Martin – Trenčín 4:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 3:5 (kon.) | Košice – Poprad 0:0 (zruš.)
Skalica – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Nitra – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
po s.n.
HK Skalica
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 14.10.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Mužom tohto stretnutia sa stáva Andrej Kudrna, ktorý v tomto zápase vsietil dva nádherné góly! Tie priniesli dlhoočakávanú výhru skalického tímu! Tento zápas teda prerušil päťzápasovú skalickú šnúru prehier a domáci tím má šancu začať odznova.
    Domáci si na svoje konto po výhre v samostatných nájazdoch pripisujú dva body. Piešťanci však nemusia smútiť, keďže do svojho herného stánku odchádzajú s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:28:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    Skalica dala gól!
    Víťazný skalický gól si pripisuje ANDREJ KUDRNA, ktorý v samostatnom nájazde fantastickým potiahnutím puku a následným jemným tečom prekonáva gólmana Tomeka!
     
    Adam Drgoň sa snažil prekonať gólman Trenčana blafákom, no bol neúspešný! Gólman Trenčan sa roztiahol na celú bránu a nedal mu šancu skórovať!
     
    Preisinger strieľa gól! Skvelým zakončením pomedzi Tomekove betóny prekonáva Piešťany! 2:1.
     
    Samir Saliji vyrovnáva pekným zakončením z medzikružia! Puk namieril presne pod pravú pažu gólmana Trenčana! 1:1.
     
    Andrej Kudrna strieľa gól! Skvelým blafákom a následným backhandovým zakončením si položil gólmana Tomeka na lopatky a efektívne zakončuje! 1:0
     
    Matej Mišura bol prvým, ktorý sa snažil prekonávať skalického gólmana! Adam Trenčan však puk za svoj chrbát nepustil! 0:0.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V päťminútovom predĺžení sme sa rozhodujúceho gólu nedočkali! Oba tímy hrali veľmi opatrne a nedokázali si vybojovať žiadne veľmi veľké gólové šance. Jedinú veľkú si vytvoril Tibor Melichárek, no jeho zakončenie veľmi dobrým zákrokom vychytal gólman Adam Trenčan!

    Nasledujú samostatné nájazdy! Ktorý tím sa stane úspešnejším?
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    64:57
    Puk majú momentálne na hokejkách piešťanskí hráči, ktorí už len upokojujú hru krátkymi prihrávkami v obrannom pásme.
     
    64:22
    Piešťanskí hráči si dokázali vybojovať obrovskú šancu! Do rýchleho úniku sa dostal Tibor Melichárek! Trenčan si však zachoval chladnú hlavu a puk vyráža svojím pravým betónom!
     
    63:55
    Hlavní rozhodcovia sa rozhodli hru prerušiť po nerozhodnom súboji o puk pri mantineli, ktorý sa nachádza vľavo od skalickej brány.
     
    63:08
    Piešťanskí hráči hrajú veľmi opatrne. Po nepresnej skalickej prihrávke hostia puk vyhadzujú do bezpečia. Avšak len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    62:18
    Piešťanci sa rozhodli taktiež zaútočiť, no po peknej prihrávke na ľavý kruh zakončoval Tomáš Brňák, ktorý svojím nedôrazným projektilom umožnil Trenčanovi, aby si pripísal ďalší úspešný zákrok.
     
    61:39
    Skaličania sa opäť snažia presadiť, no nedarí sa im. Po tvrdej strele od Vyrúbalíka si gólman Tomek pripisuje ďalší úspešný zákrok svojou lapačkou.
     
    61:05
    Ivan Jankovič preveril gólmana Tomeka tvrdou strelou od modrej čiary ihneď po vhadzovaní! Tomek však puk s veľkým prehľadom ukrýva pod svojími pozornými betónmi.
     
    60:41
    Oba tímy vstúpili do predĺženia veľmi opatrne. Aktívnejšími sú momentálne Skaličania, no ich prechod do útočného pásma je len veľmi nestabilný.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V tretej tretine sme mohli vidieť opäť veľký počet gólových šancí na oboch stranách, no gól padol len jedenkrát, keď sa po obrovskej skalickej chybe v defenzíve dokázal gólovo presadiť Marek Mertel, ktorý jednoduchou strelou umiestnil puk do prázdnej skalickej brány a vyrovnal tak na 2:2.
    Nasledovať bude päťminútové predĺženie, v ktorom uvidíme vyrovnanú hru štyroch na štyroch.

