Poprad – Orange 20 6:3 (kon.) | Košice – Martin 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
HK Orange 20
sk Úterý 02.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť opäť góly na oboch stranách. Ihneď v úvode tretej dvadsaťminútovky sa strelecky presadil Sabolič, ktorý umiestnil puk za gólmana Nagya. Druhú Nagyovu kapituláciu nám priniesol po tvrdom zakončení v 51. minúte Šterbák. Ďalšia korekcia z pohľadu hostí prišla aj v poslednej tretine. V 57. minúte sa po veľkej chybe v popradskej obrane dokázal gólovo presadiť Zdenko Tóth.
    Výsledný stav 6:3 tak posiela "dvadsiatku" domov bez bodu a domácemu celku pripisuje do tabuľky dôležité tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z webu Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:15:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Dve plus dve minúty za krosček a hrubosť zinkasoval Denis Hudec. Domáci hráč Gápa zinkasoval len dve minúty za hrubosť.
     
    59:52
    Po peknej strele od Zdenka Tótha nám predviedol domáci gólman Sidor pekný zákrok, po ktorom vidíme prvú bitku v tomto zápase. Denis Hudec si nepríjemne skočil päsťami do Petra Gápu! Gápa tento súboj napokon prehral. Nasledujú vylúčenia.
     
    59:35
    Po peknej prihrávke od Rapáča sa k zakončeniu dostal Ondrej Homa! Ten však v tesnej blízkosti gólmana Nagya nedokázal jeho pozorné reflexy prekonať.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 723 divákov.
     
    59:16
    Po prihrávke rukou sa bude vhadzovať v strednom pásme. Domáci majú tak tento zápas už vyhratý. Iba žeby sa mladíkom podaril nejakáý zázrak.
     
    58:24
    Pri puku sú opäť domáci, ktorí kombinujú v útočnom pásme! Samuel Takáč chcel uvoľniť nebráneného Dávida Buca, no v poslednej chvíli sa do cesty puku postavilo ležiace telo Fekiača.
     
    57:37
    Pri puku sú opäť hosťujúci hráči, ktorí sa asi nikdy nevzdávajú! Spoza ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil Bednár! Jeho strelu však Sidor vyráža do bezpečia svojími betónmi.
     
    56:43
    HK Orange 20 dalo gól!
    Po obrovskej chybe v popradskej defenzíve prichádza zníženie! V medzikruží sa znenazdajky pri puku ocitol ZDENKO TÓTH, ktorý delovkou prekonal popradského gólmana. Ten sa síce snažil zasiahnuť, no jeho reflex bol na túto strelu prikrátky. Bez asistencií.
     
    55:42
    Po peknej krížnej prihrávke sa z ľavého kruhu rozhodoval zakončovať Samuel Takáč! Jeho projektil však skvelým zákrokom vyrazil pred seba pozorný gólman Nagy! Alebo ho Takáč len v ležmej polohe trafil?
     
    55:08
    Popradčania sa dokázali v tomto oslabení ubrániť a dokonca útočia! Po malej chvíli v pätici sa ihneď dostávajú do útočného pásma, kde pekne kombinujú.
     
    54:17
    Nevyzerá to tak, že hostia hrajú presilovú hru. Sú síce pri puku, no majú obrovské problémy s prechodom cez dobre opevnené stredné pásmo, kde na nich čaká nemilé modré prekvapenie.
     
    53:25
    Po nepresnej rozohrávke hostí sa do rýchleho úniku po pravom krídle dostal Roman Tomas! Ten sa na hranici pravého kruhu rozhodol zakončovať, no gólman Nagy mu predviedol peknú STOP-ku po rýchlom vykorčuľovaní.
     
    53:01
    Mladíci budú hrať v početnej výhode! Na dve minúty si za podrazenie odchádza na trestnú lavicu sadnúť Filip Macejka.
     
    52:41
    Hostia si vytvárajú enormný útočný tlak, akokeby hrali presilovú hru. Popradčania na čele s gólmanom Sidorom mu však zatiaľ vynikajúco čelia!
     
    51:49
    Momentálne nám väčšiu útočnú aktivitu predvádzajú hosťujúci hráči. Po tvrdej strela od Tótha sa tentokrát blysol reflexívnym zákrokom vyrážačkou domáci gólman Dušan Sidor!
     
