Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (0:0, 4:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 14.10.2012, 15:00 • Lužniki (8 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O dvě minuty později však odpovídá svým gólem český útočník MAREK KVAPIL, který prostřelil Murygina u jeho pravé tyče. Asistence: Gorochov.
     
    36:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amuru se v přesilovce podařilo snížit a dostat se zpět do utkání. Na konci krásné akce byl JUHA PEKKA HYTONEN. Asistence: Ožiganov, Petružálek.
     
    32:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další vyústění obrovského tlaku Dynama. Cvetkov nejprve netrefil branku Amuru, za ní už ovšem na puk číhal Denis Kokarev, ten před hostující kasou našel DENISE TOLPEKA, který bez větších potíží prostřelil nic netušícího Alexeje Murygina, který se v tu chvíli otáčel na druhou stranu, kde puk očekával. Asistence: Kokarev, Cvetkov.
     
    24:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Během chvíle domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Po zmatku před hostující klecí se dostal kotouč až k moskevskému obránci ROMANU DERLYUKOVI, ketrý dělovou ranou nedal Muryginovi šanci. Asistence: Anisin.
     
    23:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí obránce Ilja Gorochov obehrál dva obránce amuru a přihrál zcela volnému JURIMU BABENKOVi, který už jen slíznul smetánku. Asistence: Gorochov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 24. Babenko (Gorochov), 25. Derlyuk (Anisin), 33. Tolpeko (Kokarev, Cvetkov), 38. Kvapil (Gorochov) - 36. Hytönen (Ožiganov, Petružálek)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Gorochov, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Mironov, Derlyuk R., Pestunov, Barancev – Ovečkin, Anisin, Gorovikov – Tolpeko ,Cvetkov, Kokarev – Konkov, Šafigulin, Babenko – Lukin, Kvapil, Mosajlov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Běrestněv) – Ožiganov, Osipov, Loginov, Korovkin, Pěreťjagin, Bilalov - Hytönen, Pyörälä, Petružálek - Tarasov, Lugin, Litovčenko - Korotkov, Juňkov, Šitikov - Buturlin, Běljajev, Kosourov.

    Rozhodčí: Komarov, Odins – Koršak, Černyšev

    Diváci: 5437
    bahis siteleri