Havlíčkův Brod – Pardubice 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:0 (kon.)
Jihlava – Hr. Králové 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:7 (1:3, 2:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.09.2012, 12:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu 4. kola extraligy mladšího dorostu. V Koltině se dnes proti sobě postaví domácí HC Rebel Havlíčkův Brod, jemuž se do cesty postaví ambiciózní celek HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Utkání začíná v 12:00.
     
    Rebelové začali sezonu debaklem. Doma podlehli Kometě Brno vysoko 1:8. Druhá runda přichystala Havlíčkobrodským derby s Jihlavou, které však také skončilo lépe pro soupeře, když si Dukla na svém stadionu připsala vítězství 5:3. O uplynulém víkendu si však mladí Rebelové spravili chuť a rozstříleli nováčka z Tábora vysoko 7:0.

    H. Brod - Tábor 7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
    Branky a nahrávky: 8. Veselka (Kolouch), 9. Jelínek (Abbrent), 28. Nguyen (Bancíř), 38. Kraučuk (Suchý, Michálek), 39. Jelínek (Abbrent), 50. Kraučuk, 53. Kraučuk (Vala)

    H. Brod: Marek (Brož) - J. Jelínek, L. Vala, Lacina "C", Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bancíř, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Suchý, Kolouch, Abbrent
     
    Pardubice oproti Rebelům na svůj první bodový zisk čekají. V prvním kole doma hostily České Budějovice, jímž podlehly 1:3. Druhý hrací víkend pak zavál mladé Pardubičany na led Komety Brno, kde však dostali podobný výprask jako Broďáci. Po šedesáti minutách svítilo na světelné tabuli skóre 9:0. V posledním kole pak Pojišťováci neúspěšně čelili jihlavské Dukle, s níž prohráli 1:4.

    Pardubice - Jihlava 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
    Branky a nahrávky: 29. Bor (Rudy, Petrus) – 1. Indra (Bambula), 24. Anděl (Indra), 31. Anděl (Bambula), 53. Bambula (Anděl, Pražák)

    Pardubice: Klouček – Boček, Franc, Frydrych, Horyna, Kučera, Mikulčák, Rudy, Voltner, Zadina – Bor, Bureš, Hoskovec, Jajcay, Kusý, Macháček, Martinec, Petrus, Rohlík, Voženílek
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina "C", Vacek, Klofáč, Němec, Bušek, Hrabaň, Suchý - Jelínek, Vala, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Vejpek "A", Michálek, Kolouch, Abbrent

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Škoda (Groh) - Rudy, Voltner, Budík, Horyna, Kučera, Franc "A", Mikulčák, Leder - Špaček, Syrovec, Martinec, Macháček, Rohílk "C", Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš, Dušek

    Rozhodčí: Tomáš Sibera - Gabriela Šťastná, Vlastimil Ryšavý.
     
    Na ledové ploše se objevily i pruhované dresy trojice dnešních arbitrů. Hráči tak ukončují rozbruslení a staví se na modrých čarách k úvodnímu pozdravu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:31
    Rebelové získali na své hole úvodní vhazování, ale Pardubice bleskově ujely na druhou stranu, kde Rebelové ošemetnou situaci u mantinelu řeší výhozem přes všechny čáry.
     
    01:00
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A máme zde úvodní branku dnešního střetnutí! Na svědomí ji mají Pardubičtí, kteří ve středním pásmu získali puk a zamířili ihned na zteč. Vojtěch Budík našel u pravého mantinelu JAKUBA HOSKOVCE, který si povyjel na kruh a střelou na bližší tyč nad Brožovu lapačku poslal svůj tým do vedení. Asistence: Vojtěch Budík.
     
    01:45
    Další šance Pardubic. Ty nyní projely rychlostí blesku do útočné třetiny a za modrou čárou jeden z beků napálil puk na bránu, ale Brož tentokrát včas zasáhl lapačkou.
     
    02:42
    Šance Rebelů byla zastavena, jelikož sudí odpískal přihrávku rukou. Na druhé straně se rodící šanci Pardubic zase zastavil Nguyen, jenž vypíchl hostům puk.
     