    50:55
    Poprad dal gól!
    Tesne po návrate vylúčeného Kolenu pridávajú domáci už šiesty gól! Po bravúrnej backhandovej prihrávke na stred v podaní Kloudu sa pri puku ocitol MARCEL ŠTERBÁK! Ten svoju hokejku napriahol a tvrdo vypálil. Nagy ostal na puk za svojím chrbátom len bezmocne pozerať. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Róbert Sabolič.
     
    50:16
    Popradčania roztočili presilovkový kolotoč a prišlo aj prvé zakončenie. Z medzikružia chcel Nagya prekvapiť Macejka, no nepodarilo sa mu to! Gólman hostí ukryl puk pred svojími betónmi.
     
    49:37
    Zatiaľ nám oba tímy predvádzajú pomerne vyrovnaný výkon. Popradčania sú síce pri puku, no podľa všetkého očakávajú presilovú hru, ktorá príde už o malú chvíľu.
     
    48:50
    Po tvrdom bodychecku od Saboliča ostáva Milan Kolena bez prilby. Avšak ešte pred tým zinkasoval dvojminútový trest za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou. Nasleduje hra štyroch na štyroch.
     
    48:45
    Hosťujúci mladíci hrajú túto presilovú hru opäť veľmi zle. Pri puku sú poľahky domáci, ktorí ho veľmi rýchlo vyhadzujú a efektívne začínajú forčekovať.
     
    47:54
    Presilovú hru si zahrajú aj hostia. Ondrej Homa zinkasoval za podrazenie v strednom pásme nepríjemný dvojminútový trest.
     
    47:15
    Momentálne sa hrá už v plnej sile na oboch stranách, no domáci hráči si stále udržujú veľmi dobre rozostavený útočný kolotoč! Nagy v tejto presilovej hre výrazne podržal svoj tím a určite v šatniach zinkasuje pochvalu.
     
    46:21
    Roman Tomas sa po peknej prihrávke od Kloudu ocitol v palebnej pozícii na ľavom krídle! Po jeho zakončení nám však gólman Nagy predviedol ďalší úspešný zákrok. Puk ukryl vo svojej výstroji.
     
    45:48
    Zatiaľ sa darí "dvadsiatke" úspešne brániť. Popradskí hráči majú problémy s presnými krížnymi prihrávkami. Tie končia len na hokejkách hostí.
     
    45:09
    Domáci hráči si zahrajú v početnej výhode. Za úder do hlavy zinkasoval Róbert Mikeska 2+10 minút. Podarí sa domácim využiť túto presilovú hru?
     
    44:55
    V peknej šanci zakončovať sa pred Nagyovou bránou ocitol Branislav Rapáč! Nagy však včas položil betóny na ľad a zabránil tak ďalšiemu gólu v sieti hostí.
     
    44:42
    Mladíci nám predviedli vyhodenie puku, po ktorom sa píska zakázané uvoľnenie. Hra sa teda presúva napravo od Nagyovej brány.
     
    43:59
    Domáci hráči sa snažili po bleskovom prieniku cez stredné pásmo kraľovať aj v tretine útočnej, no ich úmysel bol zastavený. Dvojica obrancov hostí ich prihrávku schmatla a poslala do svojho útoku.
     
    43:10
    Po veľmi tvrdom bodychecku o mantinel v podaní Saboliča ostáva na ľadovej ploche ležať Milan Bednár! Za pomoci svojich spoluhráčov však vstáva a transportuje sa na striedačku.
     
    42:44
    Spoza ľavého kruhu otestoval Sidora Róbert Mikeska. Popradský gólman však aj tentokrát prospel na výbornú. Puk po tejto strele ukryl pod svojími betónmi.
     
    42:02
    Po presnej prihrávke do medzikružia zakončoval Peter Boltun! Popradský gólman Sidor mu však predviedol pekný zákrok v znení jeho rýchleho premistnenia.
     
    41:26
    Po vsietení úvodného gólu tretej tretiny sú pri puku hosťujúci hráči, ktorí sa snažia presadiť kombinačnými akciami. Tie však zatiaľ vynikajúco eliminujú popradskí hráči.
     
