hostující obranu. Hrači kombinují kolem velkého vápna, ale zatím hostující obrana nedovolila, aby se hráči Slovácka dostali do pokutového území.
     
    26
    Na druhé straně po centru Barcucha využil podklouznutí Kolínka Pacl, v těžké střelecké pozici míč poslal nad branku Heči.
     
    25
    Hofmann viděl nabíhajícího Kuzmu a přihrávku mu adresoval. Kuzma postupoval do rozhozené obrany Hulína. Na hranici ofsajdu stál volný Šturma. Kuzma si ho všiml a míč mu přihrál. Šturma akci zakončil bídně, střela mu nesedla a skončila nad brankou Dubce.
     
    23
    Dvořáček poslal míč ze standardní situace do vápna Slovácka, kde jej odhlavičkoval Szmek na kopačku Kadlece, který ihned vystřelil, i na podruhé dobře zasáhl Szmek a míč zblokoval.
     
    21
    Po vstřelené brance je Slovácko i nadále aktivnějším mužstvem, dobře kombinuje na polovině hostujícího celku
     
    17
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    ZDENĚK ŠTURMA dostal ideální přihrávku za hostující obranu a akci chladnokrevně zakončil a posílá svůj tým do jednobrankového vedení.
     
    17
    Frantův roh hlavičkoval Szmek do náruče Dubce.
     
    16
    Krásná individuální akce Jelečka na jejíž konci byl Šturma, neskončila vedoucí brankou Slovácka. Jeleček obešel čtyři protihráče a naservíroval míč zcela volnému Šturmovi, před kterým zívala prázdná branka, ale přesouvající brankář Dubec stačil včas zasáhnout a míč vyrazit na rohový kop.
     
    14
    Szmekova střela v pokutovém území prověřila brankáře Dubce.
     
    13
    Subič centroval míč do pokutového území, před nabíhajícím Paclem odvrátil balon Kolínek.
     
    11
    Hráči Hulína poprvé zahrozili po standardní situaci. Míč mířil do pokutového území, kde jej hlavičkoval nedůrazně Szmek, k míči se poté dostal Řihák, který orazítkoval břevno domácí branky.
     
    10
    Franta založil rychlou akci po pravé straně. Míč přihrál Šturmovi, jenž z první centroval na nabíhajícího Kuzmu, ale centr byl přetažený a proletěl pokutovým územím.
     
    8
    Slovácko vybojovalo rohový kop, který zahrával Franta, míč se po zmatcích hostujících hráčů odrazil k Hofmannovi, který vystřelil, jeho střelu zblokoval obránce hostí ke Kolínkovi, jehož střela neměla brankové parametry.
     
    6
    Martykán obloučkem na levé straně vysunul Kuzmu, ten si míč zpracoval a hledal ve středu hřiště spoluhráče, místo toho našel kopačku protihráče.
     
    4
    První střela zápasu mířila na branku Slovácka. Z 25 metrů to zkoušel Dvořáček, ale jeho střela mířila vedle branky Heči.
     
    2
    Martykán vyslal vtipnou kolmici na Trávníka, na poslední chvíli zasáhl obránce Číhal, jinak by šel Trávník sám na brankáře Dubce.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    -1
    Rozhodčí Priesol přivádí obě jedenáctky na hrací plochu. Hulín bude hrát v červených dresech, domácí Slovácko v bílých dresech.
     
    -5
    Pět minut před začátkem zápasu se šli hráči připravit do kabin na dnešní utkání.
     
    -8
    Hráči obou mužstev se poctivě rozcvičují na hrací ploše.
     
    Úvodní sestavy:

    1. FC Slovácko B: Heča - Mikulica, Franta, Hofmann, Jeleček, Kuzma, Kolínek, Šturma, Trávník, Martykán, Szmek

    SK Spartak Hulín: Dubec - Barcuch, Číhal, Řihák, Laciga, Dvořáček, Subič, Ševela, Pacl, Kadlec, Václavíček

    Rozhodčí: Cieslar - Priesol, Nesrsta.
     
    Favoritem v dnešním utkání bude domácí tým, který určitě bude doplněn o fluktuanty z prvního mužstva Slovácka. Uvidíme zda hráči Hulína překvapí a dokáží vybojovat alespoň bod.
     
    Dobré nedělní dopoledne, vítám Vás opět z kunovické Bělinky. V prvním podzimním víkendu přivítá béčko Slovácka mužstvo Hulína. Ve vloženém patnáctém kole Slovácko přestřílelo třetí Orlovou 5:3, když hattrickem se blýskl útočník Jan Lukáš a nováčkovi uštědřilo teprve první prohru v soutěži. Hlučín ve středu remizoval s rezervou Zlína 1:1 a na výhru čeká od druhého kola.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Tomáš Kučera

    Branky: 17. Šturma, 55. Martykán, 65. Trávník

    Karty:   69. Barcuch (HUL)


    1.FC Slovácko B: Heča - Mikulica, Franta, Hofmann, Jeleček, Kuzma, Kolínek, Šturma (77. Haša), Trávník, Martykán, Szmek (77. Nečas)
    SK Spartak Hulín: Dubec - Barcuch, Číhal, Řihák, Laciga, Dvořáček, Subič (46. Lehkoživ), Ševela, Pacl (70. Němec), Kadlec (81. Mrhálek), Václavíček

    Rozhodčí: Cieslar - Priesol, Nesrsta

    Diváci: 114
    bahis siteleri