    Je isté, že body sa budú deliť, no začíname opäť od nuly. Kto získa jeden bod navyše?
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:49
    Hra sa dohráva za skalickou bránou, kde sa domáci obrancovia snažia puk bezpečne prihrávať až do zvuku záverečnej sirény.
     
    59:13
    Martin Chylo pekne prihrával na Peška, ktorý následne zakončoval z pravého kruhu! Proti jeho prízemnému projektilu však gólman Trenčan skvele vykorčuľoval a puk vyráža do bezpečia.
     
    58:20
    Skaličania zakladajú útok spoza vlastnej brány. Cez stredné pásmo prechádzajú pomerne hladko, no na pozorné reflexy Tomeka sú už veľmi prikrátki.
     
    57:21
    René Školiak sa snažil presadiť spoza ľavého kruhu, no s pukom príliš dlho zaváhal a chcel zasólovať. Jeho myšlienka mu však nevyšla a puk končí na piešťanských hokejkách.
     
    56:25
    Skaličania sa snažia gólovo presadiť, no proti pozornej piešťanskej defenzíve sa im to však nedarí! Tentokrát to skúšal Kutálek, no jeho prienik bol zastavený tvrdým bodyčekom v podaní Urbana.
     
    55:30
    Melichárek sympatickou prihrávkou uvoľnil na ľavé krídlo Václava Stupku! Jeho strela švihom však gólmanovi Trenčanovi problémy neurobila a puk vyráža svojími betónmi na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    54:38
    Tomek opäť úspešne zasahuje po tvrdej strele od Višňovského, ktorý zinkasoval presnú prihrávku od Holoviča na hranicu ľavého kruhu. Piešťanský brankár ukrýva puk po tejto strele vo svojej lapačke.
     
    53:59
    Miroslav Preisinger nám predviedol fantastický individuálny prienik naprieč ľavým krídlom a následne skvelé zakončenie z pravého krídla! Piešťanský gólman Tomek však proti tejto strele oprášil svoju lapačku a úspešne zasiahol!
     
    53:17
    Urban chcel poslať svoj tím do útoku tvrdým nahodením na zadný mantinel. Trenčan však odrazený puk pre istotu ukrýva vo svojej lapačke. Vhadzovať sa bude po Trenčanovej lavici.
     
    52:29
    Samir Saliji nekompromisne vypálil z medzikružia aj cez dvojicu dôrazne brániacich skalických obrancov! Gólman Trenčan však puk z jeho hokejky vyráža do bezpečia na zadný mantinel.
     
    51:44
    Ivan Jankovič pekne zasiahol proti útočiacemu Mišurovi. Pritlačil ho o mantinel a puk posiela na hokejky svojich spoluhráčov, ktorí odchádzajú do útočnej tretiny.
     
    50:57
    Ani jeden z tímov nechce v tomto vyrovnanom stave urobiť hernú chybu. Oba celky tak vychádzajú z dobrej defenzívy, no chýba nám napätie v útoku, ktoré je však momentálne odpustiteľné.
     
    50:02
    Višňovský pekne prihrával Holovičovi, no ten sa z pozície na ľavom kruhu dokázal trafiť len mimo piešťanskej brány. Skalický ofenzívny tlak pokračuje.
     
    49:20
    Školiak sa v úniku po pravom krídle rozhodol prihrávať Konečnému, no ten si puk nepríjemne posunul korčuľou a k puku sa znovu dostávajú piešťanskí hráči.
     
    48:33
    Na skalickom štadióne momentálne vidíme reklamnú prestávku, po ktorej nasleduje vhadzovanie po Tomekovej ľavici v piešťanskom obrannom pásme.
     
    48:03
    Piešťanskí hráči sa musia brániť. Tentokrát vyhadzuje puk do bezpečia Drgoň, ktorý však vyhadzuje len za cenu zakázaného uvoľnenia!
     
    47:10
    Skaličania opäť zabrali v ofenzívnej hre a z tohto zápasu si určite chcú uchmatnúť aspoň jeden dôležitý bod. Piešťanci sú však dobre naladení a efektívne bránia.
     