    40:34
    Poprad dal gól!
    Aj náhradný gólman hostí kapituluje! Hneď v prvej minúte sa dokázali domáci gólovo presadiť zásluhou skvelej strely švihom v podaní RÓBERTA SABOLIČA! Ten prekonáva gólmana Nagya po skvelej prihrávke od Kloudu strelou z medzikružia. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Marcel Šterbák.
     
    40:06
    Po návrate oboch účastníkov potyčky sa vraciame do základného početného stavu hry. Pri puku sú po vyhratí úvodného vhadzovania hostia, ktorí ho zaviedli až za svoju bránu.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Druhá tretina nám priniesla v úvode opäť vyrovnaný výkon na oboch frontoch. V 30. minúte však prišlo maximálne psychické povzdbudenie domácich, keď sa Peter Klouda dokázal gólovo presadiť v oslabení. Za Romančíkov chrbát sa potom už góly len sypali. Ďalší pridal Marcel Šterbák a len o jednu minútu na to sa stal úspešným aj Filip Macejka. Od tohto momentu kraľuje hosťujúcej bráne náhradný gólman Adam Nagy, ktorého na ľad poslal tréner "dvadsiatky". V závere druhej tretiny nám priniesol korekciu výsledku pred odchodom do šatní Peter Boltun, ktorý sympaticky oblafol domáceho gólmana Sidora.
    Po druhej tretine je tak stav na ukazovateli skóre 4:2.

    Podarí sa mladíkom vyťažiť z tohto zápasu prvý ligový bod alebo si aj z Popradu odnesú do štatistík len mínusové gólové skóre?
    Na túto otázku si zodpovieme v priebehu tretej tretiny, ktorá začína približne o 18:40.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:45
    Pri puku sú za vlastnou bránou domáci hráči, ktorí očividne vyčkávajú na zvuk záverečnej sirény.
     
    39:06
    HK Orange 20 dalo gól!
    V hre štyroch na štyroch sa dokázali presadiť hostia! Po peknej prihrávke od Fujeríka sa v medzikruží najlepšie zorientoval PETER BOLTUN, ktorý bol síce tiesnený jedným z popradských hráčov, no napokon dokázal aj cez to zakončiť. Svoju strelu umiestnil k ľavej žŕdke Sidorovej brány presne do jeho protipohybu. Asistenciu si pripisuje hráč Dominik Fujerík.
     
    38:54
    Vo vyrovnanej hre štyria na štyroch sú momentálne aktívnejší hosťujúci hráči, ktorí dôrazne napádajú domáce obranné pásmo.
     
    38:09
    A predsa! Napokon hlavný rozhodca udelil tresty. Obaja kohúti - Pospíšil a Rapáč si odpykajú po dve minúty za hrubosť.
     
    38:09
    Herná nervozita sa nám stupňuje! Do miernej potyčky za Romančíkovou bránou sa zaplietli hráči Branislav Rapáč a Michal Pospíšil. Vylučovať sa však tentokrát pravdepodobne nebude.
     
    37:32
    Popradskí "Kamzíci" majú momentálne obrovské problémy s efektívnou rozohrávkou z obranného pásma. Hostia na nich vyslali dôrazný forčeking.
     
    36:49
    Popradčania sa po uchmatnutí nepresnej prihrávky hostí previnili postavením hry, ktoré videl čiarový rozhodca. Vhadzovať sa teda bude v strednom pásme.
     
    36:13
    Herné tempo sa nám poriadne spomalilo. Domáci sa snažia napádať hostí pri rozohrávke, čo sa im zatiaľ darí, no po získaní puku s ním už nedokážu veľa získať.
     
    35:21
    Hosťujúci tréner sa rozhodol vystriedať brankárov! Za Patrika Romančíka nastupuje do brány hostí Adam Nagy.
     
    34:58
    Puk je momentálne za Romančíkovou bránou, odkiaľ sa snažia slovenskí mladíci založiť nejaký zaujímavý útok. Zatiaľ sa im však nedarí. Popradčania dobre forčekujú.
     
