Myjava – Žilina 1:1 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 0:0 (kon.) | B. Bystrica – Senica 1:2 (kon.)
Nitra – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 06.10.2012, 14:30Niké liga
     
    Zápas, v ktorom sme sa nedočkali žiadneho gólu nám v druhom polčase spríjemnili hráči Prešova skvelou útočnou hrou. Slovan Bratislava dominoval v prvej polke zápasu, v tej druhej sa niekoľkokrát obával o výsledok. Nebyť skvelých, stopercentných brankárov Diviša, či Putonockého, mohli sme sa dočkať nejedného gólu. V Prešove sa nám tak zrodila bezgólová remíza 0:0. Aj keď sme gól nevideli o nudnom zápase hovoriť nemožno!
     
    80
    Posledné striedanie hostí, prichádza Szarka, odchádza Hlohovský.
     
    74
    Konečne sa hrá, Bartek bol ošetrovaný až príliš dlho. Prešov sa následne ocitol v najväčšej šanci zápasu, keď sa v šestnástke uvoľnil Ševčuk a z ľavej strany vyslal strieľanú prihrávku na Adama, ktorému chýbali len milimetre.
     
    71
    Máme tu druhé striedanie domácich, odchádza exekútor štandardných situácii Papaj, nahrádza ho Dolný.
     
    70
    Slovan začína hrať futbal, na ktorý sme u nich zvyknutí. Grendel sa dobre uvoľnil a podarilo sa mu vystreliť spoza obrancu prízemnú strelu, ktorú však Diviš vykryl.
     
    69
    Z rýchleho protiútoku sa do sľubnej šance dostal Ledesma, ktorý si prešprintoval takmer celé ihrisko a napokon dokázal aj ľavačkou vypáliť tvrdú strelu, ktorá však lízla len bočnú sieť.
     
    69
    Preťažený center zachytil prešovský hráč, ktorý poslal loptu do šestnástky, kde sa nevýrazný Ševčuk predviedol, keď vytiahol zo svojho repertoára pätičku, škoda, že bola nepresná.
     
    67
    Aj domáci po prvýkrát striedajú, odchádza nevýrazný Katona, strieda ho Jakovlev.
     
    66
    Žofčák stratil loptu v stredovom kruhu, zobral mu ju Adam, ktorý sa ho zbavil následnou zasekávačkou, ale jeho strela skončila len vysoko nad Putnockého bránou!
     
    61
    Druhé striedanie Samuela Slováka, odchádza Kladrubský, pomôcť svojim spoluhráčom príde skúsený Igor Žofčák.
     
    59
    Avizované prvé striedanie v zápase, odchádza Milinkovič, na ihrisko sa dostal Meszáros.
     
    51
    Rohový kop priniesol ďalšiu šancu, Petrášova hlavička síce smerovala len do stredu brány, ale narobila Putnockému poriadne problémy.
     
    50
    Boli sme svedkami najvážnejšej akcie tohto zápasu, keď sa na Putnockého rútila dvojica Prešovčanov, konkrétne z pravej strany šprintoval s loptou Papaj, ktorý poslal center do šestnástky na Zošáka, ten však loptu netrafil ideálne a tak si Slovan mohol vydýchnuť. Putnocký reflexívne vyrazil loptu na roh.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť jasnú prevahu hostí, ktorí boli hlavne v prvých 10. minútach veľmi aktívni, dokázali si vytvoriť sľubné šance, ale zatiaľ je brankár Diviš pozorný. Z nepozornosti obrany belasých sa párkrát ocitli pred šestnástkou aj domáci, ktorí dokázali Putnockému poriadne zavariť. Avšak, aj on je dnes do týchto chvíľ stopercentný.
     
    43
    Snaha Prešovčanov si vynútila rohový kop, Papaj odcentroval dobrú loptu, avšak tentoraz skončila len na hlave Gorosita a tak ani tento rohový kop gólovú šancu nepriniesol!
     
    40
    Dobre zatočená lopta skončila na hlave Petráša, avšak letela tesne nad, lízla dokonca aj brvno.
     
    38
    Z dvojice Halenár - Milinkovič sa odhodlal zahrať priamy kop Juraj Halenár, jeho strelu mierenú k pravej tyči vytlačil na roh pozorný Jakub Diviš.
     
    36
    Do rýchleho protiútoku sa dostal Ledesma, jeho pokus bol ale veľmi nepresný.
     
    33
    Hneď po odkope Diviša sa na Putnockého rútili štyria Prešovčania, môže ich mrzieť zbrklá koncovka, lopta skončila vysoko nad bránou!
     
    28
    V týchto chvíľach vidíme rýchly priamočiary útok Prešovu, ktorý zastavil taktickým faulom Kolčák. Dostáva žltú kartu.
     
    10
    Útok Slovana založil Gorosito, cez pravú stranu, prihral následne Milinkovičovi, ktorý vybojoval ďalší roh!

    Jakub Mitter

    Branky:

    Karty:   28. Kolčák (SBA)


    FC Tatran Prešov: Diviš - Bartek, Adam, Kolbas, Katona, Lipták, Zošák, Shevchuk, Papaj, Adámik, Petráš
    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký - Lukšík, Hlohovský, Grendel, Halenár, Milinkovič, Gorosito, Kladrubský, Kolčák, Pauschek, Ledesma

    Rozhodčí: Mário Vlk
    bahis siteleri