    03:41
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ale není vidět žádný velký hon za pukem, oba týmy jakoby se šetřily na další vývoj zápasu a moc zajímavého se na ledě neděje.
     
    04:20
    Trochu vzruchu přinesla akce Rebelů, která však byla zastavena ofsajdem. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    04:43
    Pardubice vyrazily na další útočný výlet, který však zkazil Cejpek, který jim vypíchl puk a ve středním pásmu jej dosprintoval Abbrent, poposunul si jej, ale Škoda včas vyjel a schoval jej pod lapačku ještě před Abbrentem.
     
    05:20
    Poté, co Brož ukryl puk v lapčce, se vhazovalo na pravém kruhu. Buly vyhrály Pardubice a od modré pálil Franc, jenž však trefil jen chrániče hráče před sebou. Následně pak ještě dorážel Voženílek, ale Brož zasáhl lapačkou.
     
    06:02
    Rohlík vykroužil zpoza branky, ale puk pod Brožovy betony nedostal. Kotouč se však vypotácel ven na brankoviště, kde se jej snažil doklepnout Špaček, ale domácí muž s maskou puk podržel pod lapačkou.
     
    06:51
    Útok Rebelů nejprve nevyšel, když zahráli na zakázané uvolnění, ale po zisku buly se opět vydala družina trenéra Benáka dopředu, kde na levém kruhu vypálil Vlach, ale Škoda zasáhl lapačkou.
     
    07:25
    Fantastický Jan Brož! Macháček nyní našel od levého mantienlu před brankou volného Bureše, který tlačil puk ke vzdálenější tyči, ale proti jeho pokus z první se roztáhl na čáře brankář Rebelů a parádně betonem puk vykopl!
     
    07:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nedáš - dostaneš, toto pravdilo platilo, platí a platit bude! Na druhou stranu pílila družina domácích, která vytvořila před Škodou závar, v němž porjevil své schopnosti TOMÁŠ CEJPEK, jenž dotalčil puk za brankovou čáru! Rebelové tak vyrovnávají stav zápasu! Bez asistence.
     
    08:29
    Rebelové vytvořili další závar před Škodovou brankou, ale pardubický gólman vše nakonec vyřešil zalehnutím puku. Předtím ještě čelil asi třem dorážkám! Rebelové mohli otočit průbeh zápasu!
     
    09:09
    To jsou panečku věci! Velká šance střídá velkou šanci! Vyrovnávací branka přinesla vítané oživení a mohly se radovat podruhé i Pardubice! Po nahození od levého mantnielu puk propadl až ke zcela volnému Kusému, který však nepřekonal Brože mezi betony! Ten se včas přesunul!
     
    10:20
    Pardubice ještě nadvakrát zahrozily! Brož si však s oběma pokusy, jak od levého mantinelu, tak z pravého kruhu poradil a nepustil tak soupeře do dalšího trháku.
     
    11:15
    Jan Brož nyní vyrobil velkou chybu! Neodhadl dobře dráhu letu nahození a puk mu vypadl na brankoviště, kam mířil volný Macháček, ale domácí gólman nyní může poděkovat Hrabaňovi, který rybičkou skočil pod nohy pardubického střelce a puk skončil pod ním!
     
    12:38
    Rebelové se delší dobu drželi v útočné třetině, kde však vymysleli pouze střelu od modré, kterou Škoda vyrazil do rohu. Nyní s pukem hrají Pardubice.
     
    13:05
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Bleskový kontr znamená další branku za zády Jana Brože! Rychlý brej Pardbic vedl Michael Špaček, který si prjel až na brankoviště, kde jej však famózně vychytal Brož. Puk se ve změti hokejek nakonec dostal až na hokejku DENISE KUSÉHO, který doklepl puk za padajícího Brože! Asistence: Michael Špaček.
     
    14:33
    Rebelové se nyní snažili několikrát projít di útočné třetiny, ale vždy jim stáli v cestě jako udatní rytíři beci Pardubic, kteří Rebely nepustili k zakončení.
     
