Poprad – Orange 20 6:3 (kon.) | Košice – Martin 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
HK Orange 20
sk Úterý 02.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:43
    HK Orange 20 dalo gól!
    Po obrovskej chybe v popradskej defenzíve prichádza zníženie! V medzikruží sa znenazdajky pri puku ocitol ZDENKO TÓTH, ktorý delovkou prekonal popradského gólmana. Ten sa síce snažil zasiahnuť, no jeho reflex bol na túto strelu prikrátky. Bez asistencií.
     
    50:55
    Poprad dal gól!
    Tesne po návrate vylúčeného Kolenu pridávajú domáci už šiesty gól! Po bravúrnej backhandovej prihrávke na stred v podaní Kloudu sa pri puku ocitol MARCEL ŠTERBÁK! Ten svoju hokejku napriahol a tvrdo vypálil. Nagy ostal na puk za svojím chrbátom len bezmocne pozerať. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Róbert Sabolič.
     
    40:34
    Poprad dal gól!
    Aj náhradný gólman hostí kapituluje! Hneď v prvej minúte sa dokázali domáci gólovo presadiť zásluhou skvelej strely švihom v podaní RÓBERTA SABOLIČA! Ten prekonáva gólmana Nagya po skvelej prihrávke od Kloudu strelou z medzikružia. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Marcel Šterbák.
     
    39:06
    HK Orange 20 dalo gól!
    V hre štyroch na štyroch sa dokázali presadiť hostia! Po peknej prihrávke od Fujeríka sa v medzikruží najlepšie zorientoval PETER BOLTUN, ktorý bol síce tiesnený jedným z popradských hráčov, no napokon dokázal aj cez to zakončiť. Svoju strelu umiestnil k ľavej žŕdke Sidorovej brány presne do jeho protipohybu. Asistenciu si pripisuje hráč Dominik Fujerík.
     
    32:27
    Poprad dal gól!
    Už o tri góly! Popradčania sa dokázali presadiť opäť, po skvelej backhandovej prihrávke na ľavom krídle od Rapáča sa k puku dostal FILIP MACEJKA, ktorý spoza ľavého kruhu tvrdo vypálil a touto strelou vymietol priestor medzi Romančíkovými betónmi! Asistencie si pripisujú hráči Branislav Rapáč a Dávid Buc.
     
    31:18
    Poprad dal gól!
    Domáci sú už v dvojgólovom vedení! Po fantastickej prihrávke od Róberta Saboliča sa spoza pravého kruhu rozhodol zakončovať MARCEL ŠTERBÁK a urobil dobre! Romančíkov výhľad bol skvele clonený, a tak tento puk nemohol včas zaregistrovať. Videli sme tam však mierny teč od Petra Kloudu, no podľa oficiálneho zápisu to pravda nie je. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Sabolič a Peter Klouda
     
    29:17
    Poprad dal gól!
    Je to tu! Veľké chyby v obrane hostí priniesli popradské vedenie! V oslabení sa po fantastickej prihrávke od Saboliča podarilo poslať domáci tím do jednogólového vedenia kapitánovi PETROVI KLOUDOVI. Ten sa po tejto prihrávke ocitol v medzikruží sám a technickým backhandom napokon puk umiestnil nad Romančíkov ľavý betón. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Sabolič a Jaroslav Špelda.
     
    17:58
    HK Orange 20 dalo gól!
    Je vyrovnané! Po obrovskom zmätku pred popradským gólmanom ostal na ľavej strane nebránený ADRIAN LIPOVSKÝ, ktorý po fantastickej prihrávke od Mikesku už len zasunul puk za bezmocného gólmana Dušana Sidora. Hostia si tak pripisujú využitie presilovej hry o dvoch hráčov. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Mikeska a Šimon Klimčík.
     
    10:35
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Po peknej prihrávke od modrej čiary sa na ľavom krídle bravúrne zorientoval SABAHUDIN KOVAČEVIČ! Ten po peknom zbavení súperovho obrancu vystrelil, no Romančík dokázal ešte zasiahnuť. Na následnú dorážku od tohto skúseného hráča však už nemal nárok. Puk vo vzduchu nechytateľne umiestnil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisujú hráči Dominik Kramár a Dávid Buc.

    Branky a nahrávky: 11. Kovačevič (Kramár, Buc), 30. Klouda (Sabolič, Špelda), 32. Šterbák (Sabolič, Klouda), 33. Macejka (Rapáč, Buc), 41. Sabolič (Klouda, Šterbák), 51. Šterbák (Klouda, Sabolič) - 18. Lipovský (Mikeska, Klimčík), 40. Boltun (Fujerík), 57. Tóth


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Špelda, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Kurali, Pentikäinen, Gáborčík, Gríger - Tomas, Klouda ("C"), Sabolič - Vandas, Buc, Takáč - Macejka, Rapáč, Homa - Paločko, Koskinen, Gápa.
    HK Orange 20: Romančík (Nagy) - Korim ("C"), Rusina, Nechala, Bednár, Buri, Tóth, Pospíšil, Mikeska - Lipovský, Fekiač, Klimčík - Uhrík, Bíreš, Hudec - Podsedlý, Kolena, Mráz - Boltun, Fujerík, Klučiar.

    Rozhodčí: J. Bachúrik - M. Korba, Jobbágy

    Diváci: 723
    bahis siteleri