Havlíčkův Brod – Pardubice 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:0 (kon.)
Jihlava – Hr. Králové 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:7 (1:3, 2:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.09.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:05
    Tak ještě uvidíme jednu přesilovku. Pardubice budou hrát v početní výhodě, jelikož na trestné lavici sedí Nguyen (HBR) za podražení.
     
    54:36
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Další blesková kombinace Pardubic maří šanci Rebelů na jakýkoliv bodový zisk. Lukáš Kučera našel hokejku Miroslava Rohlíka, jenž nelenil a poslal kotouč na MICHAELA ŠPAČKA, který tvrdou ranou otřel puk o břevno, aby následně zapadl za brankovou čáru! Asistence: Miroslav Rohlík a Lukáš Kučera.
     
    54:24
    Kusý se proháčkoval na pravém kruhu ke střele, kterou betonem vyrazil Marek za branku. Tam se puku chopili opět Pardubičtí a Špaček z mezikruží parádní ranou orazítkoval břevno. Poté ještě od modré stříel Franc, ale Marek byl opět připraven.
     
    53:38
    Nguyen ukázal svou šikovnost a probil se až k samostatnému úprku, ale stíhán obráncem nedokázal zasunout přesně. Škoda se natahoval marně, ale domácí útočník netrefil branku.
     
    50:13
    Na brankovišti se zjevil zcela volný Hoskovec, jenž také dostal nahrávku od levého mantinelu, ale minul horí tyč. Následná střela od pravého hrazení skončila v náručí Davida Marka!
     
    48:13
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Tak nyní to s Rebely vypadá opravdu zle! Kusý se Špačkem krásně zakombinovali a Michael Špaček na pravé straně dorážel, ale Marek jej bravurně vychytal betonem. Následně se volného puku chopil DENIS KUSÝ a zametl jej do odkryté části branky! Asistence: Michael Špaček.
     
    47:10
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A hned po buly navyšují Pardubice své vedení! Po vhazování vznikla na kruhu velká tlačenice o puk, který nakonec vydoloval DAVID VOŽENÍLEK a posladil jej přesně nad Markovo rameno! Ten byl nyní bez šance! Teď je zase na Rebelech, aby s výsledkem něco udělali. Bez asistence.
     
    44:28
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří jeden z jejich hráčů (HBR) za podražení.
     
    39:25
    Rebelové nyní zahazují další šanci! Daniel Kolouch a Lukášem Valou mířili sami na jediného obránce, ale druhý jmenovaný zakončil svůj pokus vedle Špačkovy tyče!
     
    38:43
    Do samostatného nájezdu se dostal Samuel Rudy, který si povodil Marka, který se nedal oklamat a skvěle zasáhl. Následně na trestnou lavici odchází Rostislav Klofáč (HBR), který si odpočine za sekání.
     
    37:58
    Rebelové nejprve v útočném pásmu přišli o puk a kupředu se vydaly Pardubice! Na levém kruhu našel křižně u pravé tyčky číhajícího Romana Bora, který však trefil jen náruč přesouvajícího se Marka!
     
    35:55
    V dalším nájezdu se ocitl po několika peripetiích Vala, položil si gólmana a chtěl mu puk poslat pod lapačku, ale Škoda jeho pokus výborně přečetl a vyrazil lapačkou! Famózní zákrok gólmana Pardubic!
     
    34:55
    Rostislav Klofáč se z obrany probil až k samostatnému nájezdu a málem i vyrovnal! Parádně si povodil Škodu a výborně zakončil backhandem, ale trefil jen tyčku Škodovy branky!
     
    33:11
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Čtyři vteřiny před koncem dvojnásobného oslabení se Pardubice dočkaly návratu do vedení! Marek nejprve parádně zasáhl betony proti střele od modré a po buly pálil Michael Špaček, jehož pokus tečoval mezi Markovy betony DANIEL VOLTNER, který tak šťastně posílá svůj celek do vedení. Asistence: Michael Špaček.
     
    32:19
    Velký závar před Markem, který nyní drží naděje svého celku na přečkání této ošemetné situace! Marek slvěle zasáhl a následně bylo po závaru, který vyřešil zalehnutím puku, odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    31:57
    Pardubice v talku, ale Marek se vyznamenal! Od modré pálil Franc a na brankovišti se Marek roztáhl a puk vykopl. Následně ještě přišla dorážka, ale domácí muž s maskou parádně zasáhl!
     
    31:15
    Velká nepříjemnost pro výbeř trenéra Benáka! Na trestnou lavici míří na dvě minuty Jan Vacek (HBR) za vysokou hůl a spolu s ním i Dominik Suchý (HBR) za krosček.
     
    29:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovku a srovnávají stav! Tomáš Nguyen našel Jakuba Lacinu, který puk poslal dále na pravý kruh, kde stál volný DAVID BUŠEK, který tvrdou ranou na bližší tyč překonal Škodu! Pardubice nyní utržily dva rychlé góla za sebou! Asistence: Jakub Lacina a Tomáš Nguyen.
     
    28:35
    Dominik Bureš (PCE) jde na trestnou lavici, fauloval u zadního mantinelu.
     