    15:52
    Nyní dostali Rebelové Pardubické pod tlak, ale nakonec z toho nic velkého nevbylo. Ani Nguyen, ani Kolouch s Vackem nedokázali své individuální průniky zakončit, ale Pardubice jim dávají druhou možnost, vyhazují na icing.
     
    16:44
    Výbornou práci nyní odváděli Vala s Vlachem, kteří nepouštěli k brance kličkující Macháčka s Martincem. Nakonec vše vyřešil Suchý, jenž puk vyhodil do středního pásma.
     
    17:27
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Řešní to však bylo pouze dočasné a Pardubice opět odskakují! Rychle se vrátily Pardubice do útočné třetiny, kde rozpoutaly peklo. Brož nejprve dokázal zasáhnout, ale poté se za brankou chopil kotouče Kučera, našel před ní MIROSLAV ROHLÍK, který propálil Brože potřetí. Asistence: Lukáš Kučera a Denis Kusý.
     
    18:20
    I nadále jsou Pardubice lepším celkem. Brož nyní musel dvakrát zasahovat, ale další puk za svými zády již nedopustil, když si poradil i s nebezpečnou dorážkou na brankovišti.
     
    19:39
    Po nahrávce Nguyena byl před brankou úplně volný Kolouch, ale ten, bráněn obráncem, nedokázal dostat kus černé pryže za záda Škody, jelikož netrefil ani branku!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu dnešního zápasu, kterou ovládly Pardubice. Ty se dostaly do rychlého vedení, ale Rebelové dokázali srovnat. Pak přišly velké šance, které vyvrcholily ve druhou branku za zády Jana Brože. Ten následně ještě kapituloval po střele z hole Rohlíka.

    Další třetina začne zhruba ve 12:43.
     
    Opravuji střelce druhého gólu! Nebyl jím Vojtěch BUDÍK, ale Miroslav ROHLÍK. V tom hluku, který dělá zhruba čtyřicítka diváků, jsem špatně rozuměl našemu hlasateli.
     
    Hokejisté již přicházejí na led. Do branky Rebelů se staví David Marek, jenž tak po úvodní dvacetiminutovce střídá Jana Brože!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Rebelové se dostali do první vážnější akce této třetiny. Před Škodu si najel Kolouch, který vystřelil a puk skončil v lapačce gólmana.
     
    21:27
    Rebelové nyní drželi soupeře pod tlakem a nepovolovali mu moc věcí. Nakonec však Pardubice vyhodily a Marek pokryl puk pod lapačkou.
     
    21:51
    Máme zde první vyloučení dnešního zápasu. Rebelové byli zatlačeni do svého pásma a Patrik Hrabaň (HBR) nedovoleně atakoval jednoho z Pardubických a míří na trestnou lavici.
     
    22:13
    Rebelové však vyhodili a Daniel Kolouch předvedl vynikající práci, když za brankou vyšťoural puk a dokonce vypálil po objetí klece, ale trefil jen Škodu.
     
    22:42
    A to samé předvedl i Vala, který však puk našel u mantinelu a dvakrát střílel. Škoda nejprve jen vyrazil betonem a poté puk i pokryl v lapačce. Rebelové tak šetří cenné vteřinky.
     
    23:12
    Pardubice na druhé straně vystřelily a Marek si tak připsal úvodní zákrok. Po buly, které získali Rebelové, je puk opět u Škody.
     
    23:52
    Střela Špačka od modré čáry byla zablokovaná obráncem, který do ni lehl. Rebelové následně vyhazují.
     
    24:27
    Veselka vyvezl puk a dokonce vystřelil. Škoda levým betonem vyrazil puk za branku. Domácí skvarda v plném počtu.
     
    25:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové snižují na 2:3! A branka to byla výstavní! Za hostující svatyní vydoloval puk Daniel Kolouch, který našel před Škodou volného TOMÁŠE NGUYENA, který si zpracoval puk a tvrdě vypálil přesně nad rameno hostujícího gólmana, který neměl šanci zasáhnout! Asistence: Daniel Kolouch.
     