    34:03
    Momentálne vidíme na popradskom ľade veľmi vyrovnanú hru, ktorá prúdi z mnohých herných nepresností na oboch stranách. Prevažne sa však zdržiavame v obrannom pásme domácich.
     
    33:12
    Po vyhratí pogólového vhadzovania sa k puku dostali hosťujúci hráči, ktorí sa snažili rýchlym vpádom do útočného pásma prekvapiť, no nepodarilo sa im to. Už na útočnej modrej čiare ich čakala dvojica statných popradsckých obrancov. Tí ich od puku ladne odstavili.
     
    32:27
    Poprad dal gól!
    Už o tri góly! Popradčania sa dokázali presadiť opäť, po skvelej backhandovej prihrávke na ľavom krídle od Rapáča sa k puku dostal FILIP MACEJKA, ktorý spoza ľavého kruhu tvrdo vypálil a touto strelou vymietol priestor medzi Romančíkovými betónmi! Asistencie si pripisujú hráči Branislav Rapáč a Dávid Buc.
     
    31:58
    Hostia hrajú momentálne v miernom útlme. Popradčania si s nimi robia čo chcú. V týchto chvíľach v útočnom pásme roztočili ofenzívny kolotoč.
     
    31:18
    Poprad dal gól!
    Domáci sú už v dvojgólovom vedení! Po fantastickej prihrávke od Róberta Saboliča sa spoza pravého kruhu rozhodol zakončovať MARCEL ŠTERBÁK a urobil dobre! Romančíkov výhľad bol skvele clonený, a tak tento puk nemohol včas zaregistrovať. Videli sme tam však mierny teč od Petra Kloudu, no podľa oficiálneho zápisu to pravda nie je. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Sabolič a Peter Klouda
     
    30:57
    Popradčania sú v strednom pásme a prenikajú do pásma! Po pravom krídle si pekne zbieha Sabolič, ktorý však z tejto pozície napokon nedokázal vyťažiť žiadnu gólovú šancu.
     
    30:09
    Popradčania hrajú opäť v plnom počte a ihneď útočia! Tentokrát sa však Romančík po tvrdej delovke od Koskinena nenechal zahanbiť. Puk pokrýva vo svojej lapačke.
     
    29:17
    Poprad dal gól!
    Je to tu! Veľké chyby v obrane hostí priniesli popradské vedenie! V oslabení sa po fantastickej prihrávke od Saboliča podarilo poslať domáci tím do jednogólového vedenia kapitánovi PETROVI KLOUDOVI. Ten sa po tejto prihrávke ocitol v medzikruží sám a technickým backhandom napokon puk umiestnil nad Romančíkov ľavý betón. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Sabolič a Jaroslav Špelda.
     
    29:01
    Hosťujúci hráči hrajú túto presilovú hru veľmi zle. V útočnom pásme sú momentálne domáci, ktorí sa snažia rozprúdiť kolotoč aj v početnej nevýhode.
     
    28:12
    Domáci sa aj v oslabení dokázali dostať do fantastickej gólovej príležitosti! Z pravej strany nasmeroval Dávid Buc presnú prihrávku pred Samuela Takáča. Ten stál pred Romančíkom úplne sám, no nedokázal ho prekonať! Romančík si pekne vykorčuľoval a puk vyrazil do bezpečia svojím ľavým betónom!
     
    27:50
    Mladíci si svojou aktivitou vybojovali ďalšiu presilovú hru. Dve minúty za podrazenie si odchádza odpykať Roman Tomas.
     
    27:20
    Pri puku sú opäť domáci a snažia sa útočiť, no ich ofenzívna aktivita je zatiaľ veľmi dobre eliminovaná pozorným a efektívnym forčekingom hostí.
     
    26:40
    Naľavo od popradskej brány sa momentálne zvádza veľmi tvrdý súboj o puk. Je ťažké povedať, ktorý tím je v tejto situácii lepší, no napokon sa puku zmocnili domáci Kamzíci.
     
    25:55
    Útočná aktivita popradských hokejistov doviedla hostí len k vyhodeniu puku. Čiarový rozhodca však píska zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude po Romančíkovej pravici.
     