    46:17
    Piešťany dali gól!
    Po fatálnej chybe v skalickej rozohrávke za domácou bránou dokázali piešťanskí hráči vyrovnať! Prihrávka skalickému obrancovi mierne nevyšla, čo využil na prihrávku Václav Stupka. Ten v medzikruží presne našiel MAREKA MERTELA, ktorý bez akýchkoľvek problémov umiestnil puk do prázdnej brány! Asistencie si pripisujú hráči Václav Stupka a Tibor Melichárek.
     
    45:55
    Skaličania si vytvorili ďalšiu skvelú gólovú šancu! Holovič pekne prihrával na Višňovskému, no tomu očividne chýba šťastie v koncovke! Piešťanskú bránu minul o niekoľko centimetrov!
     
    45:08
    Po rýchlom vyhratí vhadzovania v útočnom pásme sa k puku v ľavom kruhu dostal Melichárek! Ten tvrdo vypálil, no gólman Trenčan puk vyráža do bezpečia za svoju bránu!
     
    44:12
    Hra na skalickom ľade je momentálne veľmi nestabilná, no prevažne majú puk na svojich hokejkách domáci. Tým sa darí úspešne brániť proti dobiedzajúcim Piešťancom.
     
    43:22
    Tibor Melichárek sa po rýchlom úniku zo stredného pásma ocitol v medzikruží a rozhodol sa nekompromisne zakončovať! Proti nemu však gólman Trenčan vytiahol skvelý reflex v ľavej ruke a puk lapačkou vyráža na ochrannú sieť!
     
    42:35
    Kutálek sa pekne uvoľnil na ľavom krídle a krížnou prihrávkou chcel uvoľniť Preisingera, no nepodarilo sa mu to! Jeho krížnu prihrávku stečoval do bezpečia gólman Tomek!
     
    42:07
    Pri puku sú momentálne piešťanskí hráči, no ich snaha končí už v strednom pásme, kde Skaličania bránia priam vynikajúco. Následne útočia opäť domáci.
     
    41:14
    Hosťujúci hráči z Piešťan sa museli na krátku chvílu stiahnuť do obranného pásme, pretože Skaličania začali s dobrou ofenzívou. Puk vyhodil do bezpečia Urban, no len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    40:23
    V úvode tretej tretiny sú aktívnejšími piešťanskí hráči, ktorí sa snažia vyrovnať. Tentokrát skúšal strieľať z pravého krídla Melichárek, no jeho projektil napokon končí v bezpečí pod Trenčanovými betónmi.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme mohli vidieť úvod, v ktorom mierne dominovali Skaličania, no práve po prvom piešťanskom útoku sa nám menilo skóre. V 23. minúte sa po skvelej individuálnej akcii gólovo presadil Martin Chylo, ktorý poslal svoj tím do jednogólového vedenia. Piešťanci si síce dokázali vybojovať aj ďalšie zaujímavé šance, no už z nich gól nepadol zásluhou dobrých reflexov gólmana Trenčana. Skaličania sa naopak dokázali presadiť až dvakrát a otočili vývoj tohto stretnutia na svoju stranu gólmi z hokejok Vyrúbalíka a Kudrnu. V závere druhej tretiny mohli vsietiť ďalšie dva, no proti týmto zakončeniam boli fantastické reflexy gólmana Tomeka, ktoré podržali piešťanský tím nad vodou.

    Podarí sa Skaličanom udržať si vedenia a prerušiť tak šnúru prehier alebo to dokážu Piešťanci ešte otočiť?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:38
    Herné tempo sa nám mierne upokojilo. Puk majú na hokejkách skalický hráči, ktorí sú však len za svojou bránkou. Piešťanci sa snažia aktívne napádať, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    38:46
    Holovič nám predviedol peknú sťahovačku, po ktorej uvoľnil do medzikružia Tibora Višňovského! Ten sa však proti gólmanovi Tomekovi nedokázal presadiť! Ochranca piešťanskej svätyne nám predviedol famózny zákrok vyrážačkou!
     
    38:01
    Gólman Tomek opäť fantasticky zakročil! Po presnej prihrávke na pravé krídlo z hokejky Kutáleka sa k puku dostal Michal Klejna! Ten sa však nedokázal proti pozorným betónom, ktoré boli pre zmenu vo vzduchu presadiť!
     
