Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (0:0, 4:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 14.10.2012, 15:00 • Lužniki (8 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:03
    Domácí jdou po chvíli znovu do čtyř. Za zdržování hry si dvě minuty odsedí Roman Derlyuk (DMS).
     
    53:21
    Možná jedna z posledních šancí pro Amur, když po sporném zákroku putuje za katr Konstantin Gorovikov (DMS).
     
    52:10
    Chabarovsk měl po delší době větší brankovou příležitost, puk se potácel okolo Jerjomenkovy klece, ale jak Petružálek (CHA), tak Litovčenko (CHA) poskakující gumu netrefili.
     
    42:34
    Šance pro Chabarovsk dostat se do kontaktu, za podražení totiž vyloučen domácí Roman Derlyuk (DMS).
     
    37:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O dvě minuty později však odpovídá svým gólem český útočník MAREK KVAPIL, který prostřelil Murygina u jeho pravé tyče. Asistence: Gorochov.
     
    36:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amuru se v přesilovce podařilo snížit a dostat se zpět do utkání. Na konci krásné akce byl JUHA PEKKA HYTONEN. Asistence: Ožiganov, Petružálek.
     
    34:23
    Vyloučen Alexander Ovečkin - podražení.
     
    32:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další vyústění obrovského tlaku Dynama. Cvetkov nejprve netrefil branku Amuru, za ní už ovšem na puk číhal Denis Kokarev, ten před hostující kasou našel DENISE TOLPEKA, který bez větších potíží prostřelil nic netušícího Alexeje Murygina, který se v tu chvíli otáčel na druhou stranu, kde puk očekával. Asistence: Kokarev, Cvetkov.
     
    30:09
    Anisin (DMS) na sebe natáhnul dva beku Amuru a posunul před branku zcela volnému Ovečkinovi (DMS), který pouze vyprášil betony gólmana Chabarovsku.
     
    29:36
    Alexander Buturlin (CHA) už musel další akci domácích zastavit pouze za cenu faulu.
     
    26:10
    Další šance pro Dynamo. Vyloučen Igor Ožiganov (CHA) - zdržování hry.
     
    24:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Během chvíle domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Po zmatku před hostující klecí se dostal kotouč až k moskevskému obránci ROMANU DERLYUKOVI, ketrý dělovou ranou nedal Muryginovi šanci. Asistence: Anisin.
     
    23:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí obránce Ilja Gorochov obehrál dva obránce amuru a přihrál zcela volnému JURIMU BABENKOVi, který už jen slíznul smetánku. Asistence: Gorochov.
     
    22:07
    Situace dva na jednoho pro domácí. Cvetkov šel na jediného obránce společně s Tolpekem. První jmenovaný zvolil střelu, která jen o něco minula levý růžek Maryginovy klece.
     
    19:03
    Marek Kvapil (DMS) mohl před koncem druhé části strhnout vedení na stranu Dynama, když se sám zjevil před Muryginem. Brankář Amuru mu však výtečně zmenšil střelecký úhel a českého forvada vychytal.
     
    13:45
    A máme tu první přesilovku dnešního utkání. Na trestnou lavici za držení usedá Alexander Junkov (CHA).
     
    05:50
    Jakub Petružálek (CHA) se dokázal uvolnit přes dva obránce Dynama, proti němu byl ale Jerjomenkův levý beton.
     
    04:10
    Velká šance pro domácí Dynamo. Pak se zamotal mezi nohama jednomu z obránců Amuru a Michailu Anisinovi ke skórování chyběl jen kousek.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 24. Babenko (Gorochov), 25. Derlyuk (Anisin), 33. Tolpeko (Kokarev, Cvetkov), 38. Kvapil (Gorochov) - 36. Hytönen (Ožiganov, Petružálek)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Gorochov, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Mironov, Derlyuk R., Pestunov, Barancev – Ovečkin, Anisin, Gorovikov – Tolpeko ,Cvetkov, Kokarev – Konkov, Šafigulin, Babenko – Lukin, Kvapil, Mosajlov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Běrestněv) – Ožiganov, Osipov, Loginov, Korovkin, Pěreťjagin, Bilalov - Hytönen, Pyörälä, Petružálek - Tarasov, Lugin, Litovčenko - Korotkov, Juňkov, Šitikov - Buturlin, Běljajev, Kosourov.

    Rozhodčí: Komarov, Odins – Koršak, Černyšev

    Diváci: 5437
    bahis siteleri