    25:18
    Popradčania opäť udávajú tempo hry. Sú pri puku v útočnom pásme, kde sa snažia prekvapiť so svojou veľmi agresívnou hrou. Zatiaľ sa im to darí.
     
    24:31
    Marcel Šterbák sa snažil puk vyhodiť popri pravom mantineli. To sa mu síce podarilo, no len za cenu zakázaného uvoľnenia, ktoré presúva vhadzovanie po Sidorovej ľavici.
     
    24:04
    Karol Korim skúšal prekvapiť domáceho gólmana Sidora zakončením z ľavého kruhu, no nepodarilo sa mu to. Ochranca popradskej svätyne puk vyrazil do bezpečia k mantinelu.
     
    23:32
    Domáci hrajú toto oslabenie priam ukážkovo. Svojich súperov nepúšťajú k žiadnym gólovým zakončeniam a vysunuli na nich vysoký forčeking, ktorý ich donútil vyhodiť puk len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    22:51
    Po nevydarenej útočnej akcii hosťujúcich hráčov sa k puku dostali domáci, ktorí neváhali a vykorčuľovali do útoku. Čiarový rozhodca ich však zastavil, lebo videl postavenie mimo hry.
     
    22:15
    Popradčania hrajú toto oslabenie zatiaľ bravúrne! Po vyhratí vhadzovania sa dokonca rozhodli aj zaútočiť. Z ľavého kruhu skúšal Romančíka prekvapiť Sabolič, no jeho strela stroskotala na dobre postavených betónoch gólmana hostí.
     
    21:57
    Hostia si zahrajú opäť v početnej výhode. Po zbytočnom útočnom faule - kroščeku si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Ondrej Homa.
     
    21:44
    Po vyhratí buly v obrannom pásme sa hostia dostali nakrátko do rýchleho protiútoku. Z neho však nedokázali nič vyťažiť a pri puku sú opäť domáci.
     
    21:08
    Popradskí Kamzíci sa usadili v útočnom pásme, kde nám zatiaľ predvádzajú veľmi sympaticky hranú kombinačnú hru. Do týchto chvíľ je to však bez zakončenia.
     
    20:22
    Domáci sa v krátkej početnej nevýhode dokázali ubrániť. Z následného rýchleho protiútoku sa snažil niečo vyťažiť Peter Klouda, no po jeho strele z pravej strany nám Romančík predviedol ďalší spoľahlivý zákrok.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme mohli vidieť veľmi nestabilný výkon na oboch stranách. Začiatok duelu bol ako zvyčajne opatrný, no aktívnejší boli v ňom hostia, ktorí si dokázali vybojovať mnohé pekné gólové šance. Gól z nich však nepadol. V ďalšom priebehu udávali herné tempo domáci Popradčania, ktorí zo svojho ofenzívneho tlaku dokázali vyťažiť úvodný gól. Ten po peknom teči pred Romančíkovou bránou vsietil Sabahudin Kovačevič. Kamzíci sa držali pri puku aj v ďalších minútach až ich zastavili mnohé vylúčenia v závere prvej tretiny. Početnú výhodu o dvoch mužov sa podarilo tri sekundy pred návratom vylúčeného vyrovnať po nádhernej kombinačnej akcii mladíkovi Lipovskému.
    Po úvodnej dvadsaťminútovke je tak stav stretnutia nerozhodný - 1:1.

    Podarí sa domácim hráčom zabrať a získať tieto dôležité tri body alebo uvidíme pod Tatrami ďalšiu deľbu bodov, či prípadne výhru hostí?
    Múdrejší budeme po druhej tretine, ktorá začína približne o 17:50.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:25
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme sa rozhodol na gólmana hostí strieľať Sabahudin Kovačevič. Ten puk odpálil od modrej čiary, no Romančík ostal v strehu a úspešne zasiahol.
     
    18:52
    Popradský brankár nám predviedol ďalšie pekné zákroky po strelách od Bíreša a Korima. Tentokrát boli účinné reflexy v jeho dolných končatinách!
     