    37:20
    Piešťanskí hráči sa stále snažia dobiedzať pred skalickou bránou, no Skaličania sa bránia výborne a svojim súperom nedávajú žiadne šance.
     
    36:29
    Piešťanskí hráči zatiaľ hrajú v tejto početnej výhode veľmi zle. Nedokázali si vybojovať takmer žiadne zakončenie a po malej chvíli sa Skaličania zásluhou Vyrúbalíka už podruhýkrát oslobodzujú.
     
    35:32
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode! Dvojminútový trest za faul kolenom si odchádza na trestnú lavicu odpykať Ivan Jankovič.
     
    34:59
    Piešťanskí hokejisti sa snažia bleskovo odpovedať, no zatiaľ sa im nedarí. Skaličana nám predvádzajú veľmi dobre organizovaný defenzívny výkon. Drgoň skúšal strieľať od modrej, no napokon bola jeho strela zblokovaná Petrom Trškom.
     
    34:05
    Skalica dala gól!
    Skaličania otáčajú gólové vedenie na svoju stranu! Po peknej prihrávke v strednom pásme nám predviedol fantastický individuálny prienik ANDREJ KUDRNA, ktorý nekompromisne zmiatol piešťanskú obranu a pekným backhandom prekonáva gólmana Tomeka! Toto bola naozaj paráda! Asistenciu si pripisuje Jindřich Barák.
     
    33:16
    Skalický obranca Lukáš Kozák nám predviedol skvelú strelu švihom z medzikružia po presnej prihrávke od Reného Školiaka! Gólman Tomek však skvele vykorčuľoval a proti tejto strele úspešne zasahuje svojími betónmi.
     
    32:47
    Piešťanskí hráči sa usadili v útočnom pásme, kde sa snažili zakombinovať, no nepodarilo sa im zakončiť. Pri puku sú znova Skaličania.
     
    31:53
    Prvá potyčka v tomto zápase končí vylúčeniami. Za údery si po dve minúty odsedia Skaličan Jaborník a Piešťanec Jakub Ručkay. Tí do seba strkali pri mantineli v strednom pásme.
     
    30:59
    Piešťanskí hráči sa snažili bleskovo odpovedať. Václav Stupka to síce myslel veľmi dobre, no nedokázal puk zasunúť za dobre postaveného gólmana Trenčana, ktorý ho napokon ukrýva pod svojími betónmi.
     
    30:01
    Skalica dala gól!
    Skalickí hráči sa usadili v piešťanskom obrannom pásme a nekompromisne odpovedajú! Po peknej prihrávke od Tršku sa na pravej hranici ľavého kruhu ocitol MARTIN VYRÚBALÍK, ktorý nekompromisnou strelou prekonáva výborne cloneného gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Peter Trška a Miroslav Preisinger.
     
    29:04
    Hosťujúci hráči roztočilo v skalickom obrannom pásme efektívny ofenzívny kolotoč. Tentokrát sa rozhodol od modrej čiary zakončovať Martin Chylo, ktorý však svojou strelou míňa skalickú bránu.
     
    28:10
    Piešťanci hrajú už v plnom počte a ihneď bojujú o puk v strednom pásme, odkiaľ sa následne dostávajú do toho útočného, kde pekne kombinujú.
     
    27:17
    Skaličania sa stále držia v útočnom pásme a pekne kombinujú popri mantineli. Ich početnej výhode však v posledných sekundách chýbajú zakončenia, ktoré sú kľúčové pri gólových šanciach.
     
    26:24
    Skaličania sa usadili v pásme a aj niekoľkokrát nebezpečne strieľali. Na strely z hokejok Vyrúbalíka, Školiaka a do tretice aj Preisingera však gólman Tomek zareagoval skvelými reflexívnymi zákrokmi! Pieštanci sa následne rýchlo oslobodzujú zásluhou Urbana.
     
    25:44
    Skalickí hráči si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Po nádhernom individuálnom prieniku v podaní Konečného si Cunik počínal nedovolene a za hákovanie si posedí dve minúty na trestnej lavici.
     
    24:53
    Michal Klejna sa po rýchlom prieniku pravým krídlom rozhodol puk napáliť o mantinel, no piešťanský gólman Tomek nám predviedol veľmi dobré pokrytie odrazeného puku lapačkou.
     