    26:20
    Střela Horyny od modré čáry byla zablokovaná a kupředu mířil Abbrent, jemuž pod nohy padl Leder, který mu puk vypíchl. Škoda tak mohl být v klidu.
     
    27:19
    Lukáš Vala se proháčkoval až na levý kruh, kde však jeho výlet skončil, jelikož byl odstaven od puku jedním z obránců.
     
    28:17
    Rebelové byli nyní velmi aktivní! Nejprve páil po nahrávce Abbrenta Kraučuk, ale Škoda zasáhl. Poté ještě puk vzal Jelínek a na modré našel Vacka, jehož pokus skončil ve výstroji gólmana.
     
    28:35
    Dominik Bureš (PCE) jde na trestnou lavici, fauloval u zadního mantinelu.
     
    29:10
    Rebelové nyní dvakrát stříleli od modré čáry, ale Škoda byl proti těmto pokusům připraven a zasáhl. Následně Pardubice vyhodily.
     
    29:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovku a srovnávají stav! Tomáš Nguyen našel Jakuba Lacinu, který puk poslal dále na pravý kruh, kde stál volný DAVID BUŠEK, který tvrdou ranou na bližší tyč překonal Škodu! Pardubice nyní utržily dva rychlé góla za sebou! Asistence: Jakub Lacina a Tomáš Nguyen.
     
    30:39
    Pardibičtí nyní pochopili, že jim jde o body a vrhli se do útoku. Dlouho byl nyní Marek bez zásahu, ale teď musel třikrát po sobě zasahovat a vedl si velmi dobře, zachytil tři střely. Puk následně přikryl následně pod lapačku.
     
    31:15
    Velká nepříjemnost pro výbeř trenéra Benáka! Na trestnou lavici míří na dvě minuty Jan Vacek (HBR) za vysokou hůl a spolu s ním i Dominik Suchý (HBR) za krosček.
     
    31:57
    Pardubice v talku, ale Marek se vyznamenal! Od modré pálil Franc a na brankovišti se Marek roztáhl a puk vykopl. Následně ještě přišla dorážka, ale domácí muž s maskou parádně zasáhl!
     
    32:19
    Velký závar před Markem, který nyní drží naděje svého celku na přečkání této ošemetné situace! Marek slvěle zasáhl a následně bylo po závaru, který vyřešil zalehnutím puku, odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    33:11
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Čtyři vteřiny před koncem dvojnásobného oslabení se Pardubice dočkaly návratu do vedení! Marek nejprve parádně zasáhl betony proti střele od modré a po buly pálil Michael Špaček, jehož pokus tečoval mezi Markovy betony DANIEL VOLTNER, který tak šťastně posílá svůj celek do vedení. Asistence: Michael Špaček.
     
    34:14
    Rebelové byli nyní v útočném pásmu a u mantinelu byl tvrdě atakován Kraučuk, který se jen těžce zvedá, ale už odjíždí na střídačku. Buly ve středním pásmu u střídačky Pardubic.
     
    34:55
    Rostislav Klofáč se z obrany probil až k samostatnému nájezdu a málem i vyrovnal! Parádně si povodil Škodu a výborně zakončil backhandem, ale trefil jen tyčku Škodovy branky!
     
    35:55
    V dalším nájezdu se ocitl po několika peripetiích Vala, položil si gólmana a chtěl mu puk poslat pod lapačku, ale Škoda jeho pokus výborně přečetl a vyrazil lapačkou! Famózní zákrok gólmana Pardubic!
     
    36:57
    Oba celky se nyní snažily projít do útočné třetiny, ale obě obrany výborně brání své modré čáry a nepouští soupeře dopředu.
     
    37:58
    Rebelové nejprve v útočném pásmu přišli o puk a kupředu se vydaly Pardubice! Na levém kruhu našel křižně u pravé tyčky číhajícího Romana Bora, který však trefil jen náruč přesouvajícího se Marka!
     
    38:43
    Do samostatného nájezdu se dostal Samuel Rudy, který si povodil Marka, který se nedal oklamat a skvěle zasáhl. Následně na trestnou lavici odchází Rostislav Klofáč (HBR), který si odpočine za sekání.
     