    18:20
    Popradčania hrajú v plnom počte, no napokon nehrajú. Ďalší dvojminútový trest si odchádza odpykať Homa, ktorý nám predviedol nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    17:58
    HK Orange 20 dalo gól!
    Je vyrovnané! Po obrovskom zmätku pred popradským gólmanom ostal na ľavej strane nebránený ADRIAN LIPOVSKÝ, ktorý po fantastickej prihrávke od Mikesku už len zasunul puk za bezmocného gólmana Dušana Sidora. Hostia si tak pripisujú využitie presilovej hry o dvoch hráčov. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Mikeska a Šimon Klimčík.
     
    16:59
    Popradčania sa zatiaľ bránia výborne! Po peknej prihrávke sa podarilo puk vyhodiť do bezpečia obrancovi Kramárovi.
     
    16:18
    Mladíci budú hrať v početnej výhode o dvoch mužov! Ďalší trest zinkasoval Kovačevič, ktorý nám predviedol nepovolené držanie.
     
    16:12
    Hostia si dokázali vytvoriť fantastickú gólovú šancu! Po peknej prihrávke od Mráza sa rozhodol zakončovať Kolena a následne dorážať Podsedlý! Popradský gólman však roztiahol svoje betóny na celú bránu a úspešne zasiahol!
     
    16:07
    Hostia budú hrať opäť v početnej výhode! Na dve minúty si odchádza schladiť hlavu Marcel Šterbák, ktorý sa previnil seknutím.
     
    15:46
    Hosťujúci hráč nám predviedol vyhodenie, ktoré končí zakázaným uvoľnením. Puk sa bude vhadzovať po ľavici brankára Romančíka.
     
    15:19
    Popradčania sa dokázali ubrániť. Momentálne vidíme na popradskom ľade hru v strednom pásme, ktorá sa nesie v znení mnohých nepresností.
     
    14:30
    Hra je zatiaľ bez zmeny. Hostia hrajú presilovú hru, no majú obrovské problémy s prechodom do pásma. Ich prihrávky zatiaľ skvele uchmatávajú domáci obrancovia.
     
    13:41
    Slovenská "dvadsiatka" svoju presilovú hru zatiaľ nevyužíva. Momentálne sa mladíci nemôžu v útočnom pásme ani dlhšie usadiť. Popradčania sa bránia priam vynikajúco.
     
    13:03
    Mladíci si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Michael Vandas, ktorý sa neovládol a previnil sa hrubosťou.
     
    12:55
    Domáci hokejisti sú opäť pri puku a svojich súperov zatlačujú do obranného pásma. V týchto chvíľach sa ukazuje očakávaná herná prevaha priam naplno.
     
    12:06
    Roman Tomas preveril Romančíkove schopnosti peknou strelou z pravého kruhu. Gólman mladíkov však tentokrát nesklamal a puk pohodlne ukryl vo svojej výstroji.
     
    11:24
    Kamzíci sa týmto gólom akokeby nabudili. Momentálne nám predvádzajú intenzívne napádanie hosťujúcich hráčov. Tí sa však zatiaľ bránia veľmi dobre.
     
    10:35
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Po peknej prihrávke od modrej čiary sa na ľavom krídle bravúrne zorientoval SABAHUDIN KOVAČEVIČ! Ten po peknom zbavení súperovho obrancu vystrelil, no Romančík dokázal ešte zasiahnuť. Na následnú dorážku od tohto skúseného hráča však už nemal nárok. Puk vo vzduchu nechytateľne umiestnil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisujú hráči Dominik Kramár a Dávid Buc.
     
    10:19
    Domáci opäť v obrovskej šanci! Po bleskovej krížnej prihrávke sa pri puku opäť ocitol Michael Vandas! Tentokrát ho však Romančík vychytal! Skvelým premiestnením zabránil prvému gólu v jeho sieti!
     
    09:36
    Popradčania sa opäť rozmiestnili v útočnom pásme a pekne zakombinovali. Od modrej čiary sa snažil páliť Kramár, no jeho projektil končí len na pozorných Romančíkových betónoch.
     
    09:06
    Domáci hráči si zahrajú v dvojnásobnej početnej výhode. Ďalšie dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou zinkasoval Tomáš Rusina.
     
    08:35
    Do obrovskej šance naľavo od Romančíkovho bránkoviska sa dostal Michael Vandas! Ten bol pri puku osamotený a snažil sa ho dopraviť za Romančíkov chrbát zdviháčikom. Zdviháčik však zdvihol až príliš. Puk napokon končí len v ochrannej sieti!
     