    23:57
    Piešťanskí hráči nám predvádzajú veľmi dobrý vysoký forčeking, s ktorým majú Skaličania obrovské problémy. Zatiaľ sú pri puku hosťujúci hráči, ktorí prechádzajú stredným pásmom.
     
    22:59
    Piešťanskí hráči sú opäť pri puku a skvele kombinujú. Skalická obrana má s nimi zatiaľ veľmi veľké problémy, no tentokrát sa dostal k puku Trška, ktorý puk vyhadzuje do bezpečia.
     
    22:04
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči to tentokrát vymysleli priam vynikajúco! Skvelá kombinačná akcia za skalickou bránou v znení Haringa a Chyla priniesla úvodný gól tohto stretnutia. Zmäteného gólmana Trenčana spoza brány jemným zasunutím puku popri jeho ľavom betóne prekvapil MARTIN CHYLO, ktorý posiela Piešťancov do jednogólového vedenia! Asistenciu si pripisuje Jozef Haring.
     
    21:51
    Henrich Ručkay z medzikružia poslal puk na pravú stranu, kde stál Jakub Ručkay! Ten sa rozhodol tvrdo zakončovať, no Adam Trenčan sa rýchlo presunul a zabránil gólu v jeho sieti svojou lapačkou!
     
    21:24
    Herné tempo sa nám opäť mierne ustálilo. Pri puku sú síce Skaličania, ktorí sa snažia útočiť, no zatiaľ sú veľmi dobre bránení piešťanským obranným valom.
     
    20:36
    René Školiak sa po peknej prihrávke od modrej čiary dostal do úniku po pravom krídle a z ľavej hranice kruhu sa rozhodol zakončovať. Z pozície v ťažkom uhle však napokon netriafa piešťanskú bránu.
     
    20:08
    V úvode druhej tretiny sme mohli vidieť peknú výhru vhadzovania pre Piešťany, ktorá sa však napokon končí zakázaným uvoľnením po strele z hokejky Stupku.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme mohli vidieť veľmi organizovaný defenzívny výkon na oboch stranách, kde sa vyznamenali hlavne obaja brankári, ktorí si dokázali vychytať tretinový shootout. V úvode boli aktívnejší Skaličania, následne Piešťanci. Takto sa to vystriedalo niekoľkokrát. Najväčšie šance si oba tímy vyformovali v záverečných minútach, keď im chýbalo šťastie v koncovke. Po prvej tretine tak vidíme na ukazovateli gólového skóre vyrovnaný bezgólový stav - 0:0.

    Podarí sa niektorému z tímov zabojovať v druhej tretine lepšie ako ten druhý tím alebo uvidíme aj po štyridsiatich minútach nerozhodný gólový stav?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:55
    Jakub Ručkay mal na dosah prvý piešťanský gól, no po presnej prihrávke od Peška strieľal z prvej a netriafa poloprázdnu skalickú svätyňu!
     
    19:05
    Skaličania si dokázali už v pätici vybojovať fantastickú gólovú šancu! Po samostatnom úniku zakončoval z pravého krídla Višňovský! Jeho strelu Tomek vyrazil len pred seba, no aj na následnú strelu z hokejky Konečného dokázal zareagovať skvele! Piešťanci opäť útočia.
     
    18:31
    Piešťanci zatiaľ nehrajú v tejto početnej výhode veľmi dobre. Melichárek síce myslel niekoľko prihrávok veľmi dobre, no ich prevedenie v praxi bolo už o niečo ťažšie. Skaličania sa opäť oslobodzujú.
     
    17:36
    Skaličania sú čo sa týka oslabení najhorším tímom v celej extralige a inkasovali už 15 gólov v takýchto situáciách. Zatiaľ sa však bránia veľmi dobre. Puk vyhadzuje do bezpečia po nepresnej prihrávke od Melicháreka.
     
    16:47
    Piešťanskí hráči si zahrajú v početnej výhode! Skalický hráč Juraj Jurík si odchádza sadnúť na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    15:51
    Skaličania sa dostali do nádhernej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Konečného sa k puku dostal Holovič, ktorý bol osamotený pred piešťanskou bránou, no puk len jemným backhandom poslal do Tomekovej výstroje.
     