    38:55
    Špaček střílel od modré čáry, ale jeho pokus na zadní tyč vykopl Marek betonem. Rebelové se brání jen zuby nehty.
     
    39:25
    Rebelové nyní zahazují další šanci! Daniel Kolouch a Lukášem Valou mířili sami na jediného obránce, ale druhý jmenovaný zakončil svůj pokus vedle Špačkovy tyče!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Rebelové ve druhé třetině dokázali srovnat krok se soupeřem, ale nakonec se Pardubičtí vrátili do vedení zásluhou gólu ve dvojnásobné přesilovce.

    Další třetiny začne zhruba ve 13:30.
     
    Hráči jsou na ledové ploše a my připraveni k zahájení poslední třetiny základni hrací doby.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Rebelové dohrávají oslabení a dohrávají jej dobře! Puk je totiž ua Škodou.
     
    40:55
    Rebelové jsou v plném počtu a drží puk na útočné modré čáře. Rebelové začali lépe než Pardubice.
     
    41:39
    Pardubice byly nyní nastěhované před Markem, který však může jen sledovat hru před sebou, jelikož hosté se k ničemu zatím neodhodlali.
     
    42:30
    Voženílek se dostal za modrou čáru a vyslal tvrdou střelu z levého kruhu, kterou Marek zlikvidoval pravém betonem.
     
    43:09
    Rebelové zavezli puk do útočné třetiny a Pardubice se ubránili jen za cenu uakázaného uvolnění.
     
    43:48
    Špaček se dostal ke střele z pravého kruhu, která byla velmi nebezpečná, ale o milimetry minula branku.
     
    44:24
    Marek nyní zastavi další šanci, kterou si vytvořil Špaček. Ten si udělal z hráčů kužely a na brankovišti trefil jen Marka.
     
    44:28
    Rebelové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří jeden z jejich hráčů (HBR) za podražení.
     
    44:-1
    Pardubice kombinovaly, ale zakončit nedokázaly a Rebelové vyvážejí kotouč.
     
    45:50
    Střela Mikulčáka od modré čáry na bližší tyč skončila jen na pozorném domácím gólmanovi, který ji vykopl betonem.
     
    47:00
    Rebelové byli pod tlakem i po skončení přesilovky a Pardubicím se jen horko těžko bránili. Největší šanci mě Špaček, který však trefil jen hráče před sebou. Následně Rebelové vyhazují na icing.
     
    47:10
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A hned po buly navyšují Pardubice své vedení! Po vhazování vznikla na kruhu velká tlačenice o puk, který nakonec vydoloval DAVID VOŽENÍLEK a posladil jej přesně nad Markovo rameno! Ten byl nyní bez šance! Teď je zase na Rebelech, aby s výsledkem něco udělali. Bez asistence.
     
    47:47
    Pardbice se dostaly k další gólové přílěžitosti, ale střelu od modré čáry schoval Marek v lapačce. Buly po jeho levici.
     
    48:13
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Tak nyní to s Rebely vypadá opravdu zle! Kusý se Špačkem krásně zakombinovali a Michael Špaček na pravé straně dorážel, ale Marek jej bravurně vychytal betonem. Následně se volného puku chopil DENIS KUSÝ a zametl jej do odkryté části branky! Asistence: Michael Špaček.
     
    49:46
    Marek je nyní v jednom ohni! Pardubice tlačí a havlíčkobrodský brankář skoro neví, kde mu helma stojí! Ovšem chytá spolehlivě a drží své barvy ve hře.
     
    50:13
    Na brankovišti se zjevil zcela volný Hoskovec, jenž také dostal nahrávku od levého mantinelu, ale minul horí tyč. Následná střela od pravého hrazení skončila v náručí Davida Marka!
     
    51:05
    Kombinace Rebelů v útočném pásmu byla zastavena v rohu kluziště, kde Pardubice puk zašláply a následně i získaly na své hole.
     
    52:01
    Nyní se Rebelům, po několika marných předchozích pokusech, povbedlo projet do pásma a ohrozit Škodu. Te si však Jelínkův pokus pohlídal a vyrazil jej betonem.
     