    08:10
    Popradčania sa ihneď rozostavili v útočnom pásme, kde nám predviedli mnohé nebezpečné zakončenia. Tie od modrej čiary nám predviedli Špelda a Šterbák, tie zblízka zase kapitán Klouda.
     
    07:38
    Popradčania si zahrajú prvú presilovú hru. Dvojminútový trest za podrazenie zlízol Zdenko Tóth.
     
    07:25
    Gólmana Romančíka sa rozhodol od modrej čiary overiť Špelda, no mladý gólman nám predviedol ďalší sympatický zákrok, po ktorom sa puku zmocnili jeho spoluhráči.
     
    06:54
    Popradskí hráči rozprúdili v útočnej tretine ofenzívny kolotoč, no nedokázali nám predviesť žiadne zaujímavé zakončenie. Mladíci sa zatiaľ bránia priam vynikajúco.
     
    06:16
    Na popradskej ľadovej ploche vidíme momentálne veľa nepresností. Po offsajde hostí prišlo zakázané uvoľnenie domácich a následná prihrávka rukou opäť v podaní domácich hráčov. Vhadzovať sa bude po ľavici gólmana Sidora.
     
    05:45
    Pre zmenu sa v útočnom pásme usadili slovenskí mladíci. Popradčania nám však predviedli sympatický defenzívny výkon, po ktorom sa oslobodili vyhodením puku do stredného pásma.
     
    04:59
    Popradskí "Kamzíci" sa momentálne usadili v útočnom pásme. Tam však musia čeliť mnohým tvrdým hitom svojich súperov pri súbojoch o získanie puku.
     
    04:17
    Domáci prehodili svoj štýl hry na vyčkávaciu taktiku. Momentálne kombinujú puk v obrannom pásme. Neviem však či je to štýlom hry, alebo len nedokážu vymyslieť akciu, ktorá by ich transportovala do útočného pásma.
     
    03:22
    Z ľavého kruhu sa rozhodol zakončovať Filip Macejka! Predviedol nám tvrdú prízemnú strelu, ktorá však dobre postavenému Romančíkovi neurobila žiadne problémy.
     
    02:58
    Aj gólman Romančík sa musel po pomerne dlhej chvíli rozhýbať. Po jemnom nahodení puku v podaní Takáča sa rozhodol puku vyjsť naproti a pokryť ho pod svojou lapačkou.
     
    02:35
    Hosťujúci hráči nám predvádzajú veľmi dobrú útočnú aktivitu. Po strele od Buriho sa tentokrát snažil dorážať Denis Hudec. Svoj teč však neumiestnil dobre a Sidor ho úspešne ukryl vo svojich betónoch.
     
    02:22
    Po obrovskom zaváhaní v podaní Kovačeviča na útočnej modrej čiare sa do samostatného nájazdu dostal Richard Buri! Popradský brankár nám však predviedol skvelý zákrok a puk po malej chvíli pokryl vo svojej lapačke!
     
    01:59
    Sabahudin Kovačevič sa rozhodol páliť od modrej! Jeho strela však míňa priestor brány slovenskej dvadsiatky. Pri puku sú tak opäť hostia.
     
    01:28
    Podsedlý pekne prihrával na Bruna Mráza do medzikružia. Mráz však príliš zaváhal a puk poslal zo svojej hokejky len mimo popradskej brány.
     
    00:59
    Sidor podržal Popradčanov aj podruhýkrát! Spoza pravého kruhu sa tentokrát rozhodol páliť Tomáš Nechala. Sidor však puk videl a hru zastavil po zákroku svojich betónov.
     
    00:30
    Popradský gólman Dušan Sidor nám predviedol prvý úspešný zákrok. Jemné nahodenie puku do pásma v podaní Nechalu sa rozhodol pre istotu pokryť pod svojou lapačkou.
     
    00:05
    Úvodné vhadzovanie tohto zápasu sa podarilo vyhrať domácim hokejistom, ktorí sa ihneď dravým spôsobom dostávajú pred gólmana Romančíka.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Špelda, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Kurali, Pentikäinen, Gáborčík, Gríger - Tomas, Klouda ("C"), Sabolič - Vandas, Buc, Takáč - Macejka, Rapáč, Homa - Paločko, Koskinen, Gápa.