    26:20
    Střela Horyny od modré čáry byla zablokovaná a kupředu mířil Abbrent, jemuž pod nohy padl Leder, který mu puk vypíchl. Škoda tak mohl být v klidu.
     
    25:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují na 2:3! A branka to byla výstavní! Za hostující svatyní vydoloval puk Daniel Kolouch, který našel před Škodou volného TOMÁŠE NGUYENA, který si zpracoval puk a tvrdě vypálil přesně nad rameno hostujícího gólmana, který neměl šanci zasáhnout! Asistence: Daniel Kolouch.
     
    21:51
    Máme zde první vyloučení dnešního zápasu. Rebelové byli zatlačeni do svého pásma a Patrik Hrabaň (HBR) nedovoleně atakoval jednoho z Pardubických a míří na trestnou lavici.
     
    Hokejisté již přicházejí na led. Do branky Rebelů se staví David Marek, jenž tak po úvodní dvacetiminutovce střídá Jana Brože!
     
    Opravuji střelce druhého gólu! Nebyl jím Vojtěch BUDÍK, ale Miroslav ROHLÍK. V tom hluku, který dělá zhruba čtyřicítka diváků, jsem špatně rozuměl našemu hlasateli.
     
    19:39
    Po nahrávce Nguyena byl před brankou úplně volný Kolouch, ale ten, bráněn obráncem, nedokázal dostat kus černé pryže za záda Škody, jelikož netrefil ani branku!
     
    17:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Řešní to však bylo pouze dočasné a Pardubice opět odskakují! Rychle se vrátily Pardubice do útočné třetiny, kde rozpoutaly peklo. Brož nejprve dokázal zasáhnout, ale poté se za brankou chopil kotouče Kučera, našel před ní MIROSLAV ROHLÍK, který propálil Brože potřetí. Asistence: Lukáš Kučera a Denis Kusý.
     
    13:05
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Bleskový kontr znamená další branku za zády Jana Brože! Rychlý brej Pardbic vedl Michael Špaček, který si prjel až na brankoviště, kde jej však famózně vychytal Brož. Puk se ve změti hokejek nakonec dostal až na hokejku DENISE KUSÉHO, který doklepl puk za padajícího Brože! Asistence: Michael Špaček.
     
    11:15
    Jan Brož nyní vyrobil velkou chybu! Neodhadl dobře dráhu letu nahození a puk mu vypadl na brankoviště, kam mířil volný Macháček, ale domácí gólman nyní může poděkovat Hrabaňovi, který rybičkou skočil pod nohy pardubického střelce a puk skončil pod ním!
     
    09:09
    To jsou panečku věci! Velká šance střídá velkou šanci! Vyrovnávací branka přinesla vítané oživení a mohly se radovat podruhé i Pardubice! Po nahození od levého mantnielu puk propadl až ke zcela volnému Kusému, který však nepřekonal Brože mezi betony! Ten se včas přesunul!
     
    08:29
    Rebelové vytvořili další závar před Škodovou brankou, ale pardubický gólman vše nakonec vyřešil zalehnutím puku. Předtím ještě čelil asi třem dorážkám! Rebelové mohli otočit průbeh zápasu!
     
    07:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nedáš - dostaneš, toto pravdilo platilo, platí a platit bude! Na druhou stranu pílila družina domácích, která vytvořila před Škodou závar, v němž porjevil své schopnosti TOMÁŠ CEJPEK, jenž dotalčil puk za brankovou čáru! Rebelové tak vyrovnávají stav zápasu! Bez asistence.
     
    07:25
    Fantastický Jan Brož! Macháček nyní našel od levého mantienlu před brankou volného Bureše, který tlačil puk ke vzdálenější tyči, ale proti jeho pokus z první se roztáhl na čáře brankář Rebelů a parádně betonem puk vykopl!
     
    01:00
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A máme zde úvodní branku dnešního střetnutí! Na svědomí ji mají Pardubičtí, kteří ve středním pásmu získali puk a zamířili ihned na zteč. Vojtěch Budík našel u pravého mantinelu JAKUBA HOSKOVCE, který si povyjel na kruh a střelou na bližší tyč nad Brožovu lapačku poslal svůj tým do vedení. Asistence: Vojtěch Budík.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Cejpek, 26. Nguyen (Kolouch), 30. Bušek (Lacina, Nguyen) - 1. Hoskovec (Budík), 14. Kusý (Špaček), 18. Rohlík (Kučera, Kusý), 34. Voltner (Špaček), 48. Voženílek, 49. Kusý (Špaček), 55. Špaček (Rohlík, Kučera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (21. Marek) - Lacina "C", Vacek, Klofáč, Němec, Bušek, Hrabaň, Suchý - Jelínek, Vala, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Vejpek "A", Michálek, Kolouch, Abbrent
    HC Dynamo Pardubice: Škoda (Groh) - Rudy, Voltner, Budík, Horyna, Kučera, Franc "A", Mikulčák, Leder - Špaček, Syrovec, Martinec, Macháček, Rohílk "C", Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš, Dušek

    Rozhodčí: Tomáš Sibera - Gabriela Šťastná, Vlastimil Ryšavý
    bahis siteleri