    14:53
    Piešťanci sa dokázali pekne uvoľniť zásluhou dvojice bratov Ručkayovcov! Tí pripravili puk pre Mišuru, ktorý tvrdo vypálil z medzikružia, no gólman Trenčan mu predviedol efektívne ukrytie puku vo svojej pozornej lapačke!
     
    14:00
    Adam Trenčan musel opäť zasahovať! Tentokrát nám predviedol vyrazenie puku pred seba po strele od Mertela a následne aj pekný zákrok lapačkou po teči od Stupku!
     
    13:01
    Skalický gólman Trenčan nám predviedol fantastický brankársky zákrok po individuálnej akcii v podaní Haringa, ktorý si obkorčuľoval bránu a snažil sa následne puk zastrčiť do skalickej brány! Trenčan však v poslednej chvíli puk ukrýva vo svojej lapačke.
     
    12:07
    Piešťanskí hráči jasne prebrali hernú iniciatívu tohto zápasu a veľmi nebezpečne útočia! Z pravého krídla skúšal Trenčana tentokrát prekonať Mišura, no tesne minul skalickú bránu.
     
    11:12
    Piešťanskí hráči sa ocitli vo fantastickej gólovej šanci! Marek Mertel poslal puk nebezpečne pred skalickú bránu, kde bol dobre postavený Urban, no jeho následná dorážka končí len na výstroji gólmana Trenčana!
     
    10:18
    Skalický obranca Kozák nám predviedol po nebezpečnom úniku od Melicháreka skvelý obranný zákrok, ktorým zničil prihrávkovú kombináciu Piešťan a posiela svojich spoluhráčov do útoku.
     
    09:27
    Skaličania sa stále udržujú v útočnom pásme a kombinujú. Je na nich poriadne vidno, že chcú vsietiť úvodný gól a potešiť domáce tribúny. Uvidíme, či sa im to podarí. Pri puku je momentálne Vyrúbalík.
     
    08:30
    Kudrna zinkasoval peknú prihrávku na pozíciu v ľavom kruhu a rozhodol sa tvrdo zakončovať! Na jeho strelu však piešťanský gólman Tomek zareagoval pekným reflexom v ruke, kde má umiestnenú vyrážačku.
     
    07:34
    Po nebezpečnej backhandovej prihrávke od Preisingera smerujúcej pred piešťanskú bránu sa k puku dostal Tibor Kutálek! Ten bol však veľmi dobre bránený a jeho následné zakončenie bolo len veľmi nedôrazné. Tomek úspešne zasahuje.
     
    06:43
    Piešťanskí hráči musia čeliť veľmi dobiedzavému výkonu domácich hráčov! Zatiaľ sa im to však darí výborne a Záhorákov nepúšťajú k akémukoľvek vážnemu zakončeniu.
     
    05:51
    Skaličania sa natlačili do útočného pásma, kde sa snažia efektívne kombinovať. To sa im zatiaľ darí celkom dobre. Konečný sa dostal k puku a z medzikružia tvrdo vypálil, no puk z jeho hokejky gólman Tomek vyráža k zadnému mantinelu.
     
    04:55
    Višňovský sa po nepresnej prihrávke Piešťancov v strednom pásme dostal do zakončenia. Spoza pravého kruhu však neprekvapil pozorné reflexy gólmana Tomeka.
     
    04:00
    Richard Filip sa po nádhernej prihrávke od Ručkaya dostal až pred skalickú bránu po ľavom krídle a tvrdo zakončoval. Skalický gólman Trenčan mu však predviedol efektívne sklepnutie betónov na ľad.
     
    03:01
    Skaličania majú obrovský problém s usadením sa v pásme! Po peknej prihrávke sa od modrej čiary rozhodol zakončovať Kutálek, no Tomek ostáva stopercentný.
     
    02:09
    Momentálne gólmana Tomeka veľmi tvrdým projektilom spoza ľavého kruhu chcel prekonať Martin Vyrúbalík! Piešťanský gólman nám však predviedol pekný zákrok, po ktorom puk vyáža do bezpečia.
     
    01:21
    Po pravom krídle sa chcel individuálnym prienikom presadiť Skaličan René Školiak, no napokon jeho útočnú aktivitu efektívnym obranným zákrokom zneškodnila dvojica piešťanských obrancov.
     