    HK Orange 20: Romančík (Nagy) - Korim ("C"), Rusina, Nechala, Bednár, Buri, Tóth, Pospíšil, Mikeska - Lipovský, Fekiač, Klimčík - Uhrík, Bíreš, Hudec - Podsedlý, Kolena, Mráz - Boltun, Fujerík, Klučiar.

    Rozhodca: J. Bachúrik - M. Korba, Jobbágy.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už siedmom kole slovenskej najvyššej hokejovej súťaže - Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem podrobne približovať aktuálny priebeh zápasu na popradskom zimnom štadióne, kde si zmeria sily domáci tím HK Poprad, ktorý na svojej pôde privíta mladíkov - tím HK Orange 20.

    Domáci tím HK Poprad sa momentálne nachádza v extraligovej tabuľke na nelichotivej deviatej pozícii. Zo šiestich zápasov si Popradčania dokázali vybojovať len 5 bodov a gólové skóre 17:20. K tejto pomerne zlej štatistike sa dostali po úvodnej výhre v Skalici v pomere 7:3, následných troch prehrách s tímami HC Košice (2:3), HKM Zvolen (1:4), MsHK Žilina (3:4) a prekvapivo tesnej domácej výhre 3:2 s nováčikmi z Piešťan po predĺžení. V poslednom kole sa Popradčania predviedli na trenčianskom ľade, kde po vyrovnanom začiatku napokon podľahli Dukle v pomere 2:5.
    Domáci "Kamzíci" si tak potrebujú napraviť reputáciu a z tohto zápasu získať dôležité tri body.

    Niekoľkoroční dodatkoví účastníci extraligy - tím HK Orange 20, ktorý má v hráčskom kádri len hráčov do dvadsať rokov sa po šiestich kolách nachádza na dne tabuľky s nulou v bodovej štatistike a gólovým skóre 8:27. Slovenská "dvadsiatka" tak postupne prehrala s tímami HC'05 Banská Bystrica (1:4), HK Nitra (1:7), MHC Martin (2:3), HK 36 Skalica (1:4), HC Košice (1:6) a napokon aj s tímom HKM Zvolen v tesnom pomere 2:3.
    Slovenskí mladíci sú však vždy odhodlaní a z popradského ľadu určite nebudú chcieť odísť naprázdno.

    Jasnými favoritmi sa podľa papierových, ale aj herných predpokladov stávajú domáci hokejisti, ktorí by mali svojich najbližších súperov deklasovať o niekoľko gólov. Aj stávkové kancelárie sú tohto názoru, keďže na výhru domáceho tímu vypísali kurz 1,14, na výhru hostí kurz 9,70 a napokon na vyrovnanú remízu kurz 7,70.

    Podarí sa Kamzíkom potvrdiť úlohu favorita a získať tak tri dôležité body, alebo nám mladíci predvedú prvé prekvapenie sezóny pod ich taktovkou?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 11. Kovačevič (Kramár, Buc), 30. Klouda (Sabolič, Špelda), 32. Šterbák (Sabolič, Klouda), 33. Macejka (Rapáč, Buc), 41. Sabolič (Klouda, Šterbák), 51. Šterbák (Klouda, Sabolič) - 18. Lipovský (Mikeska, Klimčík), 40. Boltun (Fujerík), 57. Tóth


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) - Špelda, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Kurali, Pentikäinen, Gáborčík, Gríger - Tomas, Klouda ("C"), Sabolič - Vandas, Buc, Takáč - Macejka, Rapáč, Homa - Paločko, Koskinen, Gápa.
    HK Orange 20: Romančík (Nagy) - Korim ("C"), Rusina, Nechala, Bednár, Buri, Tóth, Pospíšil, Mikeska - Lipovský, Fekiač, Klimčík - Uhrík, Bíreš, Hudec - Podsedlý, Kolena, Mráz - Boltun, Fujerík, Klučiar.

    Rozhodčí: J. Bachúrik - M. Korba, Jobbágy

    Diváci: 723
    bahis siteleri