    52:48
    Rebelové dostali puk do útočné třetiny a snažili se zpoza branky nacpat hrací gumu do sítě, ale Škoda včas zaklekl a puk skončil pod ním.
     
    53:12
    Pardubice vyhrály buly a vybojovaly útočné pásmo. Toho docílily nahozením na branku, které Marek schoval ve své výstroji.
     
    53:38
    Nguyen ukázal svou šikovnost a probil se až k samostatnému úprku, ale stíhán obráncem nedokázal zasunout přesně. Škoda se natahoval marně, ale domácí útočník netrefil branku.
     
    54:24
    Kusý se proháčkoval na pravém kruhu ke střele, kterou betonem vyrazil Marek za branku. Tam se puku chopili opět Pardubičtí a Špaček z mezikruží parádní ranou orazítkoval břevno. Poté ještě od modré stříel Franc, ale Marek byl opět připraven.
     
    54:36
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Další blesková kombinace Pardubic maří šanci Rebelů na jakýkoliv bodový zisk. Lukáš Kučera našel hokejku Miroslava Rohlíka, jenž nelenil a poslal kotouč na MICHAELA ŠPAČKA, který tvrdou ranou otřel puk o břevno, aby následně zapadl za brankovou čáru! Asistence: Miroslav Rohlík a Lukáš Kučera.
     
    55:57
    Pardubice jsou i nadále aktivnější celek a kontorlují si vedení. Rebelové mohou opět děkovat Markovi, který si poradil se střelou z kruhu za to, že neprohrávají ještě větším rozdílem.
     
    56:48
    Ke střele se porháčkoval Veselka, který ohorzil Škodu, ale ten dokázal v klidu zasáhnout vyrážečkou. Rebelové poté nedokázali získat puk a zkusit dorážku.
     
    57:50
    Pardubice nyní držely puk před Markem, ale o něj je obrali Rebelové, kteří však nedokázali předvést přesnou kombinaci a píská se zakázané uvolnění.
     
    58:34
    Další akci útočného komanda Pardubic zastavil hvizd rozhodčího. Ofsajd a buly u trestné lavice domácího celku. Závěr zápasu přináší nudný hokej a rozhodnutý stav.
     
    59:05
    Tak ještě uvidíme jednu přesilovku. Pardubice budou hrát v početní výhodě, jelikož na trestné lavici sedí Nguyen (HBR) za podražení.
     
    59:55
    Nejprve se ve velké šanci ocitl Rohlík, ale svůj pokus nasměroval mimo branku a poté ještě Špaček pálil z mezikruží, ale vedle. Marek poté zalehl odražený puk. Je konec! Pardubice slaví, Rebelové smutní.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Mladí Rebelové se snažili a ukázali bojovnost, když dokázali srovnat z 1:3 na 3:3, ale vše rozhodl gól v přesilovce 5 na 3, kterým Pardubice opět odskočily a ve třetí třetině pak svůj náskok navyšovaly.
     
    To je ode mne z Kotliny vše! Já se s vámi loučím a někdy příště u onlajn přenosů napočtenou! (14:01:58)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Cejpek, 26. Nguyen (Kolouch), 30. Bušek (Lacina, Nguyen) - 1. Hoskovec (Budík), 14. Kusý (Špaček), 18. Rohlík (Kučera, Kusý), 34. Voltner (Špaček), 48. Voženílek, 49. Kusý (Špaček), 55. Špaček (Rohlík, Kučera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (21. Marek) - Lacina "C", Vacek, Klofáč, Němec, Bušek, Hrabaň, Suchý - Jelínek, Vala, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Vejpek "A", Michálek, Kolouch, Abbrent
    HC Dynamo Pardubice: Škoda (Groh) - Rudy, Voltner, Budík, Horyna, Kučera, Franc "A", Mikulčák, Leder - Špaček, Syrovec, Martinec, Macháček, Rohílk "C", Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš, Dušek

    Rozhodčí: Tomáš Sibera - Gabriela Šťastná, Vlastimil Ryšavý
    bahis siteleri