    00:30
    V úvode zápasu sú mierne aktívnejšími hosťujúci hráči, ktorí sú však po prechode cez útočnú modrú čiaru veľmi tvrdo bránený a nedokážu sa tak dostať do žiadnych zaujímavých situácií.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Domáci Skaličania sa nám v dnešnom zápase predstavia v klasických zelených dresoch pod taktovkou trénera Petra Oremusa. Piešťanskí hokejisti dnes nastúpia na skalickom ľade v dresoch žltých pod vedením trénera Milana Klementa.
     
    Srdečne Vás vítam už pri jedenástom kole slovenskej najvyššej hokejovej súťaže - Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na skalickom zimnom štadióne, kde si zmeria sily domáci celok HK 36 Skalica, ktorý na svojej pôde privíta nováčika extraligy - tím ŠHK 37 Piešťany.

    Domáci skalický tím sa po jedenástich odohratých zápasoch nachádza na veľmi nelichotivej deviatej priečke s trinástimi bodmi a gólovým skóre 34:48. Túto štatistiku si Skaličania vybojovali za štyri výhry, jednu prehru po predĺžení a napokon až šesť prehier v riadnom hracom čase. V poslednom desiatom kole sa nám skalickí hokejisti predviedli na popradskom ľade, odkiaľ si po veľmi zaujímavom zápase, plnom vylúčení, presilových hier o jedného či o dvoch hráčov a mnohých zranení dokázali odniesť len jeden bod za veľmi tesnú prehru po predĺžení v pomere 2:3.
    Skaličania majú za sebou veľmi dlhú, konkrétne už päťzápasovú šnúru prehier, a tak budú mať v dnešnom zápase čo naprávať vo svojej reputácii.

    Piešťanský tím je obrovským prekvapením tejto sezóny. Po postupe z druhej najvyššej súťaže slovenského hokeja sa po jedenástich zápasoch držia na vynikajúcej tretej priečke s dvadsiatimi bodmi a gólovým skóre 38:31. Túto štatistiku dokázali Piešťanci získať za šesť výhier, jednu prehru po predĺžení, jednu prehru po samostatných nájazdoch a napokon tri prehry v riadnom hracom čase. Na piešťanskej súpiske v tejto sezóne vystupovali už aj zvučné mená ako Tomáš Tatar a Richard Lintner, ktorí piešťanskému tímu výrazne pomohli. V poslednom desiatom kole sa piešťanskí hokejisti predstavili na martinskej pôde, kde však napokon podľahli domácim Martinčanom v pomere 2:3 po samostatných nájazdoch. Po troch výhrach a nevydarenom zápase v Martine si určite budú chcieť dobre hrajúci Piešťanci z tohto zápasu vybojovať ďalšie dôležité víťazstvo.

    Tieto dva extraligové tímy sa stretli v tejto sezóne už 21. septembra 2012 na piešťanskom ľade, kde vrámci druhého kola jasne dominovali Piešťanci. Tí si do tabuľky odniesli tri body za jasnú výhru v pomere 8:2.

    Bookmakeri stávkových kancelárii nás tentokrát mierne prekvapili. Kurz 1,95 na domáci tím nám hovorí, že za favorita si zvolili práve skalický tím, ktorý v poslednej dobe veľmi nezahviezdil. Na výhru hostí z Piešťan vypísali kurz 2,73 a napokon na nerozhodnú remízu kurz 4,30. Uvidíme či sa ich štatistické tipy vyplnia aj tentokrát.

    Podarí sa Skaličanom prerušiť nepriaznivú päťzápasovú sériu prehier alebo si ďalšie body odnesú do tabuľky dobre hrajúci Piešťanci?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 31. Vyrúbalík (Trška, Preisinger), 35. Kudrna (Barák), 65. Kudrna - 23. Chylo (Haring), 47. Mertel (Stupka, Melichárek)


    HK Skalica: Trenčan - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Jaborník, Srnec - Kutálek, Školiak, Preisinger - Višňovský, Holovič, Konečný - Jurík, Kudrna, Klejna - Stieler.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Cunik, Grman, Hruška, Bučka - Stupka, Mertel, Melichárek - J. Ručkay, Mišura, H. Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Mihálik, Nemec, Saliji.

    Rozhodčí: Baluška, J. Bachúrik - P. Šefčík, Výleta
    bahis siteleri